Mesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

LjUBAV

Početkom februara Venera, planeta ljubavi ulazi u vašu astrološku kuću karijere, napredovanja i ambicije i znak odlučnog i tvrdoglavog Jarca. Bićete skloniji racionalnom donošenju odluka i hladnom pristupu ljubavi, posebno u periodu do 11. februara.

Do 15. februara nećete imati puno strpljenja pod utucajem Marsa i Urana za tolerisanje tudjih hirova i zahteva,već ćete biti željni promene i slobode.

Druga polovina meseca zauzetim Ovnovima doneće smirenje na polju ljubavi i stabilnost na emotivnom planu. Mnogi zauzeti Ovnovi posvetiće se karijeri i pomalo zapostaviti partnera što može dovesti do udaljavanja, posebno ukoliko su u braku, ili vezi sa Lavom ili Škorpijom.

Slobodni Ovnovi u periodu od 15. do 26. februara možete upoznati ili se zbližiti sa osobom preko posla.

Pun mesec iz vaše 12. kuće doneće sklonost tajnama i to da neka vaša tajna ispliva u javnost.

POSAO I FINANSIJE

Vladar vašeg znaka, Mars, učiniće da budete veoma odlučni i preduzimljivi do 11. februara. Imaćete veoma povoljne poslovne prilike i sve što sada uradite uticaće veoma povoljno na ostatak meseca.

Imaćete potrebu da menjate neke stvari, a može se desiti i da promenite saradnike, a pod uticajem Venere iz znaka Strelca i Urana iz vašeg znaka odlično ćete sarađivati sa strancima, a moguće su i nove poslovne prilike.

Nakon 16. februara Mars prelazi u vašu kuću finansija i moguće je da će se vaša finansijska situacija biti mnogo bolja.

Venera iz polja karijere donosi odličnu saradnju sa ženama ali i protekciju kod nadredjenih. Oko punog meseca, 20. februara, moguće je da će se desiti nova poslovna prilika, ali i nervoza oko nekog administrativnog pitanja.

Još zanimljivih informacija o OVNU pročitajte ovde!

BIK

LjUBAV

Većina Bikova početkom februara doživeće velike transformacije, pre svega na polju finansija, a kada su emocije u pitanju – Porašće vam apetiti. Može se desiti da vam se učini da to što imate sa partnerom nije ono što vi želite, ili da želite promenu.

Slobodnim Bikovima ova energija će prijati i možda vam donese strastvenu vezu sa osobom preko posla, ali će zauzeti Bikovi morati da sačekaju 15. februar i druge planetarne aspekte i bolje dane za ljubav.

Od sredine meseca imaćete priliku da popravite vaše odnose, komunikacija će vam biti mnogo bolja, ali će se možda s vremena na vreme osećati distanca u odnosu.

Mars iz vašeg znaka će vas učini odlučnijim a ženske predstavnice znaka postaće posebno privlačne.

U periodu od 17. do 27. februara lep aspekt Venere i Merkura iz vaše astrološke kuće druženja i izlazaka može doneti susret sa osobom koju niste dugo videli, ili ste bili zaljubljeni u nju u prošlosti. Ova ljubav zaslužuje još jednu šansu.

POSAO I FINANSIJE

Bikovi će do 15. februara uživati u finansijskoj stabilnosti, ali i uvećanoj zaradi, pod uticajem Marsa iz polja novca! Ipak, do 17. februara imaće opsesivnu potrebu za trošenjem, a mogući su i nepromišljeni potezi. Polagaće na estetiku, tretmane i uživanje, pa će im tu najviše para i otići.

U drugoj polovini meseca stišaće strasti i mudro rasporediti svoje finansije.
Ukoliko rade u oblasti finansija, ugostiteljstva i estetike biće pravi miljenici zvezda ovog meseca!

Pun mesec iz Device oko 20. februara može im doneti partnerski odnos, zlata vredan, ali i uspeh u javnosti i priznanja.

Pustite druge da umesto vas donesu važnu poslovnu odluku 18. Februara.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte ovde!

Blizanac

LjUBAV

Februar mesec biće prilično promenljiv kada su emotivna dešavanja u pitanju. Početak meseca donosi pozitivne, a nekima od vas i nagle promene pod uticajem Venere iz kuće partnerstva i braka i Urana.

Ovo će biti prilika da više izlazite, družite se i da u vaše aktivnosti uključite partnera.

Ukoliko ste slobodni do 11. februara mogli biste u krugu prijatelja da upoznate veoma privlačnu i pozitivnu osobu u znaku Ovna, Vage ili Strelca.

