Mesečni horoskop za MAJ 2019. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

LjUBAV

Maj mesec počinje dinamično i energično kada je ljubav u pitanju.Nećete znati šta vas je snašlo. Pod uticajem Venere iz vašeg znaka do 16. maja bićete u centru pažnje. Ovo će posebno prijati slobodnim Ovnovima kojima će se desiti nova poznanstva i strastveni susreti.

U periodu od 5. do 16. maja biste mogli da upoznate čak dve veoma zanimljive osobe na kraćem putu, ili preko društvenih mreža. Iako će biti potpuno suprotnog karaktera, vašu naklonost dobiće onaj ko budi optimizam u vama.

Zauzeti Ovnovi cvetaće, ali bi na momente mogli da deluju zbunjujuće na partnera, pa učinite sve da ne posumnja u vašu vernost.

Druga polovina meseca uneće vam mnogo mirniji energiju u život. Većina Ovnova imaće potrebu da uvede neki red i mir u svoj ljubavni život.

Pun mesec 18. maja doneće vam razrešenju neke situacije, a nekima od vas i jaku hemiju i susret sa veoma harizmatičnim osobom.

POSAO I FINANSIJE

Maj mesec većini Ovnova donosi fantastične poslovne prilike. Iako su Saturn i Pluton krenuli retrogradno kroz vašu kuću uspeha, nemojte da vas to uplaši, ovo bi samo moglo da aktivira pokretanje nekih projekata koji stagniraju.

Mlad Mesec iz kuće novca već 4. maja doneće vam mogućnost koja otvara nov način zarade, nov posao, ili veći priliv novca.

Mars iz kuće komunikacije, putovanja i administracije mogao bi da ubrza rešavanje nekih pravnih pitanja ili potpisivanje vaznog ugovora.

Iskoristite period do 16. maja da pokrenete neke nove planove za realizaciju vaših ciljeva.

Pod uticajem Venere i Sunca iz kuće finansija biće ovo fantastičan mesec kada je zarada u pitanju. Imaćete dosta samopouzdanja pod uticajem Venere iz Ovna do 17. maja, a posle toga samo ćete ubirati plodove svog rada. Ipak kada Mars predje u vašu astrološku kucu svakodnevnice nakon 17. maja, mogli biste da se okrenete rešavanju nekih porodičnih pitanja i zapostavite poslovnu stranu.

Još zanimljivih informacija o OVNU pročitajte ovde!

BIK

LJUBAV

Bikovi će početkom Maja meseca imati potrebu da mnogo toga promene pa tako i svoju emotivnu situaciju. Mlad Mesec uz konjukciju sa planetom promena, Uranom iz njihovog znaka pokrenuće želju za oslobađanjem od nekih pritisaka, pa bi tako neki odnosi i brakovi mogli da prolaze ispitivanja.

Do 16. maja Venera će se kretati vašim poljem podsvesti i aktivirati neka nova ljubavna dešavanja. Ukoliko ste slobodni, moguće su tajne, platonske ljubavi, ali i poznanstva i ljubavi na mestima i sa ljudima na koje nikad ne biste pomislili.

Kada Venera pređe u vaš znak sredinom meseca bićete mnogo raspoloženiji, mirniji i srećniji u odnosima ali i fizički mnogo privlačniji.

Slobodni Bikovi mogu da se opuste, jer će tako zračiti da neće imati preteranu potrebu da se trude, jer će vas obasipati pažnjom.

18. maja Pun Mesec donosi neku vrstu kulminacije u vašim partnerskim odnosima, brakovima. Moguća je i pojačana ljubomora, posesivnost ali i zabranjena ljubav.

POSAO I FINANSIJE

Bićete puni planova i energije kada je posao u pitanju, posebno početkom maja meseca. Mars, planeta akcije, zadržava se u vašoj astrološkoj kući novca i zarade do 17. maja i on će aktivirati nove poslovne projekte, moguću povišicu, ali i dosta troškova.

Retro Saturn i Pluton mogli bi da uspore vaše učenje, ali i neke poslovne kombinacija sa strancima.

Posebno jaka energija zarade biće izmedju 5. i 8. maja. Povoljni aspekti za sve Bikove koji se bave trgovinom, administracijom, transportom.

