Mesečni horoskop za MART 2019. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

LjUBAV

Već 2.marta planeta ljubavi, Venera, ulazi u znak slobodoumne Vodolije i vašu astrološku kuću druženja i flerta.

Iako će vas planeta akcije, Mars, usmeravati na zaradu, posao I finansije Imaćete dovoljno vremena za izlaske i druženje uz dobru organizaciju.

Slobodni Ovnovi mogli bi da sretnu jako zanimljivu osobu u znaku Lava, Vodolije ili Blizanca koja nije spremna za vezivanje, ali za avanturu uvek.

Zauzeti Ovnovi prolaziće kroz mirniji period, iako bi ženskim pripadnicama znaka ova Venera mogla da donese flert na poslu, posebno u periodu od 13.do 24.marta. Preterivaćete u očekivanja od partnera pa su mogući i verbalni sukobi. 2. marta pun Mesec iz vaše kuće partnerstva definisaće odnos u kom ste jednom za svagda na ovaj ili onaj način.

POSAO I FINANSIJE

Vaše polje finansija i zarade biće prilično dobro aspektovano tokom marta meseca. Veoma važna promena dešava se 6.marta kada Uran prelazi u vašu astrološku kuću finansija.

Mars iz zemljanog Bika, donosi racionalniji pristup novcu, ali i pokreće želju za boljom zaradom i poslovanjem. On će se tu zadržati 8 godina a već samim prelaskom u Bika može najaviti promene posla ili načina plaćanja. Odličan aspekt Marsa na vašu kuću karijere doneće vam mogućnost napredovanja i lep period za investicije i ulaganja u biznis.

Venera će aktivirati dobar timski rad, uspeh kroz kolektiv, a mnogim Ovnovima i dobru zaradu, posebno u periodu od 13. do 24. marta. Imaćete fantastičnu saradnju i sa inostranstvom. Odlična zarada i poslovna komunikacija preko društvenih mreža.

Jedino što može da pokvari s vremena na vreme dobru finansijsku situaciju i poslovanje jeste retro Merkur iz Riba, koji vam može doneti nesigurnosti, nepoverenje i kolebanja tokom bitnih poslovnih poteza.

Još zanimljivih informacija o OVNU pročitajte ovde!

BIK

LjUBAV

Mart je na neki način vaš mesec. Bićete u centru pažnje, pod uticajem Marsa iz vaše astrološke kuće ličnosti. Imaćete više samopouzdanja a bićete i preduzimljiviji.

Uran planeta promena 6.marta ulazi u vaš znak i za vas počinje jedna nova osmogodišnja faza. Imaćete osećaj da ništa nije kao što je bilo do pre mesec dana.

Retrogradni Merkur od 6. marta mogao bi da vam donese komunikaciju sa osobom iz prošlosti preko društvenih mreža. Ukoliko su u pitanju Škorpija ili Devica najverovatnije je reč o sudbinskoj ljubavi koja se ne završava tek tako.

U periodu od 15. do 27. marta Vladar vašeg znaka, Venera, praviće zanimljive aspekte sa Jupiterom iz vašeg polja strasti, što će svim Bikovima u vezi doneti zanimljive promene u odnosu ali i neku vrstu oslobađanja.

Slobodni Bikovi u drugoj polovini meseca mogli bi da sretnu osobu preko posla koja će na prvi pogled delovati veoma nepristupačno.

POSAO I FINANSIJE

Bikovi će pod uticajem Venere iz kuće uspeha, tokom čitavog meseca imati želju da napreduju i osećaće dobru konekciju sa nadređenima.

Vladar vaše kuće novca, Merkur, biće u lošoj poziciji i kretaće se retrogradno od 6. do 29. marta ali ovo ne mora da vas uznemirava, jer će ovo kretanje biti dobro za vraćanje starih dugova, pokretanje poslova o kojima ste ranije razmišljali. Ovo će biti dobro i za bikove umetnike, one koji kroz posao pomažu drugima.

Obracajte pažnju na lične stvari, novčanik itd.

Dobar odnos Marsa iz prve kuće i Saturna i Plutona doneće veliku ambiciju, i možda dodatnu poslovnu odgovornost.

Vrlo je moguće da ćete izmedju 8. i 20. marta imati priliku da promenite posao preko Vodolije, Ovna ili Strelca.

