Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo kada biste bili u vezi sami sa sobom? Ne u narcisoidnom smislu, već više kao iskustvo iz perspektive vašeg partnera? Ili, sa druge strane, zar ne bi bilo lepo znati unapred šta možete očekivati od osobe, a da ne morate da idete na nekoliko sastanaka s njom? Ok, bilo bi super, ali je nemoguće.

Ono što jeste moguće je da se malo konsultujemo sa zvezdama i predstavimo vam šta su nam rekle. Evo kako je zabavljati se sa svakim horoskopskim znakom:

Ovan

Ovnovima vlada Mars, planeta nazvana po bogu rata, tako da vam to nekako daje naznaku o tome kakav je ovaj znak. Ništa ih ne može zaustaviti na putu da dobiju ono što hoće, te su ultimativni borci. U ljubavi, Ovnovi vole da preuzmu vođstvo i da drže sve konce. Rođeni su za akciju. Isto tako su veoma naklonjeni fizičkom aspektu i kada se osete povređenima neće kukati o tome. Njihova odsečna i dinamična priroda oslikava se i u tome da veoma brzo preboljevaju raskide.

U ovom životu postoje stvari koje će samo tipičan ovan razumeti. Pogledajte koje su!

Bik

Pod vladavinom Venere, bikovima romansa odlično stoji. Ovom veoma senzualnom zemljanom znaku luksuz nije stran. Uživaju u lepim večerama, toplim kupkama i mekanim materijalima. Ljubav dolazi prirodno vernim Bikovima. Međutim, ovi pojednici su poznati i po svojoj tvrdoglavosti.  Jednom kada se Bik odluči za nešto, nema povratka, te je veoma mudro da ostanete na njihovoj dobroj strani.

Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!
Bikovi su sjajni, a šta ih to odlikuje pročitajte baš ovde!

Blizanac

Blizancima je komunikacija nešto prirodno, a i kreativnost im je jača strana. Poznati su po svom šarmu i pričljivosti, a istovremeno i uživaju u razigranim udvaranjima. Ipak, Blizancima je poprilično teško da se za nekoga istinski vežu. Kako biste privukli Blizanca sebi, održavajte vezu zabavnom, punom akcije i dubokih razgovora i naravno, oslobodite vreme za mnooogo žurki!

Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!

Rak

Simbol ovog znaka je, jelte, Rak s razlogom: tvrda opna šiti njihovu osetljivu ličnost. Jedini znak kojim vlada mesec često nailazi na nerazumevanje, jer njihovo raspoloženje oscilira od ekstremno ljubaznog do ekstremno, pa… zastrašujućeg. Oni su intuitivni i inovativni ljudi, odlično kuvaju i prelepo uređuju svoje domove, ali ipak im nije uvek ugodno da pričaju o svojim unutrašnjim potrebama ili osećanjima, naročito kada nisu uspostavili poverenje sa partnerom.

Rakovi, naši dragi emotivci, su divni. Evo šta odlikuje tipičnog!

Lav

Nećete imati vernijeg i šarmantnijeg partnera od Lava. S obzirom da njime vlada Sunce, Lav je uvek u centru pažnje. U njihovom ljubavnom životu, Lavovi uvek stavljaju srce na dlan i poprilično su osetljivi. Lavovima je potrebno da ih cene i da im poklanjaju pažnju, ali isto tako će biti zabavan partner koji je otvoren za nova iskustva, avanture i razgovore. Jednom kada im prirastete za srce, tu ćete i ostati.

I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

Devica

Device su jako pametne i veoma domišljate, te su sjajni ljubavnici za one koje privlači jezik. Prirodni perfekcionisti, one se ponose svime što rade, te su istrajne u tome da se postaraju da njihov partner bude srećan u vezi. Ipak, Device vole da biraju, te više vole sigurne i stabilne veze od brzih letnjih romansi.

Kako se  ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

Vaga

U ljubavi, Vagama se sve vrti oko partnera, nekad čak i po cenu njihove dobrobiti. One su obzirne i pune pažnje, ali ponekad mogu zanemariti sebe u cilju održanja mira. Vaga će češće pitati ,,šta ti želiš da radiš“, nego objasniti kako se ona oseća, tako da je vrlo bitno da im stavite do znanja da vam je stalo do toga šta oni žele.

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

Škorpija

Seksi i misteriozna, Škorpija je uvek strastvena u ljubavi. Doduše, malo je vremena potrebno da vas Škorpija pusti da doprete do njenog srca i pokaže ranjivost. Škorpije uživaju u tome da procenjuju kakvi su drugi ljudi, ali isto tako to svoje znanje mogu okrenuti protiv vas ukoliko se osete oštećeno na bilo koji način. Ne igrajte se sa Škorpijom i voleće vas zauvek.

Škorpije, volimo vas neizmerno, jer se na svoj način jedinstvene. Evo i na koji.

Strelac

Teško je skrasiti Strelca, ali jednom kada uspete u tome, uvek ćete imati o čemu novom i uzbudljivom da pričate. Strelac nije baš znak koji se brzo vezuje, ali oni su intelektualni stubovi i uvek su radoznali da upoznaju nove ljude i da otkrivaju nove kulture. Isto tako je veoma zabavno biti u njihovom društvu.

Pročitajte ovde šta odlikuje tipičnog strelca.

Jarac

Jarčevi su poznati po tome da su najvredniji znak zodijaka, pa im je ponekad teško da tu negde ubace i romansu. Ipak, kada Jarac smatra da je neko vredan toga, srediće svoje prioritete i izgradiće srećnu, trajnu i inspirativnu vezu. Nije im uvek najlakše da ispolje emocije, ali niko ih ne može nadmašiti kada je u pitanju podrška i posvećenost.

A evo i šta odlikuje tipičnog jarca!

Vodolija

Vodolije su slobodnog duha i mrze da budu sputavane. Kada je reč o romansama, ovim ljubavnicima se mora dati prostora. Intelektualne i radoznale, Vodolije su savršeni partneri u zločinu i uvek su voljne za isprobavanje novih stvari i za bavljenje različitim hobijima. Ljubav jedne Vodolije pokreće avantura i mašta.

Vodolije su takođe pune interesantnih osobenosti. Pročitajte ovde koje su!

Ribe

Svakako najosetljiviji i najintuitivniji znak, Ribe se oslanjaju na sva osećanja. Njihovo sanjarenje ponekad otežava vezivanje, ali su ekstremno senzualni ljubavnici čija besprekorna emotivna inteligencija vodi njihove romantične sklonosti. Ribe znaju kako da ostave trajan utisak na svoje ljubavnike!

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.