Mesečni HOROSKOP za decembar 2018. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

Ovo je poslednja prilika da pročitate i VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP ZA PERIOD DO KRAJA 2018. godine!

Veliki LjUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2018. godine

OVAN

LjUBAV

3. decembra Venera se vraća u vašu astrološku kuću strasti, transformacije i rizičnih veza u znak prodorne Škorpije. Hemija, privlačnost i ekstremne emocije ponovo će zavladati vašim vezama i brakovima. Mars iz 12. astrološke kuće – kuće tajni, dodatno će podgrejati vaš svet fantazije.

Slobodni Ovnovi mogli bi u periodu od 12. do 22. decembra ući u vezu sa Škorpijom, Vagom ili Ribom sa kojima će, pre svega, dominirati fizička privlačnost.

Ovnovi u vezama trpeće s vremena na vreme partnerove ljubomorne ispade, posebno u periodu do 7. decembra. Sredina  meseca donosi veliko smirenje u vezama i osećaj ponovnog zaljubljivanja u partnera. Pitanje proširenja porodice ili zbližavanja sa partnerom biće posebno aktuelno tokom punog meseca – oko 22. decembra. U Novu godinu ulazite pod uticajem starih ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Decembar najavljuje rad u tajnosti i veću potrebu za odmaranjem, pod uticajem Marsa iz astrološke kuće tajni, podsvesti i snova. Kao vladar vašeg znaka, Mars na početku meseca može učiniti da pomislite da su neki vaši poslovni ciljevi nerealni ili nedostižni, a finansijska situacija zabrinjavajuća.

Ipak, većini Ovnova biće idealan period od 10. do 20. decembra da ostvarite svoje snove, pustite kreativnost iz sebe i pokrenete projekte koje ste odlagali. Bićete podržani Saturnom iz kuće uspeha i karijere, a u drugoj polovini decembra postoje velike mogućnosti za povišicu, ali i odličan odnos sa nadređenima i osobama na položaju, kao i sa predstavnicima zakona.

Venera se vraća u vašu kuću, izvesnaje pozajmica tuđeg novca ili dobijanje nasledstva, pa su ovo pitanja kojima ćete se uspešno baviti između 13. i 25. decembra. Sunce i Merkur tokom čitavog decembra donose odličnu komunikaciju sa inostranstvom kao i saradnju sa strancima!

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

LjUBAV

Početak meseca biće tenzičan, posebno kada je komunikacija sa partnerom u pitanju, ali već nakon 6. decembra nervoza popušta. Venera se vraća u vašu sedmu astrološku kuću, partnerstva i braka i donosi vam fokus na regeneraciju odnosa, ali i strast u vezama.

Zauzeti Bikovi u periodu od 11. do 21. decembra imaće prilike da svoj odnos dovedu u red, porade na vraćanju strasti u odnos, ali i da se ponovo i zaljube u svog partnera. Imaćete punu podršku i Marsa, planete akcije, koja će u vama buditi bujicu emocija iz dana u dan.

Slobodni Bikovi mogli bi uploviti u karmičku vezu sa osobom koja na prvi pogled deluje veoma tajanstveno, opasno ili autoritativno u znaku Jarca, Škorpije ili Riba. Ova jaka hemija vući će vas da se do kraja opustite pred ovom osobom. Rizik u ljubavi će vam se isplatiti.

POSAO I FINANSIJE

Početak decembra najavljuje tenziju, posebno u partnerskim poslovnim varijantama, jer će verovatno vaši partneri pogrešno shvatiti vaše želje i poslovne poteze, a mogući su i sukobi interesa ili sporovi oko zajedničkih finansija! Dobre vesti su da vas od 6. decembra očekuje bolja energija, a konflikti među saradnicima ili sa nadređenima će splasnuti. Izuzetno povoljan period za sve Bikove koji se bave umetnošću, istorijom ili arhitekturom.

Inspiracije vam neće manjkati.

Bilo bi dobro da, ukoliko radite timski, obratite pažnju 14., 15. i 16. decembra na moguće pogrešne informacije od strane kolega ili saradnika, a tada bi trebalo da budete na oprezu i kadaje reč o potpisivanja važnih ugovora, ali i  u vezi sa finansijskim ulaganjima. Finansijska situacija biće mnogo povoljnija u periodu od 17. do 28. decembra.