Nakon 16. maja imaćete potrebu da se odmorite od silne akcije sa početka meseca. Mogli biste malo i da se ulenjite, a posao bi mogao da stagnira na neki način.

Finansijska situacija će ipak biti stabilna, a novac će dolaziti laganje nego ranije.

Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

BLIZANCI

LJUBAV

Ljubav je za mnoge Blizance igra i zabava, a tokom maja meseca pod uticajem Venere iz polja druženja i prijateljstva bićete preusmereni na provod.

Slobodnim Blizancima izuzetno će prijati ova lepršava energija. Vrlo je moguće da će vam se u periodu od 5. do 16. maja pojaviti nasmejana, komunikativna osoba preko ili u krugu prijatelja. Moguća je i neka povezanost te osobe sa inostranstvom.

Zauzetim Blizancima prijaće zajednička druženja sa partnerom, iako su s vremena na vreme posebno izmedju 8. i 11. maja moguće sumnje, razmirice i sukobi mišljenja.

Nakon 17. maja stišaće se vaša želja da budete u centru svih zbivanja i osetićete želju za povlačenjem.

Neki od Blizanaca mogli bi doživeti razne platonske ljubavi, ali i tajna vidjanje.

Za Zauzete Blizance biće ovo period mira, ali i prećutnih sporazuma sa partnerom i pomirenja.

POSAO I FINANSIJE

Vi ćete biti začetnici novih poslovnih ideja i akcija tokom maja meseca.

Posebno u periodu do 15. maja možete osetiti izuzetno jaku energiju, pa bi bilo dobro da do tad realizujete sve željene projekte, ali i završite neke poslove. Ipak Saturn i Pluton iz vaše 8. astrološke kuće mogli bi da vas opominju kada su u pitanju neki dugovi ili ulaganja. Trebalo bi da pazite.

Mogući su otkazi i promene poslova. Sve u svrhu vašeg najvišeg dobra. Odlična saradnja sa inostranstvom između 7. i 13. maja.

Mars će do 17. maja aktivirati ishitrene troškove, ali i mogućnost da radite 2. posla istovremeno. Druga polovina meseca donosi smirenje i finansijsku stabilnost.

Mars ulazi u vašu kuću novca, ali u usporeni znak Raka, moguće je da ćete biti mnogo promišljeniji kad su u pitanju investicije i ulaganja, što je dobro za zaradu, posebno Blizancima koji se bave nekretninama, ugostiteljstvom, nekom vrstom nege i umetnosti.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU, pročitajte ovde!

RAK

LJUBAV

Neko ste ko teži miru i sigurnosti, a Venera iz Vatrenog Ovna i Mars iz Blizanca nisu vam energetski kompatibilni. Do 16. maja Rakovi u vezama i brakovima mogli bi biti rastrzani, između želja i mogućnosti, a neki od vas posebno ženske predstavnice znaka imaće utisak da partner ne zna šta hoće. Retro Saturn i Pluton donose vam dodatnu odgovornost prema partneru i ozbiljnost u odnosima.

Iako niste skloni lelujanjima neki od vas bi mogli imati želju za nečim novim, ili ćete često provocirati partnera na konflikt. Nakon 16. maja situacija se znatno smiruje i duhovno i emotivno. Shvatićete da neke površne stvari nisu vredne vašeg nerviranja i nesuglasica sa partnerom. Komunikacija između vas biće mnogo prijatnija. Imaćete utisak, posebno kada Mars bude ušao u vašu 1. kuću, nakon 17. maja da vam se pruža mnogo više pažnje.

Slobodni Rakovi, na mestima za uživanje, ili na kraćem putu i u prirodi bi mogli da upoznaju veoma prijatnu, ali osobu sa malo inicijative.

Pun Mesec iz vašeg polja ljubavi, dece i zabave, pokreće i zaokružuje neka važna dešavanja na tom planu oko 18. maja. Iz vas tada izbijaju najjače emocije pa ih kontroliše ukoliko odu u negativu.

POSAO I FINANSIJE.

Početak Maja meseca doneće fantastičnu uvertiru za vaš veliki uspeh i finansijsko blagostanje koje vas čeka u julu i avgustu ove godine. Dobićete neko nevidljivo samopouzdanje kada je posao u pitanju i bićete puni lepih planova. Venera iz kuće uspeha, aktiviraće vašu ambiciju, želju za napredovanjem, a do 17. maja mogući su i novi projekti.

