Kako se horoskopski znakovi nose sa životnim promenama?

Činjenica je da u našim životima postoje neminovne promene, sa kojima se pre ili kasnije suočavamo i jedina opcija koju imamo je da naučimo da se nosimo sa njima.

Naravno, sve zavisi od toga kako gledate na promenu. Ako je shvatite kao nešto što će vas prestraviti i neće vam dati izbora, verovatno ćete proći kroz period stagnacije, ali ako životne promene posmatrate kao šansu za uspeh, vi ćete konstantno napredovati.

Pripadnici Zodijaka potpuno se različito nose sa promenom i dok se neki osećaju kao da gube prekopotrebnu sigurnost, drugi su već počeli da rade na sebi u skladu sa novonastalom prilikom, a kako na promenu gleda horoskopski znak kome vi pripadate?

Ovan

Ovnovi su toliko impulsivni i toliko brzo žive, da retko kad uspeju da uoče promenu koja im se dogodila, a onda kada shvate da se nalaze u takvom periodu, obično imaju pozitivan stav o tome. Njihov avanturistički duh pomaže im da se sa promenama lako nose, otkrivajući iz dana u dan sve prednosti i mane novonastale situacije.

Na promene obično gledaju, kao na nešto što će im na duže staze doneti korist.

Bik

Bikovi se baš i ne snalaze tako lako, samo što su se adaptirali, a nešto se opet promenilo. U takvim situacijama, oni se često osećaju zaglavljeno. Obično uživaju u svom ušuškanom načinu života i svojim rutinama, pa nemaju nikakvu potrebu za bilo kakvom promenom.

Iako im treba dosta vremena da se adaptiraju, na kraju će obično naći pozitivnu stranu i naučiti da se nose, pa čak i izvuku korist od promene.

Blizanci

Blizanci uživaju u promenama i ne čekaju da im se one dogode, već ih sami podstiču i izazivaju. Njima su promene potrebne, kako im život ne bi bio dosadan. Oni ponekad nemaju vremena da se naviknu na jednu situaciju, jer se u njihovom životu, u međuvremenu još nešto promenilo.

Rak

Rakovi se naviknu na svoj život i ušuškaju se u njemu, pa im je svaka promena velika smetnja. Kada prolaze kroz novu situaciju u životu, to doživljavaju veoma dramatično i uvek pored sebe moraju da imaju nekoga kome će se izjadati, kako bi uopšte mogli da počnu da razmišljaju o prihvatanju promene.

Lav

Ako sami odlučuju o promeni koja im se dešava, sve je uredu, ali ako se promena nametne sama od sebe, Lavovi će pružiti otpor. Ipak, posle nekog vremena, oni se suočavaju sa izazovom, koji promena donosi.

Devica

Iako imaju svest da je promena neizbežna, Device joj se često odupiru. Ako imaju priliku da se pripreme za novu etapu života, onda će se sa promenom uspešno nositi, ali sve što se dogodi iznenada izazvaće sumnju i otpor kod Devica.

Vaga

Vage jednostavno nisu ljubitelji promena. One uživaju u svojim dnevnim ritualima i svaku, čak i najmanju promenu teško podnose.

Škorpija

Ako promena koja im se dešava nije pod njihovom kontrolom, Škorpije obično postaju anksiozne. Ako u takvim trenucima uspeju da pronađu fokus, jednostavno će ubediti sebe, da je promena najbolje što može da im se desi.

Strelac

Kada su Strelčevi u pitanju, promene su zdrava doza energije i motivacije. Kada se promena ne dešava željenom brzinom, oni će dati sve od sebe da promenu izazovu.

Jarac

Jarčevi iniciraju velike promene u svom životu, a kada sve dovedu u red, učaure se u svoju rutinu i svaka pomisao na promenu postaje suvišna.

Vodolija

Vodolije se mirno nose s promenama, jer imaju svest o tome da je to jednostavno način kojim živimo život. Prolazimo kroz različite promene da bismo postali bolja verzija sebe, parola je kojom se Vodolije vode.

Ribe

Kada su promene u pitanju, Ribe su pravi entuzijasti. Svaku promenu iščekuju s nestrpljenjem kako bi videli, šta im ona donosi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.