Period od 15. do 23. februara donosi smirenje na polju emocija, a nekima od vas i izazove, posebno Blizancima koji su neko vreme u klimavim vezama.

Venera iz ozbiljnog Jarca u dobrom odnosu sa vladare vašeg znaka Merkurom, doneće priliku da iskažete svoje emocije i popravite odnos kroz razgovor.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci su već neko vreme inicijatori dešavanja i poslovnih akcija u svom poslovnom okruženju!

Puni su ideja i period do 10. februara biće idealan za dugoročna planiranja, ali i napredovanja. Posebno ukoliko su zaposleni u oblasti komunikacije, administracije, transporta, i informacionih tehnologija.

Oko 20. februara mogući neplanirani troškovi na druge, ali i pozajmljivanje novca! Dajte od srca – vratiće se.

Od 19. Februara neočekivano dobra zarada, ali i povišica. Tranzit karmickog čvora kroz vaše polje finansija otvoriće nove poslovne mogućnosti, ali i uživanje u ubiranju plodova vašeg napornog rada.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU, pročitajte ovde!

Rak

LjUBAV

Početkom meseca bićete pod nekom vrstom tenzije. Posebno u periodu do 8. februara mogli biste da se preopteretite nekim poslovnim dešavanjima i prenesete taj vajb na partnera. Isključite se ili naučite da balansirate.

Od 5. februara situacija će biti znatno bolja, posebno kod Rakova koji planiraju brak i porodicu. Venera će prolaziti kroz vašu kuću partnerstva i u periodu od 10. do 27. februara doneće vam priliku da svoj odnos učvrstiti do maksimuma.

Ipak ovaj tranzit zahtevaće veliku odgovornost i posećenost.

Partner će vam ponuditi brak ili zajednički život. Poslušajte svoju intuiciju i bićete srećni.

Slobodni Rakovi mogli bi upoznati veoma značajnu i ozbiljnu osobu u znaku Jarca, Device ili Riba na kraćem putu, preko škole ili fakulteta.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će posebno do 15. februara biti miljenici srećnih zvezda, kada je posao u pitanju! Mogući dobici na igrama na sreću, ali i lagana zarada kroz kreativne i zabavne poslove. Posao sa strancima ili poslovno putovanje je idealno da se desi u ovom periodu.

Finansijska situacija od sredine meseca drastično se popravlja, a ukoliko imaju problem sa nekim dugom, do 17. februara bi trebalo da ga reše!

Mars iz polja planova i timskog rada od 15.februara donosi im pojačanu ambiciju i želju za uspehom, pa će kraj meseca biti idealan da poslovnim saradnicima, ali i nadređenima nametnu svoje ideje.

Podrška Vodolije, Device ili Lava neće izostati baš onda kad vam bude bila najpotrebnija. Sa njima u timu vaš posao ići će uzlaznom putanjom.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

Lav

LjUBAV

Februar će biti ključan mesec kada je vaš emotivni život u pitanju. Pod uticajem Sunca i Merkura iz vaše kuće partnerstva bićete 100% fokusirani na odnose.

Do 10. februara pozitivni uticaj Venere iz vaše kuće ljubavi i Urana doneće vam novu priliku da se iznova zaljubite u partnera, a oni u neobaveznim i nestabilnim odnosima sada bi mogli da se ozbiljno zapitaju šta im to treba u životu.

Imaćete veću potrebu za slobodom, a ukoliko ste sami iznenada bi mogla da vam se pojavi osoba iz inostranstva u znaku Strelca, Blizanca ili Vodolije, u periodu do 15.februara.

Druga polovina meseca malo je mirnija i dosadnija.

Venera iz Jarca biće u povoljnim aspektima ali bi mogla da aktivira blago zahlađenje u odnosima, posebno bračnim, a nekima od vas vraća se prošlost. Ne okrećite se unazad, tamo je uglavnom sve već viđeno.

POSAO I FINANSIJE

Lavovima se smeši finansijski odličan mesec, ali i uspešnije poslovne odluke. Mlad mesec iz polja partnerstva biće idealan da se oko 4. februara pozabavite svojim saradnicima ili radnicima.

Moguć prekid saradnje, koja vas duže vreme zamara, ali i promena u načinu poslovanja.

Venera i Uran donose fenomenalnu saradnju sa inostranstvom, moguć rad u inostranstvu ili drugom gradu.

Ne propustite sjajnu priliku za zaradu 18. februara i dajte sve od sebe da se pokažete u najboljem svetlu!

Ukoliko radite u oblasti edukacije, komunikacije ili medija, period posle 16. februara donosi neočekivano dobru zaradu, uspeh u svemu što započnete i laganiji pristup novcu. Uživajte u ovom blagoslovu!