Pun Mesec 21. marta biće pogodan za donošenje važnih odluka, a ujedno oko tog datuma možete očekivati novu klijentelu i fantastično zaradu.

Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

BLIZANCI

LjUBAV

Odgovaraće vam pozicija vazdušne Venere iz Vodolije i uticaće pozitivno na vas emotivni život. Osećaćete kao da ponovo dišete od 2. marta, ali je moguće i da će neki od vas imati veliku potrebu za promenama kada je u pitanju partnerstvo.

Merkur, vladar vašeg znaka, ići će retro hodom od 6. marta,pa ćete imati tendenciju ka prošlosti i na neki način sretaćete ili dolaziti do informacija, možda i pogrešnih, o ljudima iz prošlosti.

Slobodni Blizanci mogli bi da uđu u vezu na daljinu, sa osobom iz inostranstva u periodu od 10. do 21. marta, u znaku Lava ili Raka.

Zauzeti Blizanci imaće malo problema da prihvate odgovornost i obaveza koje im se nameću u braku i sa partnerom. Neke neistine izaćiće na videlo.

Pun mesec iz Vage 21. marta pokreće pitanje dece, a slobodnim donosi novu ljubav..

POSAO I FINANSIJE

Uspeh je nešto što vas očekuje i tokom marta meseca ukoliko budete spremni na izuzetnu disciplinu, pravljenje planova, kupovinu rokovnika i poštovanje rokova. Ipak neće biti nimalo lak zadatak da sve držite pod kontrolom, jer će vladar vašeg znaka, Merkur, ploviti konfuznim Ribama i vašom kućom karijere i društvenog statusa. Ovo može doneti kako dobre tako i izazovne okolnosti. Sunce u istoj kući malo će olakšati situaciju, ali se može desiti da se dvoumite izmedju dva posla, da pogrešno protumačite komunikaciju sa nadređenima.

Imaćete dobre inspiracije i nove ideje.

Kada su finansije u pitanju od 6. marta i mladog Meseca trebalo bi da krenu uzlaznom putanjom i da se novčanik polako puni.

Ono što će jaki aspekti Marsa i Saturna u periodu od 13. do 26. marta zahtevati od vas jeste štednja, neke vrste, ili dobra priprema i taktika u poslu posebno ukoliko se bavite bilo kojom vrstom trgovine ili administracije.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU, pročitajte ovde!

RAK

LjUBAV

Sunce i Merkur iz vaše astrološke kuće učiniće da budete u oblacima i pomalo daleki za partnera. Ipak Mars će vas s vremena na vreme će vas spušta na zemlju.

U lepim aspektima sa Plutonom i Saturnom iz vaše astrološke kuće partnerstva od 10.do 22. marta ukazaće se pozitivne strane vaše veze ili braka i pružiće se prilika da odnos učvrstite i dovedete na viši nivo.

Slobodni Rakovi u periodu od 15. do 25. marta, mogli bi, pod uticajem karmičkih čvorova, da upoznaju fenomenalnu osobu, koja će već od starta delovati veoma ozbiljno ali i emotivno.

21. marta pun Mesec doneće neka lepa dešavanja unutar doma i porodice, ili lepe vesti preko člana porodice.

POSAO I FINANSIJE

Ispred Rakova je prilično zanimljiv Iiuspešan mesec. Kreativnosti i ideja vam neće nedostajati pod uticajem Merkura i Sunca, a finansijska situacija biće prilično dobra.

Venera iz vaše astrološke kuće investicija i ulaganja u odličnim aspektima sa Jupiterom iz kuće posla donosi u periodu od 10. do 21. marta odlične ideje za zaradu, nove poslovne mogućnosti i dobru zaradu preko stranaca.

Mars iz astrološke kuće timskog rada doneće uspeh u kolektivu, neku vrstu stabilnosti ili povišice.

U partnerskim ili ortačkim poslovima, doći će do ključnih i prelomnih momenata posle 20. marta, kada može doći i do prekida saradnji.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

LAV

LjUBAV

Već 2. marta Venera prelazi u znak nepredvidive Vodolije i vaše astrološko polje braka i partnerstva. Izazvaće neka nova dešavanja u odnosima i mogli biste da osetite neku vrstu oslobađanja kroz promene u odnosu sa partnerom. Moguće je da će on imati potrebe za većom slobodom, posebno u periodu od 14. do 22. marta, ali ukoliko mudro prihvatite njegove želje bićete lepo nagrađeni.

