#LISCAINSPIRE: Stavite sebe na prvo mesto!

Vreme je za pozitvne misli, za toplinu i ljubav…Vreme je za priče koje nadahnjuju!Pred fotografski objektiv Lisca ekipe ovoga puta su stale četiri žene, Andreja, Anika, Brina i Klara, koje su nam poverile svoja iskustva, svoje svetle tačke i ono što ih tera napred. Ono zbog čega i u svakodnevnim trenucima nađu lepotu i priliku za sreću. Ono zbog čega znaju da život treba grabiti velikom kašikom – svaki dan.

Pročitajte: Za sexy i odvažnu damu – Fenomenalan veš koji smo pronašli u našim radnjama

A pored foto trenutaka želimo podeliti sa vama najpre njihovu energiju – smeh, sreću, energičnost, zadovoljstvo, pa i smirenost… Iako je svaka samo svoja i jedinstvena, zajednička im je pozitivna snaga, ona energija zbog koje su inspiracija svima koji je prepoznaju. Pa bilo to zbog velikog životnog iskustva ili uverenja da su za zadovoljstvo dovoljne već male, svakodnevne stvari. Uvereni smo da već poznajete mnogo takvih žena. Možda ste i vi jedna od njih. 

Da bi vaše lice svakodnevno krasio osmeh, potrebno je da upoznate sebe, pronađete način da se osećate dobro sa sobom i u svojoj koži, a u tome vam može pomoći i pravi izbor onoga u čemu se osećate najseksepilnije, najlepše i najprirodnije.

Pročitajte: Šta obući kada kod kuće želite da se osetite komforno, ali i sexy?

Pozivamo vas da progovorite i pomognete nam da širimo pozitivne misli. Neke ideje naći ćete i na društvenim mrežama Lisce. Iskoristite akciju i priuštite modele iz kolekcije jesen-zima 2021. čak do 40% jeftinije i birajte među donjim vešom, pidžamama, gornjom odećom i uživajte u nošenju! Akcija traje do 28.02 i važi u e-shopu i u svim prodavnicama Lisca.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.