#Instainspo: Niski rep je omiljena frizura ovog proleća!

Kako smo veći deo ovog proleća proveli u karantinu, posebno smo zavoleli jednu potpuno jednostavnu frizuru, koja nam omogućava da tokom dana neometano funkcionišemo. Reč je o niskom repu, verovatno najnosivijoj frizuri tokom izolacije, a posebno nas raduje da sa vama podelimo činjenicu da se ovaj beauty trend nastavlja i sada kada smo na slobodi.

Naime, niski rep je ovog proleća definitivno omiljena frizura it devojaka i one ga sa uživanjem nose, kako u dnevnim, opuštenim, tako i u nešto elegantnijim prilikama, ukrašenu scrunchie trakicom, ili dugačkom svilenom trekom, koja ni ove sezone ne izlazi iz mode.

Možete se odlučiti za potpuno jednostavnu varijantu, tako što ćete kosu očešljati i labavo vezati gumicom, tako da nećete ni osećati da imate rep, a možete sve podići na viši nivo, uviti blage talase, koje ćete vezati svilenom trakom, ispod koje vam je naravno neophodna gumica.

Rep možete začešljati i vezati nisko, pa ga gumicama ispresecati na još nekoliko mesta, kako biste dobili zanimljivu chic frizuru, idealnu za casual dnevne outfite.

Nikad nije bilo jednostavnije ulepšati se i pripremiti za izlazak iz kuće, a kako su pred nama divni dani, neka ova minut frizura bude vaš odabir za neke od njih.

Još zanimljivih beauty trendova pronađite OVDE!

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.