Kakvi ste u vezi na osnovu horoskopskog znaka

Zabavljanje, muvanje, druženje – koji god da je vaš pristup vezama, zvezde mešaju svoje prste i u to (kao i u sve, zar ne?). MCT otkriva jednu reč koja opisuje vaš stil zabavljanja, kao i kako se povezujete sa drugima kada je reč o komunikaciji sa potencijalnim partnerima.

Ovan

Stil zabavljanja: IMPULSIVAN

Ovnovi su vrele krvi i vole uzbudljive stvari. Ne nose se baš dobro sa previše nametljivim ili  emotivnim ponašanjem. Što se romanse tiče, ovnovi vole spontanost i nemaju pravila, već improvizuju. Žene apsolutno ne haju za starinska pravila o tome ko kome prilazi i posle kog tačno sastanka mogu spavati sa nekim. Loša strana svega toga je da su često skloni tome da obmanjuju, a prednost je da će verovatno biti jedna od najboljih ljubavi mnogima.

Bik

Stil zabavljanja: UMILJAT

Bikovi traže zadovoljstvo, senzualni su i tradicionalni. Izvrstan ukus, otmene večere i buđenje svih čula je tačno to što njima godi. Ako želite da vam se neko udvara, da vas obožava i razmazi – ne tražite dalje. Bik živi za ljubav i stvoren je za vezu, gde bi se savršeno uklopio energičan partner koji ceni bikovu prirodu. Bikovi vole da vole, ali to ne znači i da su dosadni – zapravo, bik je jedan od znakova koji zaista razume seksualnost u svom elementarnom obliku.

Blizanci

Stil zabavljanja: KOKETAN

Nema dosadnog trenutka sa zabavnim blizancem! Oni vole pametnice, te intelektualni razgovori i duhovite opaske igraju veliku ulogu. Ovom znaku su jako bitne socijalne okolnosti, tako da radije biraju druženje u kafiću nego bioskop ili muzej. Vole da se upuštaju u razgovore, a doza domišljatosti je ono što definitivno vodi do sjajnog ljubavnog odnosa! Možda će vam se činiti da će vas bliznac smestiti u ,,friendzone“ i da ćete tu ostati godinama, ali ne – oni će se pokrenuti napred čim osete varnice!

Rak

Stil zabavljanja: BRIŽLJIV

Slatki i brižni rakovi mnogo vole da se maze sa svojim najbližima i najdražima! Obrok spremljen kod kuće može učiniti čuda za ovaj znak. Ako tražite posvećenost u vezi, na pravom ste mestu. Iako rak nije jedan od onih koji će uleteti u kafic, uhvatiti nekoga i reći ,,TI!“, oni su seksi na vrlo suptilan način i povezuju se sa drugima na emotivnom nivou. Rakove neće zavarati igrači ili oni čija su osećanja promenljiva. Oni znaju šta žele od ljubavi i znaju kako to da dobiju.

Lav

Stil zabavljanja: STRASTVEN

Lavovi su dramatični, demonstrativni i vole da budu u celosti obožavani. Ako ste voljni da se divite svojoj voljenoj osobi, a da zauzvrat budete čuvani kao nikada – lavovi su vaš idealan izbor! Međutim, to što vole da budu voljeni ne znači da vam neće uzvratiti 100 puta više. Oni nisu sebični u ljubavi, već uživaju da budu u vezi. Jednostavno se postarajte da pokažete koliko vam je stalo i koliko verujete svom lavu, i isplatiće se višestruko!

Devica

Stil zabavljanja: PAŽLJIV

Device prati dobar glas kada je u pitanju pouzdanost, praktičnost i fleksibilnost. Ovo je znak koji traži savršenstvo i lagani napredak ka privrženosti i ljubavi. To može značiti da imaju visoke standarde kada je u pitanju biranje partnera. Evo šta ljudi ne razumeju kod devica: spolja deluju rezervisano, ali jednom kada se zaljube, njihova divlja strana će proraditi. Jednostavno im je potreban jedan nivo intime kako bi poželeli nekoga.

Vaga

Stil zabavljanja: NEŽAN

Nema premalog gesta za osvajanje srca ovog beznadežnog romantika. Oni žele inteligentne tipove koji imaju stila i koji znaju kako da pokrenu razgovor. Vage su verovatno najromantičniji od svih znakova i obožavaju da budu u vezi. Najbolji sastanak sa vagom bio bi na koncertu ili zabavnom kafiću punom ljudi. Vole da se socijalizuju, tako  da cene partnere koji ne zahtevaju da konstantno idu zajedno svuda kao prilepci, a sa druge strane uživaju u vremenu koje provode nasamo sa voljenom osobom.

Škorpija

Stil zabavljanja: ZAVODNIČKI

Strastvena škorpija definitivno zna da zagrebe ispod površine. Škorpija traži duboku emotivnu povezanost; pravu posvećenost – dakle, ljubavnika koji može opstati kroz sve uspone i padove. Da, one malo jesu žestoke kada je u pitanju zabavljanje i nisu baš tip za ,,na jedno veče“ ili neko koga ćete naći preko aplikacije za upoznavanje. One vole da upoznaju ljude koji razumeju njihovu konstantno promenljivu prirodu.

Strelac

Stil zabavljanja: AVANTURISTIČKI

Strelac voli slobodoumne ljude, avanturiste i egzotične tipove. Žele ljubavnika sa snažnim ubeđenjima i filozofskim pogledima na svet. Vole senzualnost pod svetlom zvezda, internacionalnu hranu i filmove, slobodu i nezavisnost. Kada je sastanak u pitanju, strelca privlači sve što je neočekivano i drugačije – degustacija hrane ili izložba. Oni vole slobodu i ne žele da ih bilo ko prisiljava na vezanost, a njihova opuštena priroda mnogima je izuzetno privlačna.

Jarac

Stil zabavljanja: PRIVRŽEN

Jarcu je jako bitna emotivna i finansijska stabilnost. Oni uglavnom imaju listu životnih poduhvata, vredni su i vrlo su orijentisani na svoje ciljeve. Jarčevi se ne zezaju kada je zabavljanje u pitanju. Ako im se svidite – super, a ako ne… pa, vreme je da produžite dalje. Čak ni posle prvog sastanka se ne igraju – traže nekoga ko je ozbiljan kada i kada je u pitanju veza i ako nema varnice, to je gotova priča.

Vodolija

Stil zabavljanja: NEKONVENCIONALAN

Vodolija je otvorenog uma, misli unapred i voljna je za nove avanture u životu, a i u ljubavi. Dopada im se svako ko ima velike ideje, ko je fokusiran na njihovo ostvarenje i ko prihvata i ceni njihove pojedinosti. Vodolija je jedna kompleksna individua. Kada je zabavljanje u pitanju, vole da započnu prijateljski i često deluju povučeno. Međutim, one su zapravo vrlo brižne kada su drugi u pitanju – naročito kada ih neko zanima na ljubavnom planu.

Ribe

Stil zabavljanja: KREATIVAN

Ribe su pravi romantici, vrlo su osetljive i nose svoje srce na dlanu. Žele emotivnu podršku pouzdane i stabilne osobe sa časnim namerama. Ribe vole da vole i baš ih briga šta drugi misle. Međutim ovi sanjari su skloni upravo tome – snovima. Često im je teško da načine prvi korak. Kada su sastanci u pitanju, uglavnom puštaju druge da preuzmu vođstvo, ali to se može promeniti kasnije. Vole balans i kada nađu svoj savršen spoj – biće srećno zaljubljene jako dugo vremena.

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.