#Instainspo: Vintage home decore je u modi ovog proleća!

Kako je proleće po pravilu rezervisano za detaljno čišćenje doma, puštanje svežine i uvođenje inovacija u naš životni prostor, tokom karantina, kada smo za sve imali vremena skrolovali smo po instagramu i pronašli neke profile, koji su nas zaista inspirisali da čim budemo u mogućnosti da izađemo napolje krenemo u potragu za detaljima i potpuno preuredimo naš dom.

Sada kada smo konačno dobili priliku za to, vreme je da prostor, koji je počeo da nas kuši, jer smo u njemu bili i predugo zatvoreni uredimo u potpuno drugačijoj energiji i pustimo u svoj prostor nove, rasterećenije vibracije!

Ovo je naš izbor najinspirativnijih Ig profila za uređenje životnog prostora:

Kao što ste imali priliku da primetite, naši izbori su ovog puta malo drugačiji nego inače. Reč je o novom, dominantnom trendu u dekoraciji enterijera, koji je inspirisan jarkim šarama, starih tapiserija, koje sada možete videti na nameštaju, posuđu, ali i na zidovima prostorija.

Reč je o specifičnom dekoru, koji verovatno nije po svačijem ukusu, ali je reč o nečemu novom i veoma inspirativnom, što u umerenim količinama može potpuno transformisati recimo vaš beli, jednobojni dom.

Sad je možda pravi trenutak za malo boje, igre i inspiracije!

Foto: @houseonwinchester

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.