Kožne suknje su vodeći modni trend ove jeseni – a ove modele možete pronaći u svojim omiljenim radnjama!

Ceo septembar protekao je u znaku Fashion week-a u svetskim prestonicama mode, a poznate svetske dizajnerske kuće predstavile su sezonu za proleće/leto 2020. Međutim, ono što nas je posebno zanimalo su svakako street style fotke, koje su preplavile Instagram, a na kojima su poznate devojke od stila ponele vodeće trendove za ovu jesen.

Pored oversize odela, koja već godinama ne izlaze iz mode, neutralnih boja, koje su i inače rezervisane za jesen, veliki trendovi su i asimetrični krojevi, neobični materijali, pa čak i jarke boje, ali trend koji je posebno privukao našu pažnju svakako je veliki come back kožnih odevnih komada, koji su zauzimali važno mesto u modi 90-ih.

Posebno popularne su kožne suknje, najrazličitijih boja, krojeva i dužina, koje je ponela svaka it devojka, a možete i vi, jer smo za vas istražili najzanimljivije modele, koje možete pronaći u high street radnjama.

Zara (2590 rsd)
Zara (2590 rsd)
Zara (3290 rsd)
Mango (2490 rsd)
H&M (2290 rsd)
H&M (1490 rsd)
H&M (2999 rsd)
Reserved (2839 rsd)
Reserved (2680 rsd)
Reserved (1580 rsd)

Reč je o komadu koji nosi kompletan outfit, predstavlja odvažnu i snažnu ženu, koja zna šta hoće, ali i onu kreativnu, koja spaja nespojivo, jer ovaj odevni komad možete kombinovati uz klasičnu belu majicu, košulju ili oversize pletivo, koje nam je svakako omiljeno tokom hladnih jesenjih dana.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.