Izmedju 7. i 15. maja moguće su fantastične poslovne ponude preko stranaca, ili u inostranstvu, možda drugom gradu. Ženska uticajna osoba bi mogla da vam pomogne u karijeri.

Druga polovina meseca doneće vam potrebu da se opustite i uživate u plodovima svoga rada. Ipak pod uticajem Marsa nakon 18. maja mogli biste da doživite i neke nove saradnje, kao i konflikte sa saradnicima.

Uspeh kroz kreativnost.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

LAV

LJUBAV

Maj vam donosi fantastičnu energiju kada je ljubav u pitanju, posebno sam početak meseca aktiviraće zanimljiva i za vas neočekivana dešavanja. Bićete otvoreniji nego ikad za nove ljubavi, a one su moguće upravo na nekom putu, ili sa osobom koja nije sa vaših prostora ili iz vašeg grada. Ukoliko ste slobodni ova vatrena energija Venere će vam izuzetno prijati i pokrenuće vas na mnoge akcije. Osetićete da ste ponovo živi.

Zauzeti Lavovi mogli bi da razmišljaju o deci, proširenju porodice ali i promeni rutine u odnosu. Neki od vas koji već neko vreme osećaju dosadu, a nisu čvrsto vezani za partnera mogli bi da se udalje od njega.

Nakon 16. maja, Venera menja znak i prelazi u vašu astrološku kucu karijere, posla i stabilnosti, osetićete se mnogo sigurnije u svoje postupke, a sa druge strane mogli biste da se usidrite i smirite.

Mars prelazi u mirnog Raka u vašu kuću tajni i podsvesti, pa ćete malo kome pričati o svojim planovima vezanim za ljubav, a tako je i najbolje.

Slobodni Lavovi mogli bi upoznati nekog preko posla, ili kroz edukaciju.

POSAO I FINANSIJE

Kako na emotivnom, tako će i na poslovnom planu maj mesec biti veoma uspešan. Bićete puni energije i elana da realizujete sve lepe zamisli i planove.

Mlad Mesec već 4. maja prolaskom kroz vašu 10. astrolosku kuću, kuću karijere i uspeha, aktivira nova dešavanja na poslu, ali i mogućnost promene posla.

Venera će aktivirati odličnu saradnju sa inostranstvom, ali i moguća poslovna partnerstva. Uspeh vas očekuje i u javnosti, pa je ovo odličan period za marketing.

Kada je vaša finansijska situacija u pitanju, ovo će biti veoma povoljan period za sve Lavove koji se bave novim tehnologijama, rade preko interneta, ili se bave nekom vrstom marketinga.

Druga polovina meseca donosi vam olakšanje jer će većina velikog posla, ili zadataka biti završena, ali su moguće i pripreme pred velike projekte i promene koje donosi leto.

Retrogradni Pluton i Saturn iz vaše kuće posla osvestiće veću odgovornost kada su u pitanju vaše obaveze i planovi i nateraće vas da budete ozbiljni sa saradnicima u suprotnom bi mogao da vam donese probleme.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

DEVICA

LJUBAV

Vi ste znak kome je često ljubav sekundarna stvar i zato vam mnogo više odgovaraju stabilni odnosi i provereni partneri od prolaznih ili strastvenih ljubavi i avantura, jer u vašem životu prioriteti su vezani pre svega za karijeru. Ovo se posebno odnosi na Device u podznaku.

U maju mesecu vaša energija se potpuno menja posebno u prvoj polovini. Sami sebe nećete moći da prepoznate. Imaćete veliku želju da se opustite i uživate, ali će se mnoge Device upustiti i u avanture.

Kod nekih Devica Venera će tranzitom kroz 8. astrološku kuću doneti karmičku, strastvenu ljubav. Vrlo je moguće da će ovo biti zabranjena priča ali sa druge strane osećaćete se poletno.

S vremena na vreme retro Saturn i Pluton iz kuće kreativnosti i ljubavi će u vama buditi potrebu da previše toga držite pod kontrolom.

Zauzete Device mogle bi da razmišljaju o proširenju porodice.

Nakon 19. maja bićete mnogo smireniji i zadovoljniji. Vaše emocije dobijaju na stabilnosti.