Još zanimljivih informacija i BIKU, pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI

LjUBAV

Vladar vašeg znaka do 5. decembra praviće vam zavrzlame u komunikaciji, ali će Sunce do 22. decembra osvetljavati dobre strane vašeg braka i dužih veza.

Slobodne Blizance očekuje veoma uzbudljiv i romantičan mesec. Pod uticajem Venere iz vaše astrološke kuće posla, doživećete ljubav u tajnosti sa kolegom ili osobom koju upoznajete preko posla u periodu od 13. do 20. decembra! Imaćete osećaj da se poznajete dugo posebno ukoliko je reč o Biku, Vodoliji ili Strelcu. Ovo je odnos koji će od početka biti pun strasti i ljubavi, ali ćete imati utisak da je, pre svega, trajnog karaktera.

U postojećim vezama očekujte lepu komunikaciju nakon 16. decembra, a moguća su i zajednička putovanja i lep provod krajem godine!

POSAO I FINANSIJE

Već početak decembra i Merkur iz vašeg polja finansija i posla donose nagoveštaje dobre zarade tokom decembra, ali i velike troškove! Venera će boraviti u vašem polju posla, ali i obaveza i u periodu od 6. do 31. decembra doneti vam zanimljiva dešavanja na polju finansija. Rešićete neki finansijski problem ili dug od ranije, a moguća je i fenomenalno poslovna ponuda preko Škorpije ili Jarca.

Mars u  jakoj konjukciji sa Neptunom iz vašeg polja karijere i uspeha do 20. decembra doneće vam  napredovanje  i uspeh, ali i moguću tenziju među saradnicima i kolegama.Ukazaće vam se i šansa da ostvarite neki svoj san.

Imaćete priliku da  napredujete preko Ribe ili  Vodolije, ali je moguće da će vam ova poslovna ponuda izgledati nestvarno. Poslušajte intuiciju.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU, pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

LjUBAV

Rakovima kraj godine donosi svu onu emociju i ušuškanost kojoj inače težite. Venera se vraća u vašu petu astrološku kuću, kuću ljubavi, dece, provoda, izlazaka i uživanja. Vraćate se u igru, posebno ukoliko ste neko vreme imali želju i veću potrebu da budete kod kuće!

Lepi aspekti Venere i Saturna iz vaše kuće veza i Marsa u periodu od 8. do 19. decembra doneće vam pozitivna i nova dešavanja na polju ljubavi i mogućnost velikog zaljubljivanja i poznanstva sa osobom u znaku Škorpije, Jarca ili Device u nekom spontanom izlasku ili u provodu.

Zauzetim Rakovima emotivni život biće ispunjen ljubavlju, srećom i podrškom partnera, a mnogi od vas maštaće i o deci i proširenju porodice, a izvesne su i neke lepe vesti u vezi sa tim. Pravo je vreme da uživate u zimskoj idili i poradite na popravljanju vašeg odnosa.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će pod uticajem Jupitera  iz polja  posla od kraja 2018. godine, ali i tokom 2019. biti  svedoci pozitivnih promena i veoma zadovoljni na tom polju. U decembru će  Jupiter praviti posebno dobre aspekte sa Suncem iz vaše kuće posla i donosi vam odličnu zaradu! Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o  pozjmici ili o podizanju kredita. Samo  napred, sve će vam se isplatiti! Moguće je da će se u periodu od 13. do 26. decembra pojaviti  prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili  Raka, a mnogi Rakovi razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis. Od vas će se sredinom decembra očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti! Očekujte  povratak nekih starih klijenata ili saradnika. Oko 19. decembra moguće je i napredovanje, ali i sklapanje neke saradnje na duže!

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV

LjUBAV

Iako će decembar početi pomalo nervozno, a u emotivnim odnosima osećaće se takmičarski duh i nadmetanje, nakon 5. decembra stvari bi trebalo da krenu u pozitivnijem i mirnijem pravcu. Venera se vraća u vašu četvrtu astrošku kuću, a ovo je kuća emocija, intimnih odnosa, ali i porodice, ukućana, kao i kuća mesta boravka. Ovo će doneti jedno smirenje na polju emocija, više strasti u postojećim brakovima i vezama, postizanje dogovora za dalju budućnost, ali i uspostavljanje neke čvrste osnove u odnosima.

