Horoskop za OKTOBAR 2018. godine!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Preporučujemo vam izradu solarnog horoskopa, koji obuhvata period od rođendana do rođendana!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

Godišnji HOROSKOP pročitajte ispod!

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

OVAN

LjUBAV

Sunce uz vašeg polja partnerskih odnosa do 22. oktobra stavlja fokus na veze i brak, a mnogim Ovnovima će ljubavna situacija uticati na sve segmente života! Iako vam neće manjkati inicijative, pustićete druge da odlučuju umesto vas. Venera iz vašeg astrološkog polja strasti već početkom oktobra uvući će vas u neku rizičnu situaciju u partnerskim odnosima. Mnogi Ovnovi biće na klackalici i padati u vatru zbog sumnje. Iako ste po prirodi vrlo otvoreni, bićete skloni tajanstvenom ponašanju i tajnim vezama – posebno u periodu od 6. do 14. oktobra, kada će Venera biti u napetom aspektu sa Marsom, vladarom vašeg znaka! Imaćete  potrebu da se oslobodite nekih ljudi koji ne razumeju vašu vatrenu prirodu.

Slobodni Ovnovi sa Lavom ili Vodolijom doživeće vatromet emocija, ali i turbulencije! Možete ući u vezu sa osobom iz prošlosti ili ponovo proći kroz neku situaciju sa novom osobom koju ste upoznali pod veoma neobičnim okolnostima, oko 16 oktobra.

POSAO I FINANSIJE

Boravak Venere u znaku Škorpije i u vašem astrološkom polju finansija, ulaganja i rizika tokom oktobra meseca mogao bi da donese dobru zaradu i lep protok novca. Trošićete na luksuz, a kroz posao ćete se sretati sa uticajnim ljudima i zarađivati njih. Početak oktobra, do 6. uz pomoć lepih aspekata Sunca i Merkura iz astrološkog polja partnerstva i saradnje, mogao bi da donese stabilnost na polju finansija, posebno u poslovima vezanim za trgovinu, transport i papirologiju. Oko 12. ili 13. oktobra moguća je i neka nesuglasica ili odugovlačenje sa naplatom rada.  Do 14. oktobra većina Ovnova može se dvoumiti da li da pokrene određeni projekat i uloži novac! Poslušajte savet Bika ili Jarca i nećete pogrešiti. Krajem oktobra bićete spremniji  na rizike u poslui nova ulaganja. Imaćete i veće troškove, posebno u periodu od 20. do 24. oktobra. Pun mesec iz polja zarade donosi veliki finansijski priliv i novu poslovnu priliku!

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

LjUBAV

Bikove očekuje jedan poprilično uzbudljiv mesec kada je o ljubavi reč. Venera u Škorpiji donosi korenite promene u svim odnosima, ali i izazove na ljubavnom planu. Mlad mesec oko 9. oktobra može doneti ljubav na poslu ili sa kolegom u znaku Vage ili Škorpije. Imaćete pojačanu potrebu za slobodom, a partner će ljubomorisati zbog vaših izlazaka, druženja i novih prijateljstva. U periodu od 5. do 15. oktobra vrlo je moguće da će se dešavati razne razmirice i konflikti sa partnerom. Sve ovo pojačaće Merkur iz znaka Škorpije i vašeg astrološkog polja veza i partnerstva, pa ćete partnersku komunikaciju pooštriti maksimalno. Neki izgovorene reči mogu vas koštati veze, pa pazite dok ovi aspekti ne prođu. Krajem meseca imaćete šansu da rešite problem u vezi ili braku i konačno doživite stabilnost. Retrogradna Venera nekima od vas vraća prošlost na velika vrata. Ipak, fatalna ljubav sa Devicom ili Jarcem opstaje samo u filmovima.

POSAO I FINANSIJE

Početak oktobra meseca, pod uticajem Merkura vladarem vašeg polja novca, prelazak u znak Škorpije donosi izuzetno dobre aspekte na polju finansija. Ipak, u periodu od 5. do 10. oktobra obratite posebnu pažnju kada su poslovni dogovori u pitanju. Može se desiti da vam neko izuzetno preuveličava ishod određenog posla ili mogućnost zarade. Čuvajte se lažnih obećanja! Nakon 10. oktobra Venera i Merkur će se sresti u vašem astrološkom polju novih saradnji i partnerstva. Ukoliko u prethodnih šest meseci razmišljate o početku nekog novog posla ili ste nešto započeli ali se nije sve realizovalo kako treba, sada je pravi trenutak da se taj posao nastavi u dobrom pravcu. Moguć je i početak novog posla, ali i to da konačno uberete plodove svog vrednog rada. Venerini aspekti između 13. i 22. oktobra donose vam manje nesuglasice sa nadređenima i mogućnost promene posla! Ne zalećite se. Između 22. i 25. oktobra moguće je da ćete razmišljati o nekim pozitivnim promenama unutar poslovnog prostora. Kraj oktobra je finansijski odličan.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI