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija biće više nego odlična pod uticajem Venere iz 8. kuće, kuće finansija i rizika, ali su troškovi neminovni. Biće fantastičan period za ulaganja, posebno u periodu od 10. do 17. maja.

Mars iz vaše astrološke kuće karijere, uspeha i ambicije već neko vreme aktivira vašu želju za takmičenjem i dokazivanjem. U periodu lepih Marsovih aspekata možda započnete i neka dva projekta ili dva posla.

Ukoliko ste besposleni u maju ćete se sigurno zaposliti.

Nakon 17. maja finansijska situacija i dalje stabilna, a saradnja sa strancima pokazaće se kao ključna. Imaćete utisak da ste se pomalo umorili pa ćete posebno nakon 20. maja imati potrebu da odmorite.

Odličan period za edukaciju i timski rad.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA, pročitajte ovde!

VAGA

LJUBAV

Nakon par emotivno stresnijih meseci, tokom maja će vam se otvoriti novi vidici i horizonti kada je ljubav u pitanju. U periodu od 10. do 16. maja aktiviraju se posebno lepi aspekti vladara vašeg znaka Venere.

Venera iz vaše kuće javnosti i partnerstva doneće vam pažnju partnera a Slobodnim Vagama i nova poznanstva u život. Privlačićete energične i pozitivne osobe.

U prvoj polovini maja može vam se desiti ljubav na putu ili sa strancem. Biće potrebno samo da prevazidjete psihološke blokade koje vučete sa sobom.

Retrogradni Saturn i Pluton bi mogli da vas s vremena na vreme preterano operete vašim prošlim iskustvima. U dugim vezama ili brakovima desiće se neka nova energija, biće ovo fantastičan period da započnete zajednički život ili brak.

Nakon 16. maja kada Venera pređe u znak Bika i vašu osmu kuću, kuću transformacije i strasti, bićete skloniji riziku u ljubavi, ali ćete biti i strastveniji. Moguće su veze na daljinu.

POSAO I FINANSIJE

Maj mesec donosi fenomenalne prilike i promene. Mlad mesec već 4. maja nagovestiće pozitivne promene po pitanju finansija. Biće to odličan period za ulaganja ali i početke novih poslova.

Venera iz kuće partnerstva doneće vam podršku javnosti, a moguće su i ponude za sklapanje novih saradnji.

Fantastičan period za marketing očekuje vas u periodu od 5. do 17. maja.

Mars će vam doneti klijentelu iz inostranstva, a ujedno je moguće i proširenje znanja.

Finansijska situacija biće stabilna, a posebno povoljan period očekuje sve Vage koje se bave edukacijama, turizmom ili rade privatan posao.

Pun mesec 18. maja doneće posebno dobru zaradu.

Krajem maja očekujte zatišje na poslu, iako su moguće najave velikih projekata ali i čekanje na njihovu realizaciju.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročtajte ovde!

ŠKORPIJA

LJUBAV

Maj će biti veoma dinamičan kada je vaš ljubavni život u pitanju.

Mlad Mesec iz vaše astrološke kuće veza i partnerstva već 4. maja aktivira nove situacije na polju ljubavi. Imaćete potrebu, posebno ukoliko ste u braku ili vezi da nešto krucijalno promenite u odnosu, ili ćete primetiti promenu u partnerovom ponašanju.

Slobodne Škorpije mogle bi da upoznaju nekog novog stabilnog i mirnog karaktera. Venera će tranzitom kroz vašu astrološku kuću posla u povoljnim aspektima na Marsa aktivirati veoma pozitivna dešavanja u poslovnim krugovima.

Neki od vas u periodu od 4. do 14. maja mogli bi da upoznaju vrlo privlačnu osobu preko posla.

Nakon 17. maja Venera prelazi u vaše polje veza i javnosti i donosi smirenje u odnosu sa partnerom, ali i mnogo prijatnije okolnosti u svim ostalim odnosima.

Pun Mesec iz vašeg znaka 18. maja doneće vam pojačanu strastvenost i osetljivost, ali i ljubomoru, pa pazite na ponašanje.

Krajem meseca bićete spremni na rizične ili zabranjene veze.

POSAO I FINANSIJE

Maj će biti fantastičan da započnete nove saradnje ali i napravite detaljnu finansijsku analizu i poradite na boljoj zaradi.