Iskoristite period od 10. do 20. decembra da regenerišete vaš odnos, date šansu partneru ili osobi iz prošlosti u znaku Strelca, Blizanca ili Jarca. Osetićete stabilnost u emocijama, ali i strast koju dugo niste osetili. Neke tajne izaći će na videlo, a ovo otvaranje i iskrenost pomoći će vam da prevaziđete probleme.

Slobodni Lavovi pronaći će ljubav u bliskom okruženju ili u komšiluku, a izvesno je i da će vam se vratiti neko sa kim ste možda bili u vezi pre godinu dana.

POSAO I FINANSIJE

Tokom decembra Venera iz vašeg polja svakodnevice u dobrom aspektu sa  Saturnom doneće vam finansijsku stabilnost, ali i još odgovorniji pristup poslu. Napravićete prave poslovne planove i red u vašem poslovnom okruženju. Samo istinsko zalaganje i ozbiljan rad će vam se isplatiti u periodu do 14. decembra. Mars i Neptun iz vašeg polja posla podržani od Plutona iz vašeg  znaka u periodu od 3. do 22. decembra usmeriće vas na javnost i timski rad. Finansijska situacija biće iznenađujuće dobra.

Poslovna ponuda iz snova je moguća, ipak bilo bi dobro da jasno precizirate sve mogućnosti i detalje. Većina Lavova imaće velikog uspeha preko prijatelja i preporuke osobe u znaku Škorpije ili Riba. Krajem decembra i u periodu do 19. Sunce  iz vašeg polja kreativnosti i zabave donosi još bolju situaciju  i zaradu na lakši način ukoliko  ste  u prvoj polovini meseca organizovali svoje obaveze i napravili jasan poslovni plan.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

LjUBAV

Merkur, vladar vašeg znaka, doneće nerzvozu početkom decembra i potrebu da nešto naglo srušite ili presečete. Do 5. decembra nećete imati mnogo strpljenja kada su u pitanju međuljudski i emotivni odnosi, pa je vrlo moguće da će komunikacija sa partnerom biti pooštrena i da će iz vas izvući ono najgore. Ipak, lepe vesti su da već 6. decembra situacija biva znatno bolja i ružičastija!

Venera ulazi u vašu kuću komunikacije i u odličnim odnosom sa Saturnom iz astrološke kuće ljubavi donosi povoljne momente u periodu od 6. do 18. decembra, da svoj brak ili vezu sa Ribom, Jarcem ili Škorpijom dovedete na jedan viši i lepši nivo. Obnovićete ljubav sa osobom iz prošlosti ukoliko ste sami ili ćete upoznati svoju sudbinsku ljubav u ovom periodu. Pred samu Novu godinu, Mesec iz vašeg polja ljubavi i dece najavljuje novosti na tom planu!

POSAO I FINANSIJE

Mars do kraja godine doneće promene, ali  će vas s vremena na vreme izazivati na malo veće napore kada su u pitanju novi klijenti i saradnici. Imaćete utisak da radite sa neodgovornim ljudima. Venera i Neptun u magičnom aspektu već oko 4. decembra mogli bi vam doneti  iznenadnu dobru zaradu, ali i moguće dvoumljenje u vezi sa dva posla. Do 15. decembra mnoge poslove ćete obavljati u  tajnosti, a kako biste doživeli što veći uspe,  svoje planove zadržite za sebe. Venera iz vašeg polja komunikacije, trgovine i administracija tokom većine decembra doneće stabilnost na polju finansija, posebno onima koji se bave navedenim delatnostima.

Oko 22. decembra imaćete i veći trošak, ali bez brige, kada dajete od srca, sve se vraća tri puta više. Venera ulazi u vaše astrološko polje kraćih putovanja i komunikacije, a ovo će prijati svim Devicama. Zarada i dobitak na kraćem  putu ili preko stranaca.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

LjUBAV

Merkur iz vaše kuće tajni u napetom aspektu sa Uranom iz kuće partnerstva i odnosa učiniće da osetite potrebu da završite neki odnos ili neku etapu u vašem ljubavnom životu, upravo u tajnosti. Iako bi ovaj aspekt mogao da vas iscrpi, nećete mnogo pričati o tome! Venera, vladar vašeg znaka, vraća se u Škorpiju i vi postajete odlučniji, emotivniji, ali i strastveniji u svojim odlukama. Period od 5. do 21. decembra biće izazovan, ali i povoljan za sve duže veze ili odnose i brakove koji su poljuljani.

