Kako napredovati u karijeri na osnovu horoskopskog znaka

Da biste napredovali u svom poslu, možete pročitati inspirativne članke (khm, khm), otići do teretane i izbaciti sve negativno iz sebe, a možete se posavetovati i sa jednim neočekivanim mentorom: zvezdama.

Da, zvezde vam mogu pružiti dobar uvid u vašu životnu svrhu i to kakve snage vi zapravo posedujete. Prvo mesto na kome bi trebalo pogledati je vaš sunčev znak. To je onaj do kog skrolujete kada proveravate horoskop, baziran na mesecu i danu rođenja.

Pretpostavljamo da taj znak već dobro znate, pa nećemo odugovlačiti. Iskoristite podatke u nastavku da poboljšate svoju poslovnu igru – a možda zaradite i povišicu!

Zanima vas koja je idealna profesija za vaš horoskopski znak? Pročitajte ovde!

Ovan

Ovnov uspeh dolazi iz njihove neumoljive prirode – kao prvi znak Zodijaka, ovan ne prati mase. Istovremeno su i rođeni lideri koji nemaju problema sa donošenjim teških i važnih odluka kao od šale. Treba vam neko ko će započeti novi projekat u velikom stilu i utabati poslovnu stazu koju će svi pratiti? Ovan je vaš čovek.

Supermoći: proaktivnost, produktivnost, rizikovanje

Bik

Bikovi su odlični menadžeri na projektima. Imaju talenat za izlaganje dugoročnih planova i pridržavaju ih se, a sve to rade veoma obazrivo i hladne glave. Finansije su odlična sfera za bikove, jer odlično znaju kako da zarade i sačuvaju novac. Isto se tako dobro snalaze u svim poljima koja zahtevaju stvaranje nečeg jednostavnog, održivog i lepog.

Supermoći: integritet, strpljenje, vernost

Blizanci

foto: Annawithlove

Blizanci su PR Zodijaka – oni vole da okupljaju ljude i pronađu zajedničko tlo među mnogim različitim idejama. Dobri su sa rečima i jezicima i oni su ti koji postavljaju najviše pitanja na sastancima. Da bi bili uspešni, blizanci moraju ostati zainteresovani i angažovani na čemu god da se radi. Svaki posao koji ih ne vezuje samo za jedan zadatak će ih usrećiti.

Supermoći: visprenost, raznolikost, društvenost

Rak

Rakova nežna i brižna priroda čini ovaj znak idealnim za rad sa decom ili u ljudskim resursima. Rakovi na svoj posao gledaju kao na produžetak njihove ljubavi prema sebi i porodici. To je ono što ih motiviše da svoj posao rade najbolje moguće – a ne račun u banci. Kako bi bili zaista zadovoljni poslom, rakovi moraju sebi dati malo vremena svakoga dana kako bi obradili svoje emocije, naročito ako su okupirani dinamičnim zanimanjem.

Supermoći: sposobnost da prenesu znanje, rukovode i multitaskuju

Lav

Lavovima je potreban posao u kome će zapravo zauzeti bitno mesto i na kom će biti primećeni. Oni su kreativni i njihove ideje mogu dovesti do velikih uspeha. Lavovi su odlični performeri ili zvezde društvenih mreža, jer je za njih povezivanje sa publikom mačiji kašalj. 🙂

Supermoći: hrabrost, otvoreno srce, velikodušnost

Devica

Lako je primetiti devicu u kancelariji – ima savršeno skrojeno odelo i savršeno organizovan sto. Da, opsednute su malim detaljima, ali kroz fokusiranje upravo na to i svojom prizemnošću uspevaju da stvore velike stvari i reše problem kao pravi šampioni. Osećaju se dobro kada stave druge ispred sebe, iako to nekad dolazi sa cenom po njihovu dobrobit.

Supermoći: praktičnost, pomoć, uglađenost

Vaga

Sa svojim opuštenim duhom i neverovatnim šarmom, vage se najbolje pokažu kada rade jedan na jedan sa drugima – za njih, veze su sve. Odlično im ide stvaranje ravnoteže (samo ime znaka kaže), bilo da je među ljudima (kao diplomata ili savetnik), među predmetima (kao dizajner) ili idejama (bile bi odlične sudije!).

Supermoći: takt, logika, pronicljivost

Škorpija

Škorpije nisu zadovoljne ničim što je površno – one vole da sežu duboko. Bilo da kopa po skrivenim informacijama kao istraživački novinar ili navodi pacijente da iskažu sve kao psihijatar, sposobnost škorpija da otkriju čitavu priču je ono što ih pokreće. A ukoliko se sa onim što saznaju suoče sa saosećanjem i razumevanjem, to će ih lansirati na sam vrh performansi.

Supermoći: intuicija, odlučnost, snalažljivost

Strelac

Strelac ima moć da sagleda širu sliku, a to ih čini jako dobrim liderima. Njihov entuzijazam za posao je zarazan i njihovi sledbenici i kolege nemaju izbora nego da se osete inspirisano kada su oni tu. Oni su rođeni za svetsku scenu – bilo da je to u poslovanju, filozofiji, visokom obrazovanju ili politici.

Supermoći: mudrost, prisutnost, širokoumnost

Jarac

Jarčevi su blagosloveni radnom etikom koja ne jenjava i oni imaju sposobnost da sagrade imperiju. Ne stide se kada su šefovi i veoma su produktivni i efektivni kada delegiraju onima oko sebe. Odličan je planer i uvek razmišlja nekoliko koraka unapred. Da bi ostali motivisani, jarčevima je neophodno da zadatak bude od značaja za njih.

Supermoći: upornost, sposobnost za vođstvo, pouzdanost

Vodolija

Vodolije su najsrećnije na poslu kada rade na nekoj od mnogih ideja koje im prolaze kroz glavu na redovnoj bazi. Imaju smisla za tehnologiju i zadovoljstvo pronalaze u tome da pomažu zajednici da se kreće ka budućnosti. Za njih, napredovanje dolazi kao rezultat rada u grupi i nikada ne stavlja svoj ego na prvo mesto kada je posao u pitanju.

Supermoći: uvid, objektivnost, vizija

Ribe

Urođeno saosećanje kod pripadnika ovog znaka čini da leče sve oko sebe i ribe se vode ljubavlju u svemu što rade. Ukoliko poslovna prilika učini da se njihovo srce još više uveća i ukoliko im pruža da više veruju u dobro ovog sveta, ribe će krenuti svom snagom i prevazići sve prepreke u toku procesa.

Supermoći: Empatija, umetnost, optimizam

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.