Neki od Lavova mogli bi da steknu utiska da se neko poigrava sa njihovim egom.

Slobodnim Lavovima izuzetno će prijati ovaj tranzit Venere jer će učiniti da se više zabavljaju, okrenu javnosti, a u periodu od 17. do 26. marta mogao bi i da vam se pojavi neko veoma slobodouman, možda sveže razvedena osoba.

Pun Mesec oko 21. donosi lepe vesti i komunikaciju, a nekima od vas i flert sa zauzetim osobom.

POSAO I FINANSIJE

Lavovi su trošadžije, a tokom marta meseca imaće potrebu da svoje finansijsko stanje dovedu u redu. Poslovnog uspeha priznanja neće nedostajati ali s vremena na vreme je moguća oscilacija na finansijskom planu.

Mlad Mesec iz kuće troškova 6. marta najavice dobar period za ulaganja u biznis i rizične poslove.

Venera će boraviti do 27. marta u vašoj kući partnerstva i s te strane može vam doneti lepu saradnju sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

U periodu od 14. do 24. marta, bilo bi idealno da ostvarite novu saradnju ili otpočnete nov biznis.

Retro Merkur iz Riba tranzitiraće Vašom kućom troškova do kraja marta i bilo bi dobro da tri puta razmislite kada su u pitanju kupovine ili prodaja nekretnina, ulaganja u izgled, jer može doći do grešaka.

Pun Mesec 21. marta donosi lepu saradnju sa ženama i zaradu preko njih.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

DEVICA

LjUBAV

Za većinu Devica mart će biti jedan od značajnijih meseci u godini! Pored Sunca i Merkura, iz astrološke kuće partnerstva, koji će dodatno naglašavati raznorazna dešavanja u odnosima, Saturn i Pluton aktiviraće petu astrološku kuću, kuću ljubavi.

Vrlo je moguće da će pod uticajem vladara vašeg znaka, Merkura, kuća partnerstva i braka doživeti određene sudbinske obrte.

Povoljni aspekti na Marsa doneće vam potrebu da učvrstiti neke odnose i vrlo je moguće da će se desiti neka povoljna prilika za to. Idealno bi bilo da bar na kratko otputujete sa partnerom.

Merkur će se kretati retrogradno kroz misteriozne Ribe i nakon 6. marta doneće povratak u emotivnu prošlost, a zauzetim Devicama, nejasnu konverzaciju ili sumnju u partnera.

Krajem meseca pod uticajem Venere iz sedme kuće bićete skloniji da ugađate partneru.

POSAO I FiNANSIJE

Device će biti veoma okupirane poslom tokom marta meseca, pod uticajem Venere iz kuće posla. Već od 2.marta biće vam mnogo lakše da radite, imaćete više ljubavi prema poslu, ali i bolju zaradu.

Od 13. do 21. marta odličan je period za sve Device koje imaju privatan biznis, bave se online poslovima i sarađuju sa inostranstvom.

Ono što će na neki način učvrstiti vaše samopouzdanje jeste dobar odnos planete akcije Marsa i Saturna planete ograničenje i discipline. Imaćete potrebu da naučite nešto novo, a upravo skroz kontakte sa strancima proširićete klijentelu.

Ono što ne treba nikako da dozvolite u martu, da pod uticajem retro Merkura iz kuće javnosti suviše obraćate pažnju na tudje savete i komentare na račun vašeg rada. Niko ne zna bolje od vas kako vam je.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA, pročitajte ovde!

VAGA

LjUBAV

Vage će doživeti neku vrstu osveženja u svojim emotivnim odnosima tokom marta meseca. Već 2. marta, Venera planeta ljubavi, vladar vašeg znaka prelazi u vašu astrološku kuću ljubavi, kreativnosti i zabave.

Biće u odličnom aspektu sa Jupiterom iz vaše astrološke kuće putovanja, komunikacije, posebno u periodu od 8. do 17. marta pa bi bilo dobro da u ovom periodu posebno ukoliko ste slobodni otputujete jer tamo možete upravo sresti ljubav svog života nekog u znaku Lava, Ovna ili Vage.