Mogli biste osetiti potrebu da budete posvećeniji partneru i porodici, a ovo će biti povoljan period i za pokretanje velikih porodičnih pitanja.

Slobodne Vage mogle bi ući u emotivno veoma dubok odnos sa osobom koju upoznaju preko posla ili fakulteta u znaku Strelca, Ovna ili Ribe.

POSAO I FINANSIJE

Vage počinju decembar uzbudljivo i pomalo napeto pod uticajem retro Merkura iz vašeg polja finansija, a smirenje i pozitivna energija na poslovnom planu i na polju finansija počinje posle 6. decembra. Do tada su mogući troškovi i investicije, a Vage kojima je dosadila loša atmosfera na poslu mogu dati otkaz i početi nešto sasvim novo!

U periodu  između 10. i  23.  decembra,  pod uticajem moćne konjukcije Marsa i Neptuna iz znaka magičnih Riba i vašeg polja posla i kreativnosti, bićete posebno nadahnuti i spremni za promene u  poslu i poslovnom okruženju, a motivacija stiže kroz odličnu zaradu.

Od 12. decembra, pod uticajem Merkura, moguće je da ćete potpisati veoma važan ugovor, rešiti neko pravno ili administrativno pitanje ili problem sa zakonom! Venera iz vašeg polja finansija i  Pluton u znaku Jarc   doneće vam, u periodu do 16. decembra, neke stare saradnike, ali i moguć uspeh preko partnerskih poslova. Razmišljaćete i o prekidu neke saradnje sa Vodolijom ili Rakom, a oko 20. decembra svaka promena radiće u vašu korist.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročtajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

LjUBAV

Bićete puni energije pocetkom decembra meseca! Ovo bi moglo da vam donese i osećaj tenzije sa partnerom, ali i neku vrstu nesuglasica. Ukoliko ste rešeni da po svaku cenu terate svoje i takmičite se sa partnerom, ovo bi moglo da vam donese bespotrebno gubljenje živaca. Nakon 6. decembra Venera se vraća u vaš znak. Osetićete veliki mir, ali i rešavanje neke tenzije i problema. Iako će i negativne i pozitivne emocije izaći na videlo, pobediće želja za harmonijom na polju ljubavi. U periodu  od 7. do 22. decembra Škorpije u vezama i brakovima osetiće veliko olakšanje, povratak starih strasti u odnose, a Mars iz polja ljubavi doneće vam i želju za decom ili proširenjem porodice.

Slobodne Škorpije imaće veću potrebu za izlascima i povodom, više samopouzdanja, a u vaš život ušetaće neko izuzetno privlačan, ali i misteriozan.  Mars iz misterioznih Riba mogao bi vas učiniti i dvosmislenim, pa obratite pažnju na komunikaciju sa osobom iz znaka Raka, Device ili Jarca. Pun mesec, oko 23. decembra, doneće vam ljubav na daljinu ili sa osobom iz inostranstvu.

POSAO I FINANSIJE

Puni elana i pozitivne energije dočekujete  decembar!  Mnogim Škorpijama već oko 2. decembra mogući su prilivi novca i dobra zarada, posebno kroz kreativne poslove i zabavu.  Ipak, vrlo je moguće da ćete biti napetiji nego inače i skloniji konfliktima sa kolegama i nadređenima sve do 8. decembra. Retro Uran iz vašeg polja posla može vam doneti i promene posla ili prekide saradnji.

Mnoge Škorpije spojiće lepo i korisno između 12. i 24. decembra. Venera, Neptun, Mars i Pluton u zanimljivim aspektima mogu vam doneti veliki uspeh, posebno u kreativnim i zabavnim poslovima. Sredinom decembra moguć je kraći put na kojem ćete dogovoriti veoma važan posao sa Jarcem ili Vodolijom. Oko 20. decembra moguće je da ćete imati priliku za  rešavanje nekog administrativnog pitanja ili odrađivanje posla koji odlažete predugo.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

LjUBAV

Imaćete potrebu da do kraja decembra držite svoje ljubavne odluke u tajnosti, a kako ćete biti na meti zavidnih ljudi i kuloarskih priča, idealno bi bilo da do 6.decembra ne reagujete na njih. Partnerovim sumnjama ili osećaju nestabilnosti u odnosu mogle bi da doprinesu mešanje osoba sa strane. Sredina decembra doneće vam stabilniju energiju u ljubavi, ali i neku vrstu smirenja na polju emocija.