Pun mesec iz polja finansija donosi stabilnost oko 20. februara.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

Devica

LjUBAV

U februar ulazite puni energije ali i pod nekom vrstom stresa. Vi ste neko ko voli da planira stvari, a sad, posebno u periodu do 11. februara, neki planovi bi mogli da se promene.

Povoljan aspekt Venere I Urana iz vaše kuće emocija i svakodnevnice mogli bi da donesu neku iznenadnu i ključnu promenu, ali i uzbuđujenje jer nećete znati šta vas je snašlo.

Ovo može da se odnosi na proširenje porodice, selidbu, ili neki iznenadni finansijski priliv preko partnera. Iako će promena biti neočekivana, na vama je da se prilagodite.

Venera iz znaka Jarca od 5.f ebruara donosi smirenje ali će se njen uticaj na vašu kuću ljubavi osetiti od 14. do 25. februara. Ujedno u pozitivnim aspektima sa vladarem vašeg znaka, merkurom doneće romantične trenutke sa partnerom.

Slobodne Device oko 20. februra, pod uticajem punog meseca iz njihovog znaka, mogle bi da dožive karmički susret sa Bikom, Škorpijom ili Ribama.

POSAO I FINANSIJE

Do 15. februara bićete usmereniji na emocije nego na posao, ali to ne znači da vam neće ići dobro!

Mlad mesec iz polja posla zajedno sa Suncem i Merkurom izmedju 4. i 7. februara donosi vam neočekivano dobru zaradu, ali i uspeh kroz partnerske poslove i poslove vezane za moderne tehnologije i internet.

Do 15. februara izbegavajte potpisivanje važnijih poslovnih ugovora, ali i ozbiljnije poslovne odluke.

Mogući su neplanirani troškovi izmedju 10. i 17. februara, pod uticajem Marsa i Urana. Ono što je sigurno jeste da će ovo biti odličan period za ulaganje u biznis i investicije u budućnost.

Mars iz polja inostranstva doneće neočekivano dobru saradnju sa strancima do 21. februara, a biće to i dobar period za nadogradnju znanja.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA, pročitajte ovde!

VAGA

LjUBAV

Mlad Mesec iz vaše kuće ljubavi 4. februara najavljuje nova dešavanja na polju emocija ali i velike promene. Konjukcija Marsa i Urana iz vaše kuće partnerstva do 15.f ebruara ozbiljno bi mogla da uzdrma brakove i duže veze, koje su u problemu.

Imaćete potrebu da se oslobodite svega što vas guši i završite loše odnose. Ukoliko vaše veze i brakovi pregrme ovaj odnos, onda je vaša ljubav vredna dalje borbe.

Pod uticajem Venere iz polja komunikacije do 5. februara biste sve odluke i razgovore mogli da obavite mirnim putem i sa zadovoljstvom.

Slobodnim Vagama aspekti sa početka meseca mogli bi da donesu iznenada ljubav sa razvedenom, sveže ostavljenom i veoma neobičnom osobom, koja ne poštuje pravila.

Sredina meseca donosi neku vrstu smirenja, posebno onima u dužim vezama. ali i povratak u neku emotivnu prošlost. Dobro za duže odnose iako bi se mogla osetiti neka distanca.

POSAO I FINANSIJE

Energiju promena ali i pozitivnu energiju februara meseca prve će osetiti Vage. Mlad Mesec iz polja kreativnosti oko 4. februara doneće im nalet predivnih poslovnih ideja, ali i sudbinsku saradnju sa Bikom, Ovnom ili Vodolijom.

Finansijska situacija se već od 13. februara znatno popravlja, a troškove koje ste imali u prethodnom periodu ćete nadoknaditi. Ukoliko ste imali nejasne situacije ili konflikte sa kolegom ili poslovnim saradnikom u znaku Škorpije, Device ili Ovna, rešićete ih do 16. februara.

Pozitivni aspekti Venere i Merkura izmedju 16. i 26. februara donose dobru zaradu svim Vagama koje imaju svoj biznis.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročtajte ovde!

ŠKORPIJA

LjUBAV

Imaćete potrebu do 10. februara da iznesete sve u javnost i da ispričate partneru šta vam smeta ili sta biste menjali.

Povoljni aspekti Venere i Urana kod vas će se više odnositi na poslovnu stranu, ali bi mogli da utiču i na slobodne Škorpije da upravo preko posla, početkom februara, upoznaju nekog veoma privlačnog.

Ukoliko ste u braku ili dužim vezama preopterecenost poslom mogla bi da utiče na vaše odnose u negativnom smislu do 15. februara. Partner će imati prohteve koje nećete moći da ispunite.