Mnoge Vage mogle bi u ovom periodu da prolaze neku vrstu prilagođavanja.

Sredina Marta posebno doneće neku dodatnu odgovornost prema partneru i ako ćete vi biti spremni da pristanete na možda neke njegove zahteve ili neka pravila koja nameće aspekt Saturna i Marsa i možda se malo odreknete neke vaše lične slobode ili nekih vaših komoditeta mogli biste izbeći problem u komunikaciji.

Retro Merkur može rezultira ti skrivanje emocija ili želja do 25. marta. Bilo bi dobro da sad razmislite šta zaista želite i to po bilo koju cenu objasnite partneru.

POSAO I FINANSIJE

Vage će biti posebno inspirisane u martu pod uticajem Sunca iz njihove kuće posla. Moguće je da ćete se susretati sa uspešnim ljudima koji vam mogu pomoći, posebno ukoliko radite u oblasti estetike ili duhovnosti.

Neko od kolega bi mogao da vam traži pomoć.

Retrogradni Merkur od 6. marta mogao bi da s vremena na vreme poremeti normalnu komunikaciju sa klijentima ili saradnicima, a ono na šta posebno treb da obratite pažnju jeste kada su transakcije u pitanju. Može doći do loših proračuna oko raspodele novca.

Pozitivna energija i entuzijazam dolaziće preko Venere iz kuće kreativnosti i Jupitera iz kuće putovanja I komunikacije.

Bićete puni želje da probate nešto novo od 11. do 22. pa su moguće i promene posla u ovom periodu ili dopuna delatnosti.

Saturn će zahtevati disciplinu i rešavanje važne poslovne papirologije, pa to ispoštujte.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročtajte ovde!

ŠKORPIJA

LjUBAV

Mart mesec biće veoma uzbudljiv za većinu vas jer se dešava nekoliko veoma značajnih promena i aspekata. Ono što će pre svega veoma uticati na veze svakako je prelazak Urana u vašu astrološku kuću partnerstva, brakova, veza i odnosa, ali i javnosti.

Uran prelazi 6. marta u vašu kuću broj 7. i tu će se zadržati narednih osam godina i na neki način doneti veliki transformacije u braku i odnosima.

Aspekt Marsa i vašeg vladar Plutona biće odličan u periodu od 10. do 26. marta da se veze i brakovi učvrste, dovedu u red, neki problemi da se reše i da se uspostavi neka nova pravila veoma korisna za vas i vašeg partnera posebno ukoliko ste u vezi sa Bikom, Ovnom ili Blizance.

Svim slobodnim Škorpijama upravo ovaj tranzit može doneti neku vezu odnosno osobu koja će delovati veoma ozbiljno i spremno na vezivanje.

Tranzit retrogradnog Merkura kroz kuću ljubavi doneće romantičnu komunikaciju ali i vratiti emotivnu prošlost na neki način preko poruka poziva i slično.

Merkur u Ribama uglavnom donosi neku vrstu neiskrene ili pomalo konfuzna komunikacije.

Pun Mesec iza znaka Vage 21. marta i vaše astrološke kuće tajni podstaćiće neku vrstu potrebe za skrivanje a vrlo je moguće zaokružiti neki odnos posebno ukoliko je reč u tajnom odnosu sada može izaći na videlo.

POSAO I FINANSIJE

Ambiciozni i uporni kakvi jeste, tokom marta meseca imaćete potrebu da napredujete i otkrijete nove načine zarade.

Jupiter iz vašega polja finansija, planeta sreće, širenja i ekspanzije biće odlično aspektovan između 11. i 23. marta sa Venerom što može doneti prilično dobru zaradu svim Škorpijama koje imaju privatan biznis, ali i onima koje rade sa inostranstvom ili u inostranim firmama.

Mars iz kuće javnosti i partnerstva uticaće tako da ćete imati veliku potrebu da motivišete svoje kolege i saradnike, a neki mogu i koristiti vaš elan i snagu pa možete imati utisak da ste se preforsirali.

Bićete veoma kreativni ali i stabilni.

