Još nije kasno: muškarci savetuju gde za Novu godinu

Pred vama je lista najboljih alternativa za proslavu Nove godine sa lepšom polovinom. Evo šta nam muškarci predlažu:

10. Ima li šta bolje nego pobeći sa partnerom na nekoliko dana? Ako isplanirate na vreme, možete naći jako dobre ponude na jako dobrim lokacijama za odličan provod! Skijajte nekoliko dana, šćućurite se u toploj sobi i na kratko zaboravite na sve obaveze.

9. Šta mislite o tome da pozovete njene i svoje bližnje na večeru kod Vas, ili u restoran? Naravno, sveži parovi to ne moraju još uvek da rade, ali ovo je definitivno dobar način da probiju led oni koji žele da podignu svoju vezu na viši nivo.

8. Isključite sve, zaboravite na žurke i gungulu oko organizovanja putovanja i ostanite kod kuće na tihoj, romantičnoj večeri. Ako nešto pak uključite, neka to bude neka blaga muzika ili lagani džez. Praznici su idealno vreme da usporite, da se opustite i uživate u međusobnom društvu.

7. Neka svako od vas pozove svoje bliske prijatelje. Skupite se i pomešajte društvo ne bi li videli kako se uklapaju. Dodajte malo alkohola, dobre muzike i ukusne hrane i prepustite se dobrom provodu.

6. Opustite se sa svojom ženom ili devojkom u toploj dnevnoj sobi, pijuckajte vino i pogledajte unazad na minulu godinu. Podelite svoje uspone i padove, razmenite novogodišnje odluke i pomozite jedno drugom da istrajete u narednoj godini.

5. Ovo je višegodišnji favorit: pozovite prijatelje i idite u klub, samo se postarajte da Vaša voljena bude sa Vama kada otkuca ponoć. Da li je neko za šampanjac?

4. Pozovite prijatelje, kolege i porodicu na kvalitetno okupljanje. Možete da napravite večeru ili da se dogovorite da svako spremi ponešto. Tu je i dobro vino, pun bar i – žurka može da počne!

3. Raspitajte se da li se organizuje neki maskenbal u Vašem gradu. Vaš partner će ceniti Vaš trud i želju da je na jednu noć odvedete u drugi svet, gde se oboje možete opustiti i otarasiti se stega.

2. Planirati put može biti naporno, ali sve se to zaboravi kada se nađete na plaži, gde Vam je fini i topao pesak pod nogama, a sunce Vam greje kožu. Nazdravite Novoj godini pored mora. Ili u moru!

1.Uradite nešto avanturistički. Saznajte šta je to Vaš idealna polovina oduvek želela da uradi. Jednom se živi, zato proživite život do maksimuma na početku Nove godine: osetićete se kao da ste na vrhu sveta!

Izaberite nešto, ili napravite kombinaciju, ali dobro promislite pre nego što odlučite. Ipak, ovako specijalna ponoć otkucava samo jednom godišnje. Gde biste želeli da budete?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.