#Instainspiracije – Zdravi a ukusni obroci na bazi povrća!

Kako je leto već tu, vreme je da ideju o zdravoj ishrani prestanemo odlagati za sutra i pokušamo ozbiljno da se inspirišemo i rekreiramo svoj dnevni jelovnik.

Instagram je postao naša dnevna doza inspiracije, a ovoga puta, odlučili smo da upravo tu nađemo i motivaciju za zdravu ishranu. Istražili smo profile kuvara, koji spremaju zdrave obroke, koji izgledaju tako da ćete poželeti zdravo da se hranite do kraja života, a to je baš ono što bi trebalo da bude cilj svakom od nas.

Ovoga puta #instainspiracija su nam profili koji dele ukusne i zdrave recepte. Hajde da se zajedno motivišemo da se ovog leta hranimo zdravo i svoju liniju dovedemo do perfekcije!

@rebelrecepies

Niki Webstern, veganska kuvarica pokrenula je ovu instagram stranicu punu zdravih recepata, u kojima ćete uživati.

@madeline_shaw

Nutricionista Madeline Shaw ima samo jednu filosofiju – Uživajte u onome što vas čini zdravim i srećnim! Madeline je bila i sa druge strane i dugo se borila sa nezdravim navikama, a onda je jednom zauvek okrenula novi list. Svoje savete, ali i iskustva deli na svom instagramu, koji poziva na slastan zdrav obrok.

@choosingchia

Jess Hofman je još jedan zagovornica ishrane na bazi povrća. Ona je izučila ayurvedsku ishranu i svoje vreme posvetila osmišljavanju jednostavnih recepata u skladu sa njom. Ona posebno insistira na jelima napravljenim od većine svežih sastojaka, kao što su obrok salate.

Ukoliko želite da već od ponedeljka uvedete neke nove navike, posetite ove instagram profile i u narednim danima, tako inspirisani napravite dobar plan zdrave ishrane, koji će učiniti da se svakodnevno osećate dobro u svojoj koži!

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.