Slobodni Strelčevi bi mogli ući u tajnu vezu sa osobom preko posla. U periodu od 3. do 21. decembra komunikacija bi mogla da bude prilično nejasna i moguće je da u početku nećete imati puno poverenje u osobu u znaku Riba, Ovna ili Strelcam ali moguće je da će jaka privlačnost presuditi da ovaj odnos potraje!

Vrlo je moguće da će vas partner iznenaditi svojim ponudama ili izlivima emocija oko 23. decembra. Ovo se posebno odnosi na one u dugim vezama. 25. decembar i mesec iz znaka Lava donosi mogućnost velikog zaljubljivanja.

POSAO I FINANSIJE

Strelčevi su najoptimističniji  znak  zodijaka i kada je posao u pitanju za njih uglavnom nema zime,  a   decembru će uživati u “zimskoj idili” na svim poljima!

Sunce i Jupiter će vam, posebno do 20. decembra, doneti veliku odlučnost, a sve poteze koje budete mudro i promišljeno vukli doneće vam dobitke. Mars iz Riba 14.,15., i 16. decembra mogao bi učiniti da se osećate zbunjeno ili da povučete pogrešne poteze. Ne brzajte u odlukama i ne ulećite u rizik bez potrebe. Korak po korak i stižete na vrh piramide.

Od 6. do 22. decembra pod uticajem  Venere  i  Plutona  bićete posebno kreativni i inspirisani na velika zalaganja i trud, a finansijska nagrada neće izostati! Sve Strelčeve koji zarađuju kroz administrativne poslove, pisanje, trgovinu ili  rade u oblasti  komunikacije i transporta, imaće bolju zaradu i moguće povišice. Ulazak Sunca u vaše polje finansija  od 22. decembra   samo će olakšati i umanjiti napore, a  finansijska situacija će i do kraja meseca biti na zavidnom nivou!

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

LjUBAV

Jarčevi iz prve dekade polako će moći da odahnu jer je Saturn, planeta ograničenja, sve dalji od vašeg Sunca i sam decembar doneće vam osećaj olakšanja. Oprez se savetuje svima u komunikaciji do 5. decembra, jer ni vas neće zaobići napeti aspekt Merkura i Urana.

Jarčevi u vezi doživeće neku vrstu regeneracije odnosa, ali i poslednju priliku u godini da popravite što se popraviti mora u vašem braku ili vezi. Neka poslovna situacija pozitivno će uticati na vaše raspoloženje, pa i odnos sa partnerom oko 8. decembra. U periodu od 9. do 23. decembra slobodni Jarčevi preko prijatelja u znaku Bika, Lava ili Raka mogli bi da upoznaju nekog ko će ih već na prvi pogled oboriti s nogu. Ukoliko je reč o Škorpiji ili Devici, ovo je možda ljubav vašeg života. Saturn iz vašeg znaka u odličnom je odnosu sa Venerom učiniće da poželite da se skrasite i shvatite šta zaista želite!

Pun mesec iz polja partnerstva i odnosa 23. decembra donosi ozvaničenja u nekim vezama, ali i porast emocija i bliskosti u odnosu.

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu očekuju vas promene i sudbinski obrti tokom decembra! Ukoliko već dugo maštate o nekom velikom  poslovnom  projektu ili  promeni, u periodu  od 4. do 22. decembra očekuju vas lepe prilike za realizaciju! Venera iz znaka Škorpije, ali i Pluton iz Jarca doneće vam stabilnost, ali i mogućnost sklapanja velikog  partnerstva  i napredovanja uz veću odgovornost!

Vi obožavate uspeh i moć, ali vam nekad nedostaje disciplina, a ovaj tranzit će vas dovesti u red po pitanju mnogih poslovnih poduhvata! Pod uticajem  Venere iz prodorne i borbene Škorpije ali  i   karmičkog čvora iz vašeg znaka sredinom decembra  pružiće vam se prilika koju nikako ne bi trebalo da propustite, a to je saradnja sa veoma uticajnom osobom.

