Kakvi momci vas privlače u skladu sa Zodijakom

Na prvi pogled, rekli biste da ne postoji nikakva sličnost među vašim bivšima. Jedan se oblači ovako, drugi onako; jedan je bio programer, a drugi pisac u pokušaju… vidite? Toliko malo zajedničkih tačaka. Međutim, mora da postoji nešto zajedničko što nas privlači tim momcima sa kojima se zabavljamo, zar ne?

Kako bismo to otkrili, obratili smo se zvezdama i saznali koliko naš znak utiče na to kakve momke biramo.

Ovan: Vi se uglavnom spajate sa brižnim i šarmantnim momcima (delom zato što ste i vi sami brižni i šarmantni). Nažalost, oni ponekad žele više vašeg vremena i energije nego što ste vi voljni da pružite. Budite slobodni u tome da kažete tim momcima da uspore i odbranite svoju potrebu za ličnim prostorom. Ili ih blokirajte na telefonu. Kako želite.

U ovom životu postoje stvari koje će samo tipičan ovan razumeti. Pogledajte koje su!

Bik: Strastveni i sposobni momci zapadaju vam za oko, jer vi zaista cenite osobe koje imaju jasne stavove. Sa druge strane, generalno ste poznati po tome da se držite svog stava do smrti, tako da teško njima ako su tvrdoglavi kao i vi. Verovatno će morati da se odsele iz zemlje.

par

Još nekoliko karakteristika odlikuje tipičnog bika. Pisali smo o njima ovde.

Blizanci: Vi ste otelotvorenje rolerkoustera, tako da vas prvilače harizmatični momci koji su željni avanture. Ukoliko je neki muškarac voljan da rizikuje i da se ističe, vi ste zavedeni. Ukoliko su pitomiji, moraće da budu sposobni da idu u korak sa vašim brzim umom i žeđi za promenama. Inače ćete ih ostaviti kilometrima iza sebe.

Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!

Rak: Kako su vaše emocije veoma snažne, vi više volite momke koji su šarmantni i koji pružaju određenu dozu emotivne stabilnosti. S obzirom na to da ćete pre odabrati veče kod kuće nego veče u kafiću, vi ste znak za koji je u najvećoj meri moguće da se zaljubi u kolegu. Viđate ga stalno, verujete mu i znate da će uvek biti tu.

Tipičnog raka odlikuju vrlo interesantne karakteristike. Pročitajte ih ovde!

Lav: Vi volite inteligentne i kreativne tipove koji inspirišu vas i druge svojom jedinstvenošću, ukusom i odlučnošću. Rođeni ste vođa i definitivno volite da se hvalite, pa je, shodno tome, vaš idealni par pogodan za crveni tepih. Uz to, ljudi bi trebalo da prestanu da vas osuđuju što nepozvani idete na te događaje. 😉

par2

I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

Devica: Vi ste slabi na umetničke i emotivne tipove koji cene vašu podršku i negu. Ovo ponekad može da pođe naopako, pa onda završite sa nekim kretenom koji obožava koliko činite za njega, a ne daje mnogo za uzvrat. Ukoliko se to desi, totalno je u redu da ga ostavite i nađete nekoga ko će vas obasipati pažnjom i slatkišima i komplimentima, jer vi to zaslužujete.

Kako se to ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

Vaga: Energija, samopouzdanje i živahan duh je nešto što vas definitivno privlači. Kad smo kod toga, vaš energični duh vas može iscrpeti, tako da vi zaista cenite momke koji su hrabri i dovoljno uporni da se uhvate u koštac sa vama. Zato što, ukoliko budete vi morali da jurite za nekim likom koji je verovatno idiot, zaspaćete na sred ulice.

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

Škorpija: Vi volite pažljive, praktične i strpljive partnere koji će biti uz vas na duže staze. Vi ste znak koji mnogo pruža, ali budimo realni – i vama je potrebno dosta od vašeg partnera. Jednom kada nađete nekoga ko zna kako da se nosi sa vašim maaalo nepredvidivim raspoloženjima, možete biti pored njega zauvek.

S obzirom da vino i večna ljubav ne mogu jedno bez drugog, pogledajte koje je vino idealno za vaš horoskopski znak!

Strelac: Volite inteligentne partnere otvorenog uma, koji su voljni da budu uz vas za vreme svake avanture u koju se upustite. S obzirom na to da ste vi ljudska verzija letnjeg raspusta, partneri koji su izdržljivi i neustrašivi su oni koji će osvojiti vaše srce.

par3

Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!

Jarac: Budući da vi uglavnom konstantno radite, vi volite osetljive, verne i pažljive momke koji će učiniti da se osećate podržano i negovano. U svoj raspored ne možete uglaviti momke koji nisu sigurni da li im se sviđate ili ne. Previše ste zauzeti udobnim ušuškavanjem u gomilu mekanih ćebadi i jedenjem sira.

Svaki znak je na svoj način privlačan. Koja je vaša ,,magnetna sila”? MCT otkriva u ovom tekstu.

Vodolija: Vaša sanjiva i promenjiva priroda privučena je momcima koji su umetničke duše, hrabri i koji znaju tačno ko su. Jednostano postoji nešto u momku koji ima originalan stav koji neće ugroziti ni zbog koga i  to vas uzbuđuje i čini da se osećate sigurnima.

Da li ste i vi tipična vodolija? Bacite pogled!

Ribe: Volite dosledne momke koji su obrazovani i voljni da pomognu. Oni donose podršku u vaš sanjivi svet pun haosa. Za uzvrat, ti momci će dobiti najromantičnijeg partnera ikada. Ozbiljno, svaki dan sa vama sliči Beležnici, samo u mnooogo manje tužnoj verziji.

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!

Ako još uvek niste, pogledajte i MCT horoskop za oktobar!

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.