Ljudi sa stavom nose dobre cipele, a bebe sa stavom nose…

Znate i same koliko je važno da uz svaki naš stajling imamo i obuću koja će savršeno da se uklopi uz naš stil. Takođe, sigurno znate i to da se stil gradi od samog rođenja i da bi osećaj za lepo roditelji kod svoje dece trebalo da neguju od najranijih dana.

Već u prvim danima života preporučuje se da roditelji svojoj deci puštaju muziku koja je namenjena samo za njih, kao i to da njihova odeća bude od najkvalitetnijih materijala, kako bi telo nesmatano disalo. Budući da letnje vrućine polako prolaze i da je jesen na pragu, važno je obratiti pažnju i da vaša beba, osim adekvatne odeće, ima i kvalitetne nehodajuće cipele.

Iako su mišljenja različita kada je o nehodajućim cipelicama reč, ono što je neophodno je to da obuća bebi bude udobna, da omogućava njenoj nežnoj koži da diše, da je ne steže i da bude napravljena od prirodnih materijala.

Upravo ovakve mokasine, sa potpisom brenda Little Lambo, stižu iz Slovenije u prodavnicu Petit Coco u Beogradu u ulici Krunska 83. One su pravi mali primerci remek dela obuće, izrađene od najfinije kože, ekološki prihvatljive i predstavljaju pravi užitak za svaku bebu koja ih nosi. Kombinacija boja i savršena izrada garantuju da će vaše najmilije biće biti moderno, a da mu to neće narušiti komfor. Dostupni su modeli i za dečake i za devojčice, a kada ih videte, poželite da ih zauvek sačuvate kao najlepšu uspomenu na taj uzrast vašeg anđela.

O brendu Little Lambo pisala je i modna biblija, britanski Vog, koji nije štedeo reči hvale za čitav koncept koji je pokrenula mlada studentkinja fizioterapije, koja se, već po struci, savršeno razume u stopala beba.

Za sve vas koji ne znate šta da izaberete za prvi dar za bebu iz vašeg okruženja, predlažemo vam da izaberete neki komad Little Lambo obuće, jer ćete, sasvim sigurno, pokloniti kvalitetan, jedinstven i poklon koji se pamti.

Za sve ostale informacije o cenama i veličinama Little Lambo cipelica posetite sajt www.petitcocobelgrade.com, prošetajte do Krunske 83 u Beogradu ili ih jednostavno pozovite na broj: 011/ 24 37 471.

Brojne informacije dostupne su i na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici najluksuznije i najopremljenije radnje za decu – Petit Coco.

Još zanimljivih tekstova, predloga i ideja u vezi sa poklonima za mališane, majčinstvom i trudnoćom možete pročitati ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.