Krajem meseca nakon 22. izbegavajte sukobe sa nadređenim.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

STRELAC

LjUBAV

Strelčevi su već neko vreme u centru pažnje s obzirom da se Jupiter nalazi u njihovoj astrološkoj prvoj kući i naglašava njihove dobre osobine ali i samopouzdanje. Definitivno je da vam samopouzdanja i inicijative neće faliti u martu mesecu s obzirom da će Jupiter praviti veoma povoljne aspekte na planetu ljubavi.

Venera u iz vaše astrološke kuće prijateljstva doneće potrebu za druženjem i nova poznanstva. Bićete spremni i veoma raspoloženi za flert, ali i nova poznanstva u periodu od 14. do 20. marta kada možete upoznati i nekog veoma zanimljivog, upravo kroz neko druženje ili čak preko društvenih mreža, a najverovatnije je reč o Blizancu ili Lavu.

Retro Merkur u Ribama u kući komunikacije mogao bi da donese utisak neiskrenosti i maglovitu komunikaciju, ali i to da budete dvosmisleni.

Zauzeti Strelčevi mogli bi da odaju utisak neiskrenih i neuhvatljivih. Posebno oko 22. marta obratite pažnju da partner ne preuveliča neko vaše slobodnije ponašanje.

POSAO I FINANSIJE

Strelčevi će imati potrebu da posao raspodele, ili da naprave dobar plan tokom marta meseca.

Venera će iz njihovog polja novca preći u polje kraćih putovanja i komunikacije i praviti odlične aspekte izmedju 5. i 25. marta na vaše polje ličnosti. Uspesi kroz kraća putovanjima ili nova poznanstva mogu rezultirati dobrim saradnjama.

Mars iz astrološke kuće posla u odličnim aspektima sa Saturnom i Plutonom iz polja zarade doneće vam fantastične prilike za napredovanje i neku vrstu pojačanih prihoda.

Iako pod uticajem retro Merkura ovo neće biti najsjajniji period za rešavanje važnih administrativnih pitanja. Period od 14. do 23. marta biće povoljan za planiranje pozajmica, ulaganja i investicija.

Mars i Saturn zahtevaće štednju pa razmislite o nekoj vrsti raspodele novca.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

JARAC

LjUBAV

Jarčevi će svoje emotivne odnose doživljavati za nijansu laganije pod uticajem Venere iz Vodolije. Imaćete potrebu da osetite veću slobodu ali i da je pružite partneru.

Slobodni Jarčevi mogli bi da spoje lepo i korisno. Vrlo je moguće da u poslovnom okruženju sretnete nekog zanimljivog, ovo nužno odmah ne mora biti fizički susret već u početku uspostavljanje komunikacije preko društvenih mreža. Imaćete veliku potrebu da razgovarajte s partnerom o važnim stvarima, iako usled uticaja retro Merkura nećete biti najjasnije u komunikaciji.

Zauzeti Jarčevi biće stabilniji u svojim emocijama, a partner bi mogao da vam ponudi nešto lepo u periodu od 13. do 22. marta. Vi ste neko ko voli sigurnost a upravo to ćete dobiti ovom odlukom, bilo da je reč o braku ili zajedničkom životu. Prihvatite da vaša veza treba da napreduje i dodje na novi nivo.

POSAO I FINANSIJE

Vama je posao važan a tokom marta meseca imaćete dosta povoljnih prilika da dovede u red kako vašu finansijsku situaciju tako i da napravite neki dugorocniji plan.

Već 2. marta Venera planeta prosperiteta i finansija aktiviraće se u vašoj kući novca i doneće vam dobru zaradu.

Najpovoljniji aspekti dešavace se izmedju 13. i 2. marta kada će i Jupiter praviti dobre aspekte. Ovo može rezultirati veoma povoljnom prilikom za zaradu iz inostranstva ili preko stranaca.

Mars iz kuće zabave i kreativnosti aktiviraće uspeh kroz poslove zabavnog tipa ili preko hobija.

Retro Merkur vama lično ne bi trebao da pravi velike probleme iako je moguće da će vaša komunikacija s vrmena na vreme biti čudna. Poseban oprez se savetuje tokom vožnje.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

VODOLIJA

LjUBAV

Već od 2. marta Venera planeta ljubavi, lepote i relaksacija ulazi u vaše prvo astrološku kuću ličnosti.