Od 17. do 28. februara bićete smireniji u komunikaciji, ali će se na pozitivan način aspektovati i vaša kuća ljubavi, kreativnosti i dece.

Ovaj aspekt doneće stabilnost dugim vezama, a slobodne Škorpije mogle bi u izlasku ili nekoj laganoj atmosferi da upoznaju veoma harizmatičnu, magnetski privlačnu osobu u znaku Riba, Raka ili Device.

POSAO I FINANSIJE

Aspekt Venere i Jupitera iz vašeg polja finansija već duže vreme povoljno utiče na vaš poslovni život, ali utiče i na finansijsku situaciju. Ovo je aspekt dobre prilike za zaradu a on se nastavlja sve do 5. februara.

Ujedno pod uticajem jake konjukcija Marsa i Urana može vam se desiti promena posla ili saradnika.

Period do 15. februara biće pun promena, a nakon toga pod uticajem Merkura iz Riba i vašeg polja kreativnosti su moguće i obnove nekih starih saradnji, ali i čarobne poslovne ideje i prilike.

Moguće je da ćete u periodu od 14. do 22. februara u tajnosti dogovoriti posao o kome sanjate sa Ribom, Jarcem ili Vodolijom.

Uspeh i ubiranje plodova dolaze od 22. februara kada će i tenzija u vašem poslovnom životu splasnuti i konačno ćete biti u pravom timu.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

STRELAC

LjUBAV

Poprilično pozitivni i puni entuzijazma počinjete februar mesec. Venera iz vašeg znaka učiniće vas i dalje privlačnim, zadovoljnim a njen povoljan aspekt na Marsa i Urana iz vašeg polja ljubavi, donosi neka ključna dešavanja u vezama ali i po pitanju dece i proširenja porodice.

Ovo će biti izazovan period za Strelečeve koji su u nestabilnim vezama, posebno oni mlađi od 30 godina. Nakon 10. februara situacija se blago smiruje i ulazite u jednu drugačiju fazu. Emotivni život stavićete po strani, posebno zauzeti Strelčevi ali će vaše emocije biti stabilne.

Slobodnim pripadnicima znaka mogla bi se desiti ljubav preko posla sa veoma ozbiljnom i uspešnom osobom. Tajna komunicija preko društvenih mreža.

POSAO I FINANSIJE

Strelčevima će pod uticajem Venere i Jupitera iz njihovog znaka februar u finansijskom smislu početi veoma dobro. Mlad Mesec vam između 4. i 6. februara može doneti i neka iznenađenja vezano za vaše saradnike i kolektiv u kom ste, a moguća su i neočekivana poznanstva koja vam mogu doneti uspeh u daljem poslovanju.

Imaćete dobru zaradu, posebno do 16. februara. Većini vas moguće su i povišice sredinom meseca, ukoliko se bavite poslovima vezanim za sport, zabavu ili nove tehnologije.

Obratite pažnju na nepotrebne troškove i ishitrene reakcije pod uticajem Merkura iz Riba.

Ipak većini Strelčeva, Venera iz stabilnog Jarca doneće racionalne odluke kada su u pitanju ulaganja i investicije. Biće veoma plodonosno krajem meseca, posebno onima koji se bave trgovinom ili su timski igrači.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

JARAC

LjUBAV

Februar počinje tenzično, a vama neće prijati ta energija promena, jer ste neko ko voli da se stvari razvijaju polako.

Na udaru će pod uticajem Marsa i Urana do 14. februara biti vaša astrološka kuća doma i porodice i tu se može desiti neka iznenadna ali ključna promena. Moguća je selidba sa partnerom ili neka promena vezana za proširenje porodice.

Slobodni Jarčevi od 5. februara, kada Venera predje u vaš znak bićete privlačniji i otvoreniji za ljubav. U periodu od 16. do kraja meseca mogla bi se desiti veoma romantična komunikacija sa nekim koga dugo poznajete a u znaku je Bika, Riba ili Vage.

Zauzetim Jarčevima aspekt Venere i Merkura donosi predivnu, ali na momente nerealnu komunikaciju sa partnerom.

Prošlost zove.

POSAO I FINANSIJE

Početkom februara, tačnije oko 4. februara, mlad mesec iz vašeg astrološkog polja finansija može vam doneti nove poslovne projekte, ali i  proširenje posla. Kad su posao i finansije u pitanju većina Jarčeva  očekuje  veoma plodonosan mesec pod uticajem Venere iz vašeg znaka.

