Izazov za sunčane dane! – Diana Morić

Drage moje,

vreme nam je ovih dana bilo prilično promenljivo. Međutim, danas ponovo greje sunce i vreme je da se pokrenemo i odradimo trening napolju! Imam za vas sjajan izazov, za koji vam je potrebno samo 30 minuta, podloga za vežbanje i malo volje. Još je i bolje ako možete da trenirate u dvoje sa dečkom ili drugaricom. 🙂

Prva vežba: Stanite sa nogama u širini ramena, savijte se u kukovima, spustite ruke na podlogu i šakama ,,koračajte” napred dok ne dođete do pozicije za sklek. Spustite se u sklek, podignite se ponovo i vratite se šakama unazad do početne pozicije, a zatim se spustite u čučanj.

Druga vežba: Početna pozicija je pozicija za sklek. Vežbu radimo tako što iz te pozicije povlačimo naizmenično kolena ka grudima, odnosno ,,trčimo” u mestu.

Treća vežba izvodi se iz iste pozicije kao i prethodna, s tim što je zadnjica za nijansu više podignuta i ovoga puta ,,pravimo talase” svojim telom, tako što iz pozicije za sklek, savijajući ruke u laktovima, spuštamo najpre grudi, a potom kukove i zadnjicu ka podu i vraćamo se nazad.

Četvrta vežba je identična prethodnoj, samo što su talasi ,,obrnuti”, tako da od poda podižemo najpre zadnjicu, a potom grudi.


Izazov za sunčane dane

Uz pomoć ovih vežbi oblikujete celo telo i budite uverene da ćete biti u savršenoj formi! Ne zaboravite da se istegnete nakon treninga i obavezno se hidrirajte!

Do sledeće srede,

vaša Diana.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.