Jupiter planeta sreće u vašoj 11. Astrološkoj kući zajedno sa venerom ovo je kuca druženja prijateljstva timskog rada ali i komunikaciju preko društvenih mreža ili na nekom širem nivou. U periodu od 14. do 26. marta može se desiti da upravo na ovaj način preko prijatelja ili kroz neko druženje upoznate nekoga veoma interesantnog i iskrenog u znaku Lava ili Strelca.

Kad je Venera u prvoj kući onda mnogo lakše privlačiti ljubav. Potencijalno partneri sami će prilaziti tako da nećete imati potrebu da se preterano trudite i namećete.

Izmedju 10. i 22. marta mogle bi se dešavaju veoma interesantne stvari unutar vaše veze koje će dodatno učvrstiti vaš odnos.

Ono što se možete desiti u ovom periodu jeste osećaj da vas partner pritiska ili pokušava da vas na neki način oblikuje prema sebi. Ovo vas može na momente ohladiti, ali to je samo njegov način ljubav. Ipak razmislite da li vas takva osoba usrećuje.

POSAO I FINANSIJE

Pod uticajem Venere iz vašeg znaka i Sunca iz polja novca, tokom marta meseca privlačićete dobru zaradu i zanimljive poslovne saradnike. Može se desiti da pomalo budete rastrzani izmedju više poslova.

6. marta dešava se mlad mesec u vašoj astrološkoj kući novca i finansija i tad bi bilo dobro da počnete nov posao ili započnete novu saradnju.

Retrogradni Merkur od 6. do 29. marta doneće neku vrstu konfuzije vezanu za naplatu i transakcije sa novcem. Obratite pažnju da vam nešto ne promakne, da se ne zbunite jer može doći do preračunavanja. Čuvajte lične stvari.

Mars, planeta akcije će biti u drugoj polovini meseca veoma dobro aspektovano na karmički čvor iz vaše kuće posla.

Oko 20. marta možete dobiti veoma zanimljivu poslovnu ponudu od Riba, Raka ili Device , koja vam može promeniti sudbinu.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

RIBE

LjUBAV

Za većinu Riba mart mesec biće po mnogo čemu zanimljiv s obzirom na pregršt planetarnih promena i aspekata. Ono što će dominirati tokom marta meseca, kada su ribe u pitanju, jeste svakako retrogradni hod Merkura kroz vaše prvo astrološko polje. Otvorite četvoro očiju,nemojte verovati na prvu loptu i potrudite se da budete iskreni.

Venera već 2. marta ulazi u vašu astrološku kuću tajni i kuću podsvesti, kuću dalekih putovanja. Ovo je ujedno i kuća duhovnog razvoja meditacije i slično pa ćete imati potrebu da se povučete da na neki način svoj ljubavni život držite u tajnosti. Bićete stabilni u vezi sa partnerom, ali možda s vremena na vreme odsutni mislima.

Što se tiče slobodnih Riba u periodu od 6. do 20. marta moglo bi da se desi da uđete u vezu koja će na prvi pogled delovati komplikovano, ili na neki način zabranjeno, a ono što je zanimljivo je da ćete imati podršku Marsa i plutona pa se može desiti da ta veza nakon nekog vremena krene u lepom smeru i postane javna.

27. marta Venera prelazi u vaš znak i vi ćete dobiti neku vrstu novog samopouzdanje kad je ljubav u pitanju i verovatno biti zadovoljniji i lepši i imaćete više potrebe da otvoreno pokazuju emocije.

POSAO I FINANSIJE

Sunce iz vaše prve kuće doneće vam osećaj zadovoljstva a u vama će probuditi snalažljivost kada je posao u pitanju. Vladar vašeg polja finansija Mars, biće dobro aspektovano tokom čitavog meseca i ovo će na neki način doneti finansijsku stabilnost. Posebno u periodu od 9. do 16. marta.

Retrogradni Merkur mogao bi da vam donese neku vrstu zbunjenosti ili pogrešnih poteza kada su važne odluke u pitanju. Čuvajte se prevara u poslu.

Mars će biti dobro postavljen u vašoj 3. kući od 13. do 23. marta i u ovom periodu svim Ribama koje se bave trgovinom dešavace se pozitivne saradnje i poslovni uspesi.

Bilo bi dobro da poslovne odluke ili promene ostavite za kraj meseca kada će vas nakon 21. marta kada će vas Sunce iz polja finansija i novca podržati u tome.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.