Oprez se savetuje u periodu od 7. do 14. februara kada su moguće tenzije i konflikti sa nadređenima. Moguće da će vam se desiti novo poslovno poznanstvo i saradnja sa ženskim osobama u znaku Device, Vage ili Bika, ali i veoma dobra zarada.

 Jarčevi koji se bave administrativnom ili poslovima vezanim za ekonomiju i pravo, trebalo bi da obrate pažnju u komunikaciji i dogovorima sa klijentima. Pod uticajem Merkura iz misterioznih Riba posebno nakon 17. februara komunikacija može biti konfuzija.

Krajem meseca dobri aspekti Venere i Merkura donose nove klijente, stabilnost na polju finansija,ali moguće i dvoumljenje između dva posla ili uvećanje obima posla.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

VODOLIJA

LjUBAV

Imaćete potrebu da budete otvoreniji pod uticajem Venere iz kuće komunikacije i druženja a mnoge Vodolije biće izuzetno sklone flertu, posebno u periodu do 11. februara.

Biće ovo mnogo bolji period za slobodne Vodolije jer biste mogli na kraćem putu ili online da upoznate ljubav vašeg života u znaku Lava, Jarca ili Riba.

Imaćete potrebu da menjate sve što ne valja pa bi neki odnosi mogli da trpe, posebno do 15. februara. Komunikacija sa partnerom mogla bi biti pooštrena ukoliko on ne bude mogao da razume vašu potrebu za slobodom.

Nakon 16.feburara imaćete potrebu za povlačenjem a mnogi odnosi bi mogli da dožive neku vrstu stabilizacije. Neki od vas biće u platonskim ljubavima a neki snovi bi mogli da se ostvare.

POSAO I FINANSIJE

Pod uticajem Venere iz polja kolektivnih dešavanja i planova, do 5. februara mnogo ćete bolje funkcionisati u timu nego kao solo igrač! Vaše ideje i planovi polako će početi da se ostvaruju, a ovo će ujedno biti idealan period da pristupite nekoj vrsti udruženja ili organizacije, ali i započnete posao sa prijateljem!

Od 10.februara imaćete veću potrebu za odmaranjem i povlačenjem.

Merkur iz vašeg znaka do 16. februara može vam doneti novu poslovnu saradnju i ponudu koju ste dugo očekivali, ali i potpisivanje novog ugovora. Poslovi vezani za nove tehnologije, dizajn ili ugostiteljstvo cvetaće u februaru.

Krajem meseca povoljni aspekti Venere mogu doneti i dugoočekivanu saradnju sa starim saradnici a, strancima ali i poslovni put.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

RIBE

LjUBAV

Početkom meseca bićete prilično dominantni i od inicijative kada su u pitanju partnerski odnosi. Sve će zavisiti od vas a u periodu do 9.februara bićete I pomalo zahtevni kada su vaša prava i ponašanje u vezi ili braku u pitanju.

Prva polovina meseca neće biti najsjajnija za nagle odluke ili promene u odnosima, ali bi mogla da donese nove ljubavi preko posla ili u krugu prijatelja slobodnim Ribama.

Od 15. do 27. februara bićete mnogo mirniji i spremniji na kompromise, sa druge strane vaše želje bi mogle da se iskristališu.

RIBE u brakovima i vezama imaće priliku da regenerišu i izleče svoj odnos, a one slobodne bi mogle da se vrate osobi iz prošlosti, ipak dobro razmislite jer ćete biti skloniji idealizacijama i iluzijama, posebno ako su u pitanju Devica, Vaga ili Škorpija.

Pun mesec iz polja partnerstva 20. februara razrešiće vam neke dileme.

POSAO I FINANSIJE

Februar će doneti energiju završetka starih ili poslova koji već duže vreme stagniraju, a početak meseca biće idealan za obnovu stare saradnje sa jednom Vagom ili Jarcem.

Uran i Mars iz polja finansija doneće neočekivano dobru zaradu, posebno do 15. feburara, a ona će najpre doći iz dalekog inostranstva, tajnih poslova, poslova iza scene i poslova vezanih za negu i ulepšavanje!

Mars će mnoge od vas usmeriti na pokretanje velikih poslovnih promena.

Izvor finansija će se sredinom meseca promeniti. Mnogima je moguća zarada kroz dva posla, a onima u partnerskim poslovima i razmirice oko zarade! Ne sumnjajte u saradnju sa Devicom ili Bikom, oni vas nikad neće izneveriti

Izmedju 18. i 28. februara dobri aspekti Merkur i Sunca iz vašeg znaka sa Venerom doneće vam stabilne i proverene klijente, zaposlenje na duže ili za stalno a mnoge Ribe konačno će stabilizovati i svoju finansijsku situaciju.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.