Kako izgleda biti single ako ste gej!?

Dame sa portala “My cup of tea” su vam u nekoliko navrata kroz fenomenalne priče i iskustva stavljale do znanja da biti single nije ništa strašno. Koliko god zvučalo pomalo i depresivno ovaj emotivni status ima mnogo prednosti kako u strejt tako i u gej svetu.

Zašto je fantastično biti singl, možete saznati ovde!

Onog trenutnka kada se status na vašim društevnim mrežama pomeni iz “in relationship” u “single” možemo odabrati da u naletu besa obrišemo sve zajedničke fotografije, da se tokom brisanje istih “dopingujemo” ogromnom količinom mržnje i besa i da zaboravimo na sve prelepe trenutke koje smo imali u toj vezi.

Često zaboravljamo na sebe nakon raskida i fokusiramo se na sve ono negativno.

Mislim da je vreme da shvatite da vam nakon raskida depresija i očaj nisi najbolje rame za plakanje.

Bez uvijanja u ukrasni papir – gej raskidi su specifičniji jer je nama narcizam urođen, a blaga samoživost u vrhu lestvice karakternih osobina, pa samim tim brže prelazimo preko nekih stvari, jer smo sebi na prvom mestu i možda baš ove činjenice mogu i strejt ljudima da pomognu da shvate da biti single može biti tako fabulous, što bi rekla Samanta Džouns.

Petak i subota dobijaju potpuno novu dimenziju onog trenutka kada postanemo single, jer gej ljudi u vezi uglavnom izbegavaju da izlaze na gej mesta kada su u vezi. Izgovor je uvek kako im to više nije zanimljivo, kako su konačno pronašli “pravu osobu” i tako dale, a istina je da svi mi imamo prošlost koja možda baš sedi za stolom u tom klubu, a sa kojom ne želimo da se suočimo sa novim partnerom. Fokus u ovom pasusu je svakako na to da se sa novim statusom veze subotom uveče možete suočiti sa baš svim stvarima uključujući i prošlost, flert pa i mamurluk koji vas sutradan čeka.

Kompromis je najbitniji začin gotovo svake veze. Ukoliko ste prihvatili izbor filmova i serija vašeg partnera, to sa novim statusom ne morate, što znači da možete da uživate u novim epizodama serije “Vil i Grejs”, bez da vam neko zvoca. U strejt vezama se svi nekako opuste kada osete da su na sigurnom, pa se sa tim osećajem nabaci i nekoliko kilograma i prestaje se sa dijetama. U gej svetu je malo drugačije.

Dobar fizički izgled trebalo bi zadržati i tokom veze jer pojava masnih naslaga dovodi do prvih nesuglasica u gej vezi. Druge nailaze kada jedan drugoga upecaju na “Grinderu”, a treća… to je već za neki drugi portal.

Status “single” dozvoljava sve, uključujući i slatkiše, fast food i Koka kolu. I tih nekoliko kilograma koje će sve ovo što sam nabrojao doneti.

Dajte sebi oduška, ali imajte na umu da ćete ponovo želeti da budete u vezi i zato ne preterujte. Možda će delovati površno, ali verujte da nije tako. Činjenica je da je vreme koje posvećujete sebi najbitije.

Kao neko sa “Single” statusom sebi možete da priuštite dovoljno vremena za razne aktivnostibez dodatne tenzije i žurbe da li ćete stići na vreme da završite sa stvarima koje vas ispunjavaju i da se, naravno, vidite sa voljenom osobom. Tek kada sebi poklonite sve vreme ovog sveta, moći ćete da se fokusirate i na rad na sebi koje će vam već u sledećoj vezi biti od velike pomoći.

Biti single, pogotovo u velikom gradu, ima zaista mnogo prednosti i već predpostavljate da nisu sve stale u ovaj blog.

Biti single možda znači i da bi trebalo da pre svega ostvarimo vezu sa sobom, da lakše shvatimo šta posedujemo u sebi i šta možemo da ponudimo tom nekom sa kim jednog dana budemo poželeli da promenimo emotivni status.

Još avantura jednog geja možete pročitati ovde!

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.