Lepi aspekti Jupitera i Venere na vašu kuću novca i posla u periodu do 15. maja doneće vam fantastične prilike, a Mars će svaku realizaciju vaše ideje ubrzavati.

Venera donosi dobru zaradu preko žena, ali fantastičan momenat za početak novog posla ili promenu.

Jupiter donosi finansijski procvat preko stranaca i inostranstva.

Mars će tranzitom kroz 8. astrološku kuću pojačavati potrebu za troškovima a trebalo bi i da budete oprezni kad su u pitanju investicije.

Druga polovina maja meseca doneće vam stabilnost i moguću ponudu za saradnju ili partnerstvo.

Krajem meseca imaćete potrebu da se povučete i odmorite.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

STRELAC

LJUBAV

Vatrena Venera iz Ovna u prvoj polovini maja meseca u vaš život donosi pregršt ljubavi, kreativnosti, akcije ali na momente i nesuglasice.

Period od 6. do 16. maja biće pun lepih prilika i okolnosti da uživate u flertu i novim poznanstvima. Ovo se posebno odnosi na Slobodne Strelčeve.

Ipak Mars iz dvojnog znaka Blizanaca i vaše kuće partnerstva mogao bi u vaš život da privuče nestabilne i neiskrene osobe, ali i da vas ljudi pogrešno procenjuju.

U partnerskim odnosima pojačaće se strast, ali i želja za promenama.

Pod uticajem Marsa vas stalni partner bi mogao da postane zahtevniji, nervoznija, ali I čudan što vas može navesti da posumnjate u njegovu vernost.

Kada Mars pređe u znak emotivnog Raka 17. maja i vašu astrološku kuću karme i strasti, osetićete želju za povlačenjem, mirom ali ćete imati i veliku potrebu da svoje emocije i planove u ljubavi držite u tajnosti.

POSAO I FINANSIJE

Uspeh će biti vaše srednje ime kada je posao u pitanju tokom maja meseca.

Konjukcija mladog meseca i Urana iz vaše kuće posla, aktiviraće potrebu da mnogo toga promenite u pozitivnom smislu, a najverovatnije ćete i započeti nešto novo. Bićete brzi, poletni i vrlo je moguće da ćete steći nove saradnike, klijente. Proširicete vidike i vrlo je moguće da će vam saradnja sa inostranstvom ići bolje nego ikad.

U periodu od 6. do 17. maja vaša finansijska situacija biće odlična, iako će retro Saturn i Pluton iz vaše kuće finansija zahtevati red i planiranje troškova. Pazite i kontrolišite svoje porive za sumanutim trošenjem.

Venera će ulaskom u kuću posla od 17. maja aktivirati uživanje u onome što radite, mogućnost novog posla mnogo stabilnijeg i lakšeg.

Kraj meseca doneće fantastičnu zaradu preko žena.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

JARAC

LJUBAV

Pluton i Saturn krenuli su unazad i ovako će još dodatno pojačati vašu potrebu da kontrolišite svoje postupke i da planirate akcije. Pod njihovim uticajem i vaši potezi u ljubavi biće smišljeni. Maj mesec ipak pored ovih Retro planeta donosi sasvim novu energiju.

Posebno pod utucajem Mladog Meseca iz vaše kuće ljubavi aktiviraće se nova poznanstva, potreba da više uživate i zabavite se.

Zauzeti Jarčevi pod uticajem ovog Meseca stabilizovaće svoje emotivne odnose i dobiće želju za potomstvo ili proširenjem porodice. Venera će tranzitirati Vašom kućom svakodnevnice i iako u lepim aspektima, može doneti dramu ili usijanu energiju medju ukućanima.

Slobodni Jarčevi ulaskom Venere u kuću ljubavi i zabave mogli bi da upoznaju veoma mirnu, stabilnu i lepu osobu do kraja maja meseca. Izmedju vas rodiće se jaka hemija i biće lako da se prepustite ovoj emociji.

POSAO I FINANSIJE

Bićete orni i energični tokom Maja meseca.

Finansija situacija se poboljšava od mladog meseca 4. aprila i ide uzlaznom linijom sve to 18. u mesecu.

Pod uticajem Marsa iz vaše astrološke kuće posla bićete zatrpani poslom, vrlo je moguće i da ćete raditi više stvari ili poslova istovremeno. Moguće je da ćete biti vrlo produktivni, ali su mogući i konflikti na poslu.

