Lindex slavi ženske razlike sa novom prolećnom kampanjom veša

Lindex ovog proleća pokreće kampanju donjeg veša sa porukom “Volite svoje grudi. Mi ih volimo.” Ovom kampanjom Lindex želi da proslavi razlike izmedju ženskih tela i podstakne svaku ženu da voli sebe i svoje grudi baš onakve kakve jesu.

„Ženske grudi su uvek bile podložne raznim simboličnim metaforama – grejpfrutima, limunima, dinjama i još mnogo toga. Mislimo da je vreme da se vratimo i promenimo način na koji gledamo na njih. Toplinom i smislom za humor želimo da pokažemo kako svaka žena poseduje svoju metaforu i njeno značenje. Jednostavno želimo da ohrabrimo sve žene da budu svoje i da vole svoje grudi onakve kakve jesu, bez obzira na veličinu ili oblik.”, kaže Linda Olsson, direktorka marketinga Lindex-a.

Lindex kampanja donjeg veša predstavlja prirodne i neverovatne žene. One su u različitim situacijama i životnim fazama, gde na ponosan i samopouzdan način odražavaju svoje grudi i poseduju svoju metaforu. Ovom kampanjom modna kompanija želi da proslavi ženske razlike i podstakne svaku ženu da voli sebe i svoje grudi baš onakve kakve jesu.

“Donji veš za nekoga poput tebe i mene”To je poruka LINDEX prolećne kampanje donjeg veša koja ističe neverovatne žene u različitim životnim fazama, u svakodnevnom okruženju.

“Želimo da svaka žena bude u stanju da bude svoja i da se oseća nadahnuto i samopouzdano, bez obzira ko je, kako izgleda ili koje je životne puteve izabrala. U svojoj komunikaciji zaista želimo da pokažemo za šta se zalažemo – biti stvaran, svoj i inkluzivan “, kaže izvršna direktorka Susanne Ehnbage.

LINDEX kampanja donjeg veša predstavlja neverovatne žene u svakodnevnim situacijama. Zagovaranje inkluzivnosti i telesne pozitivnosti takođe je deo Lindex-ovog obećanja o održivosti i osnovni cilj fokusa „Osnaživanje žena“.

Žena je uvek bila u fokusu za Lindex, koji je započeo kao kompanija donjeg veša pre više od 65 godina. Svojom baštinom i dugogodišnjim iskustvom u radu sa vešom, LINDEX je stručnjak za izradu modela, udobnost, kvalitet i funkcionalnost. LINDEX-ov jedinstven i jasan koncept „Brus-evolucija“ olakšava pronalazak “savršenog” modela brushaltera prema građi i potrebama. Kada pronađete model koji savršeno odgovara, sve što treba da uradite je da zapamtite njegovo specifično ime (Love, Diva, Rebel…) i veličinu, i možete da budete sigurni da će taj model uvek biti isti. Tako da, svaki sledeći put dolazite Po svoju Divu u drugoj boji ili sa ili bez čipke.

Svaki od modela brushaltera dostupan je u više stilova i boja i uvek možete da ih uparite sa odgovarajućim gaćicama, kojih ima baš dosta u ponudi.

Žena je sve, za nas u LINDEXu. Želimo da budemo pozitivna snaga u svakodnevnom životu naših kupaca i da uvek imamo žensku perspektivu i potrebe u svemu što radimo.”, kaže Susanne Ehnbage.

Lindex-ovo dugogodišnje iskustvo i nasleđe u radu sa donjim vešom proizvelo je jedinstveno znanje o ženskim telima, formi, udobnosti i kvalitetu, što je ovu modnu kompaniju učinilo vodećim na tržištu veša u nordijskim zemljama. Za Lindex žena je uvek u fokusu, a prolećna kampanja donjeg veša jedna je od mnogih inicijativa koje su u skladu sa višom namenom modne kompanije – da osnaži i inspiriše žene svuda.

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.