Instagram profili koji će vas motivisati da ostanete fit i tokom karantina!

Jedna od prvih stvari, koja je s početkom vanrednog stanja bila zatvorena su teretane, a kako nas je ovaj karantinski mood sve pretvorio u osobe, čija je najčešća fizička aktivnost šetnja do kuhinje, danas smo odlučili da vas motivišemo da se pokrenete, da nađete motivaciju i u svaki svoj dan uvedete kućmni trening kao dnevnu rutinu, kako svi zajedno ne bismo leto dočekali nespremni. 🙂

Za vas smo ovog puta istražili najkorisnije fitness Ig profile sa kojima će trening kod kuće biti ne samo odrađen, već i veoma efikasan. Dakle, ako sami nemate dovoljno iskustva i mašte da osmislite trening koji će pogoditi sve vaše mišićne grupe, poslužite se ovim aplikacijama i pokušajte da ostanete fit i tokom karantina.

Sweat with Kayla Itsnes

Kayla je fitness instruktorka koja je kreirala program treninga za sve one koji ne žele da provode svoje vreme u teretani. Uz malo volje i prostora, kod kuće možete doživeti kompletnu telesnu transformaciju, uz njenu pomoć. Posetite njen instagram profil Sweat i motivišete se sjajnim fotkama i napretkom svakog pojedinca, a onda preuzmite aplikaciju i počnite svoj put ka savršenom telu.

8Fit

Ukoliko želite da promenite svoj životni stil u potpunosti, da se zdravije hranite, aktivnije živite i uživate u sebi i svom telu 8Fit je pravi program za vas. 8fit aplikacija vam pomaže da kreirate svoj plan ishrane, donosite dobre odluke, aktivno trenirate i osećate se zaista dobro u svojoj koži. Ako želite healthy lifestyle ovo je savršena doza inspiracije i motivacije, koja će vas naterati da se svakodnevno pokrećete i donosite prave odluke!

Janka Budimir

Žena motivacija lično! Ako šak želite da se osetite kao da imate svog ličnog trenera posetite profil Janke Budimir, koja će vas inspirisati da se hranite zdravo i da trenirate svakodnevno. Pored inspirativnog instagrama, na kome deli svoje treninge, obroke i mnoge druge savete, možete je pratiti i na youtube-u, kako biste imali više utisak stvarnog kontakta, jer vam u svojim videima daje face to face savete. A ako želite još više od sebe, možete se prijaviti na njen online program i doživeti neverovatnu transformaciju. Ako je neko koga možete da slušate vaša šolja čaja, onda započnite svoj put rame uz rame sa Jankom Budimir.

Motivišite sebe da se pokrenete, ne samo zbog leta koje nam se polako prikrata, već zbog sjajnog osećaja, u kome ćete uživati nakon svakog treninga, zbog zdravijih navika koje su nam neophodne i na kraju, zbog toga što ćete uživati u sebi tokom svog puta, a to je jedna od najvažnijih stvari.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.