Neki  od Jarčeva bi oko 22. decembra mogli da se vrate i starim poslovima ili da obnove neku saradnju  sa Škorpijom ili Ovnom. Krajem decembra Venera donosi javna priznanja, finansijski procvat i nove saradnike.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

LjUBAV

Uran vladar vašeg znaka će vas i tokom decembra svojim reteogradnim hodom i tranzitom kroz znak Ovna staviti na testove u ljubavi na kojima ste bili krajem 2017. i početkom 2018. godine. U periodu do 7. decembra posebno pazite kada su važne životne odluke u pitanju – može se desiti da prenaglite ili uđete bespotrebno u konflikte sa bliskim ljudima pa, i sa partnerom. Mars iz romantičnih Riba u vama će probuditi sentimentalu prirodu, ali i želju za ozbiljnije i dublje vezivanje.

Iako joj niste skloni, u periodu od 7. do 18. decembra mogla bi  da vam proradi ljubomora ili posesivnost u odnosu na partnera. Neke sumnje mogle bi izaći na videlo, ali će vaš odnos biti stabilan.

Slobodne Vodolije ljubav će pronaći u poslovnim krugovima.

POSAO I FINANSIJE

Vladar vašeg znaka, Uran, već neko vreme retrogradnim hodom vratio se u vašu kuću komunikacije, ugovora, dogovora i kraćih putovanja. U napetom aspektu sa Merkurom do 6. decembra donosi će vam malo napetiju komunikaciju sa saradnicima, ali i u administrativnim poslovima.

Do 8. decembra imaćete veće troškove i ulaganja. Ipak ne brinite – finansijska situacija će većinu decembra meseca biti prilično stabilna. Neptun u odličnim aspektima sa  Venerom i Saturno između 5. i 19. decembra doneće vam i iznenadnu dobru zaradu ili povišicu, a najveću satisfakciju imaće Vodolije koje  se bave poslovima vezanim za negu, uživanje ili pomaganje drugima.

Oko 13. decembra moguć je i  poslovni  dogovor u tajnosti sa nadređenim il isa  veoma važnim saradnikom. Do kraja decembra Mars iz vašeg astrološkog polja novca učiniće da  postanete pravi magnet za novac i dobru zaradu, a većini Vodolija do kraja meseca moguć je veliki finansijski uspeh kroz timski rad.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

LjUBAV

Mars iz vašeg znaka i prve astrološke kuće učiniće vas privlačnijim, ali i neodlučnijim i promenjivijim tokom decembra meseca, kada su emocije u pitanju. Moguće je udaljavanje od partnera do 7. decembra, ali i po koja svađica. Venera, planeta ljubavi i uspeha, u tranzitu kroz znak Škorpije praviće povoljne aspekte sa Satrunom iz vaše kuće druženja i sa Marsom iz vašeg znaka u periodu od 12. do 20. decembra.

Zauzete Ribe imaće osećaj ponovnog zaljubljivanja u partnera, rešavanja neke problematične situacije, ali i mogućnosti da pređete na viši nivo u odnosu.

Slobodne Ribe imaće potrebu za izlascima i provodom više nego obično, ali i za porocima. U takvoj slavskoj atmosferi sredinom decembra možete upoznati nekog veoma privlačnog, a povezanog sa inostranstvom u znaku Škorpije, Vage ili Strelca. Dajte šansu ovoj emociji.

POSAO I FINANSIJE

U Decembar mesec ulazite puni novih ideja i planova! Pod uticajem Marsa iz vašeg znaka nekima se možete učiniti nerealnim i pogubljenim. Ipak, slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti, kada su poslovni potezi u pitanju. Inicijative i inspiracije vam neće nedostajati.

Preko Lava ili Ovna moguća je poslovna prilika  iz snova već oko  13 .decembra. Uz Veneru iz vašeg astrološkog polja  putovanja i inostranstva, moguće je da ćete imati odličnu poslovnu komunikaciju sa strancima, ali i  finansijske dobitke preko njih. Sredinom meseca, u periodu od 13. do 18. decembra, većina Riba imaće uspeh u timskom radu, ali i mogućnost  napredovanja.

Ukoliko ste dugo čekali na povišicu ili neki važan razgovor sa nadređenim, sada je pravi momenat da to obavite. Pod uticajem retro Urana iz vašeg polja finansija, imaćete utisak da vam se novac ne zadržava predugo u rukama, ali bez brige, idealan način da završite godinu je da priuštite sebi sva zadovoljstva koja ste zaslužili.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte ovde!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.