Idealan parfem za vaš horoskopski znak

Nije lako kupiti parfem, i to iz više razloga. Za početak, izuzetno je ličan izbor i ne znate tačno kako miriše dok ga ne naprskate na kožu. Isto tako, nije uvek ni najjeftiniji. Kako onda pronaći miris koji je vama svojstven kada postoji stotine opcija?

Naravno, oslonićemo se na Zodijak!

Ovan

Duši koja je jaka i puna samopouzdanja, kao što je vaša, potreban je miris koji će ići u korak sa vašom neustrašivom energijom. Možemo li predložiti miris koji ima note ambre ili drveta? Nešto što je odvažno, ali i dalje pristupačno – baš kao i vi.

Bik

Ukoliko postoji boja koja bi vas opisala, to bi bila dobra, stara, klasična zelena. Vi ste pouzdani i staloženi (stoga i sjajan prijatelj neophodan svakoj ekipi). Svež, zemljani miris će vas održati na visini zadatka kroz šta god da u životu prolazite. I naravno, mirisaćete fenomenalno.

Blizanci

Kao i svaki blizanac, skloni ste tome da imate širok spektar interesovanja koji se stalno menja. Vi ste puni ideja i upijate svoje okruženje poput sunđera. Složen i slojevit miris – onaj koji se tokom dana menja – održavaće vaš vispreni um motivisanim.

Rak

Kao najbrižnijem od svih znakova, rakovima je potreban podjednako pristupačan (čitaj: nenametljiv) miris. Nešto jednostavno i toplo, poput vanile ili ruže je nešto što vi možete nositi 365 dana godišnje, za svaku priliku.

Lav

Činjenica: Dame lavovi ostavljaju trag svog prisustva gde god se pojave. Odvažan i nezaboravan miris – poput ljutkastog mošusa – zadržaće se dugo nakon što napustite prostoriju, te ćete ostaviti trajan utisak (u najpozitivnijem mogućem smislu).

Devica

Mnogo više stvari se vezuje za vas osim tihe spoljašnjosti, drage device. Sa tom smirenošću dolazi bogatstvo znanja koje bi samo moglo da se iskaže kroz jednako složen miris koji balansira između starih i novih nota (mislite o neobičnim kombinacijama poput kože i breskve), kako bi se reflektovalo to mnoštvo slojeva.

Vaga

Vage, vi ste ekstremno šarmantne i opuštene – a to konstantno privlači ljude k vama. Lagan i razigran miris koji ima dozu sladunjavosti je idealan da oslika vašu ličnost!

Škorpija

Bilo da je u ljubavi ili na poslu, škorpija uvek pristupa svemu intenzivno i strastveno. Jak miris pačulija slaže se sa vašom vatrenošću do tančina.

Strelac

Dame strelčevi su poznate po svom smislu za humor i spontanosti. Uvek su raspoložene za dobar provod i uglavnom su one te koje sa sobom donose zabavu. Vedre citrusne note su pravi mamac za čula i predstavljaju pravi nalet svežeg vazduha (a tako su vas mnogi i nazvali).

Jarac

Možda ne postoji znak koji je uglađeniji od vas, dragi jarčevi – čak i u sred vaše konstantne energičnosti. Kao žena koja vrlo dobro zna šta radi i maksimalno je fokusirana, vama je potreban postojan miris na koji se možete osloniti da će izdržati tokom celog dana.

Vodolija

Vi tragate za avanturom i vaša radoznalost je nezasita. Svež miris koji podseća na more će vama savršeno pristajati, jer ide uz vašu energičnu ličnost. Privlačan je i živahan, a u isto vreme i fleksibilan, baš kao i onaj ko ga nosi. 🙂

Ribe

Tople i saosećajne, ribe su ljudski ekvivalent udobnog i mekanog ćebeta. 🙂 Sa tako otvorenom i privlačnom ličnošću, vama je potreban miris koji je izazovan kako i vi. Dobro poznate cvetne note će pridodati vašem neodoljivom šarmu!

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.