Kako naći sreću u skladu sa vašim Zodijakom

Ako vam neko kaže da zna koji je ključ sreće, verovatno laže. Sreća ipak podrazumeva drugačije stvari za drugačije ljude. Neke od nas usreći dan na plaži sa omiljenom knjigom u rukama, dok drugima treba logorska vatra i malo hladnog piva.

Međutim, ako ipak postoji neki sistem koji pomaže da odredimo tačno šta pojedinca usrećuje, to mogu biti zvezde. Prema astrologu Sandri Sitron, ,,srećno mesto“ pojedinca je direktno povezano sa astrološkim znakom. Kaže da sreća zapravo dolazi iz našeg smisla za svrhu. Da bi pomogla drugima da nađu taj smisao, razvila je kratkoročne i dugoročne ciljeve za svaki znak.

Ovan

Signal za sreću: Vođstvo.

Kratkoročni cilj: Donesite odluku.

Dugoročni cilj: Stvorite život u kom imate autonomiju; budite aktivni i ostanite dobrog zdravlja; preuzmite na sebe uloge vođstva; budite svoji – bez izvinjenja.

Bik

Signal za sreću: Osećati se dobro u svom telu.

Kratkoročni cilj: Protežite se ujutru, nosite udobnu garderobu, jedite ukusnu, organsku hranu.

Dugoročni cilj: Stvorite život visoke vrednosti – naime, vrednujte sebe i druge, kupujte i stvarajte predmete koji su lepi, dugotrajni i održivi; cenite svoj prostor.

Blizanci

Signal za sreću:  Sakupljati i deliti informacije

Kratkoročni cilj: Ispričajte se – sedite sa prijateljem i diskutujte o tome šta vam je na pameti.

Dugoročni cilj: Krenite na čas! Nađite načina da budete učenik ili učitelj. Blizanac je znak pisca, tako da bi dnevnik zahvalnosti bio sjajan korak.

Rak

Signal za sreću: Nega

Kratkoročni cilj: Okrenite se svom unutrašnjem detetu i stavite mu do znanja da je jako cenjeno kao aspekt vaše ličnosti.

Dugoročni cilj: Stvorite dom koji ima dušu – koji odiše vama i vašim vezama, i uverite se da vam svaki predmet u kući donese radost.

Lav

Signal za sreću: Pokazati pravog sebe.

Kratkoročni cilj: Napravite nešto! Može biti sendvič – može biti slika. Samo se uverite da oslikava vašu jedinstvenost. Dajte nešto. Može biti 100 dinara – može biti savet. Velikodušnost greje vaše srce.

Dugoročni cilj: Pronađite svoju publiku – veliki deo vaše sreće ima veze sa time da se osećate poštovanima, voljenima i cenjenima.

Devica

Signal za sreću: Stvoriti savršen red u svom životu

Kratkoročni cilj: Sredite fioku sa raznim sitnicama. Nemate je? Odlično. U tom slučaju uradite nešto malo, što će vam pružiti osećaj brige o sebi.

Dugoročni cilj: Provedite vreme usavršavajući svoje dnevne navike. Odredite uz koje najbolje funkcionišete, a onda ih primenite!

Vaga

Signal za sreću: Partnerstvo sa drugom osobom.

Kratkoročni cilj: Pričajte sa prijateljem, partnerom ili terapeutom. Napravite za i protiv listu.

Dugoročni cilj: Izbalansirajte svoj dom sa okruženjem putem feng šuija ili drugog sistema za uređenje doma; definišite svoje lične granice u vezama i naučite druge kako da se ophode prema vama; usavršite veštinu diplomatije – napravite sistem za donošenje odluka.

Škorpija

Signal za sreću: Otkriti emotivnu dubinu druge osobe ili sebe.

Kratkoročni cilj: Povedite dubokouman razgovor – preskočite ćaskanja; pročitajte knjigu koja vam pomaže da razumete svoje motive.

Dugoročni cilj: Počnite da praštate onima koji su vas možda povredili. Oproštaj je dug proces i trebalo bi ga započeti onda kada nema bojazni za ponovno povređivanje. Ako se osećate dovoljno bezbedno, pokrenite lavinu time što ćete napraviti pakt sa sobom – da ćete oprostiti.

Strelac

Signal za sreću: Istraživanje

Kratkoročni cilj: Otputujte, istražite novo susedstvo, pročitajte koju inspirativnu izreku.

Dugoročni cilj: Okružite se optimističnim ljudima; definišite svoju istinu i svoje filozofije i živite u skladu sa njima.

Jarac

Signal za sreću: Izgraditi strukturu koja je korisna.

Kratkoročni cilj: Napravite plan.

Dugoročni cilj: Napravite veći plan sa više detalja; stvorite prostor za napredak u svom životu; neka vam postignuća budu prioritet. Vežbajte zahvalnost.

Vodolija

Signal za sreću: Izumeti.

Kratkoročni cilj: Uradite nešto spontano i neočekivano.

Dugoročni cilj: Budite jedinstveni kao što jeste; sakupljajte svoje inspirativne misli i kreativnost; dozvolite sebi da budete fleksibilni da menjate pravac; povežite se sa svojim snovima, nadama i stremljenjima.

Ribe

Signal za sreću: Otarasiti se ega i povezati se sa misterijama univerzuma.

Kratkoročni cilj: Volontirajte!

Dugoročni cilj: Stvorite energetski čisto okruženje u domu; pronađite načine da budete od koristi drugim ljudima; slušajte – a zatim podelite svoje viđenje.

izvor: wellandgood.com
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.