Za sve Jarčeve koji planiraju da pokrenu ili imaju svoj biznis biće ovo odličan period.

Nakon 16. maja laknuće vam, a vaša kreativnost će biti jača nego ikad.

Poslovi povezani sa zabavom, ugostiteljstvom i kreativnom sada će cvetati.

Sunce iz polja posla krajem meseca aktivira podršku kolega i dobru finansijsku situaciju.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

VODOLIJA

LJUBAV

Mars iz kuće ljubavi i zabave razdaće vas do 15. maja i aktivirati burna dešavanja u vašem emotivnom životu. Bićete puni energije ali i željni slobode.

Vaša komunikacija biće dvosmislena i delovaće kao da imate jaku želju za flertom. Ukoliko ste zauzeti vaša veza pogla bi da cveta ali samo pod uslovom da vas partner isprati u želji za promenom, oslobadjanjem od težine ali i pravila.

Slobodne Vodolije biće veoma otvorene za nova dešavanja, a moguće je i da će vam se pojaviti dve osobe ili ćete se oko nečeg dvoumiti.

Neki od vas mogli bi sresti ljubav iznenada i na kraćem putu. Posebno povoljan period biće od 7. do 17. maja.

Druga polovina meseca doneće vam spuštanje na zemlju, ali neku vrstu tajnovitosti. Ukoliko ste slobodni ljubav vas očekuje u blizini kuće.

POSAO I FINANSIJE

Vodolije čeka veoma plodonosan mesec. Finansijska situacija biće promenljiva ali će posla biti na svakom ćošku.

Venera će boravkom u vašem polju komunikacije doneti zanimljive saradnje, moguća poslovna putovanja i važne sastanke, ali i to da se poslovi sklapaju mnogo brže nego ranije.

Bićete odličan timski igrač, a period od 4. do 13. maja biće posebno povoljan za sve Vodolije koje se bave trgovinom, komunikacijama ili rade online.

Novac će dolaziti brzo ali isto tako i odlaziti.

Ipak nije sve u novcu, poslovi, koje sada sklopite uticaće veoma pozitivno na vašu budućnost.

Druga polovina maja doneće potrebu da nešto krupno promenite u vašem kolektivu ili načinu rada. Moguće je da ćete privlačiti čudne ili problematične saradnike, a u nekom momentu može I da vam se učini da rasipate energiju. Budite strpljivi i ne brzajte u odlukama.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

RIBE

LJUBAV

Vama je ljubav sve, a brza Venera iz znaka Ovna tokom prve polovine maja iskriviće vam predstavu o ljubavi. Imaćete utisak da se neke stvari prebrzo odvijaju ili da ne znate šta hoćete.

Zauzete Ribe biće usmerene na posao, napredovanje u tom smislu doneće im zadovoljstvo što će se odraziti na njihov odnos sa partnerom.

Slobodne Ribe mogle bi upravo preko posla da upoznaju nekog veoma zanimljivog ali pomalo nejasnog.

Nakon 16. maja situacija u ljubavi se smiruje i na neki način za većinu Riba popravlja. Bićete strastveniji, emotivniji i spremniji na vezivanje.

Slobodne Ribe u periodu od 17. do do 24. maja mogle bi da upoznaju romantičnu, privlačnu ili stabilnu oosbu na kraćem putu ili preko rođaka.

Mars će probuditi vaše najfinije emocije i želju za propadanjem.

POSAO I FINANSIJE

Vaša finansijska situacija tokom maja meseca biće odlična. Venera iz polja finansija doneće vam dobru i brzu zaradu, nov posao ili nov način sticanja novca.

Jupiter iz vaše astrološke kuće karijere biće fantastično aspektovan u prvoj polovini meseca što će većini Riba doneti mogućnost napredovanja, ali i proširenja posla.

Mars će aktivirati privatan biznis.

Posebno povoljan period od 3. do 15. maja za većinu Riba koja se bavi poslovima vezanim za informacione tehnologije,ekonomiju ili trgovinu.

Nakon 16. maja osetićete olakšanje jer ste veći deo nekog velikog posla obavili i konačno možete da se prepustite uživanju.

Finansijska situacija biće stabilna, a inspiracija vam neće nedostajati.

Odličan period nakon 20. maja za sve kreativce i umetnike.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.