Kako da napravite unikatnu masku za telefon

Istina je: dobra maska za telefon je jedna on najslađih malih radosti. Međutim, umesto što kupujete nove tako često, razmislite o ideji da maske ukrasite same! Od jednostavnijih do malo izražajnijih, imamo nekoliko ideja koje vam mogu dati inspiraciju. Vreme je da se pohvalite, jer dobre maske definitivno privlače pažnju!

glitter

Ako imate neku prozirnu masku, uzmite malo super lepka ili prozirni lak, premažite zadnju stranu maske, a zatim uzmite sjaj za nokte i nanesite još jedan sloj. Definitivno neće proći neopaženo!

magazine-cutouts

Prozirna maska je obična, ali potpuno novu notu dobija kada odštampate nekoliko slika koje vam se sviđaju. Izrežite ih, zatim stavite ispod prozirne maske i svi će misliti da imate više divnih maski, a vaša tajna će ostati s vama i s nekoliko vaših prijateljica. Odlična ideja je i da izrežete dezene ili ilustracije iz magazina i napravite pravu šik masku.

maskii

Silikonski pištolj ne mora samo služiti kako bismo nešto zalepili, zar ne? Obložite svoj mobilni prozirnom folijom i prođite ga celog sa silikonom, ostavite da se osuši par minuta i imate novu masku za manje od 10 minuta. Kasnije je možete doterati onako kako se vama sviđa.

tacke

Poigrajte se bojama laka za nokte. Uzmite papir ili možete direktno na masku i napravite tačkice u raznim bojama, a onda je ostavite da se osuši. Eksplozija boja će biti primećena svuda!

sprej

Svoju prozirnu masku možete isprskati nekim srebrnim ili zlatnim sprejom  i dobićete instant osveženje izgleda vašeg telefona. 🙂

maska

Na internetu postoje besplatne teme za maske koje možete odštampati u boji, a zatim staviti ispod prozirne maske. Jednostavno, a sjajno!

selotejp

Selotejp trake u boji su idealne za ispoljavanje kreativnosti. Uzmite je u dve boje, isecite na tanke trake, a potom zalepite po želji na providnu masku. Napravite nejednake razmake između traka i svaki prazan prostor obojite lakom za nokte po želji. Ostavite da se osuši, a potom naprskajte sjajni sprej za finiš.

Nadamo se da smo vam dali barem malo ideja kako da napravite svoju unikatnu masku. Budite kreativne, jer kreativnosti nikad nije dosta. Osim što nas smiruje i poboljšava koncentraciju, dobar osećaj kada napravite nešto sami nema cenu. Bićete ponosne na sebe, verujte nam. Srećno!

Nikolina Budimir-Bekan

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.