LjUBAV

Do 11. oktobra Merkur iz vašeg astrološkog polja zabave, ljubavi i dece donosi fokus na ove životne oblasti, ali i radost na polju emocija i odnosa, pa je moguće da ćete biti veoma društveno aktivni. Mnogim slobodnim Blizancima početkom meseca smeši se nova ljubav. Ipak, može se desiti da osoba bude zauzeta, ali ukoliko je reč o Vagi ili Strelcu – vredi čekati, pa makar se sve svelo na prijateljstvo. Venera iz znaka Škorpije može vam doneti posesivnost i ljubomoru u vezi. Iako to ne liči na vas, vrlo je moguće da ćete postati pravi mali detektivi pod uticajem Merkura iz znaka Škorpije – vladara vašeg znaka. Od 11. do 20. oktobra očekujte neočekivano. Mnoge vaše, ali i partnerove tajne izlaze na videlo u ovom periodu, a koliko god se trudili da sakrijete neke svoje emocije i želje, one će izbijati iz vas. Ovo se posebno odnosi na slobodne Blizance! Pun mesec iz polja tajni, oko 25. oktobra, donosi tajne razgovore i susrete sa Vodolijom, Strelcem ili Bikom!

POSAO I FINANSIJE 

Period do 9. oktobra i Merkur i Sunce u povoljnom odnosu iz vaše astrološke kuće kreativnosti, zabave i novih ideja, donose dobro finansijsko stanje, posebno kroz saradnju sa mlađim ljudima, ali i poslove koji imaju veze sa društvenim mrežama, javnošću i sa poslovima u kojima je uključena vaša kreativnost. Biće ovo dobar period i za početak partnerskog posla ili novu saradnju. Od 7. do 17. oktobra moguće je nerazumevanje sa saradnicima ili neki neplanirani trošak. Posebno bi trevalo obratiti pažnju kod pozajmica. Druga polovina oktobra finansijski će biti bolja. Fokus će vam biti na novom poslu ili projektu. Period od 19. do 25. oktobra biće finansijski odličan. Ipak, trebalo bi da budete oprezni kada su u pitanju pozajmice. Pod uticajem Meseca iz polja  podsvesti, tajni i intuicije oko 25. oktobra  mogući su tajni poslovni dogovori!

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

LjUBAV

Rakovi će biti jedni od retkih koje će u oktobru doživeti prelepe trenutke u ljubavi, uz malo izmena uobičajene rutine sa partnerom! Iako retrogradna, Venera će produbiti vaše emocije svojim tranzitom kroz polje ljubavi i mnogima od vas doneti priliku da između 14. i 20. oktobra regenerišete odnos koji je možda zapao u krizu. Ipak, ne bi se trebalo potpuno upuštati, jer Marsova napeta kvadratura ka Veneri u odnosu na vaše polje strasti i promena može doneti iznenadne obrte ili konflikte u odnosima, ali i potrebu za slobodom!

Slobodni Rakovi zračiće jakom seksualnom energijom. Može se desiti, posebno ženskim pripadnicama ovog znaka, da upoznaju nekog veoma neobičnog i na prvi pogled neuhvatljivog, ko će vas duboko zaintrigirati. Škorpija je spremna na sve da vas osvoji, dok ćete sa Ribom morati malo da se strpite. Kraj oktobra i pun mesec iz hedonističkog Bika, oko 25. oktobra, donosi uživanja na svim poljima!

POSAO I FINANSIJE 

Kada su finansije u pitanju, astrološki gledano, oktobar će biti fenomenalan mesec, posebno period do 10. oktobra kada će Merkur iz vašeg astrološkog polja kreativnosti i novih ideja ući u dobar aspekt sa vašim Suncem! Na vašu inicijativu moguća su nova ulaganja, pa biste mogli da ulazite u neplanirane troškove kupovine i rashode. Ipak, neka pozitivna dešavanja unutar porodice i dobra finansijska situacija vaših voljenih doneće i vama satisfakciju. Venera će praviti zanimljive aspekte na vaše polje posla, pa je moguća dobra saradnja sa ženama, ali je izvestan i prekid neke saradnje od 13. do 18. oktobra. Ova promena doneće vam mnogo koristi i uspeha. Kraj oktobra biće manje opterećen nekim napetim aspektima tako da ćete imati šanse i da otpočnete nešto novo u poslovnom smislu pa i neki partnerski posao krajem meseca. Finansijska situacija je odlična.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV 

LjUBAV

Prilično buran i zanimljiv mesec je pred Lavovima! Taman kad vam se bude učinilo da ste se ušuškali pored partnera, dešavaće se trzavice i promene! Mnogi Lavovi biće pretežno usmereni na posao, pa će u radnom okruženju upoznati nekog izuzetno privlačnog. Od 6. oktobra retrogradna Venera u vaš život mogla bi da vrati nekog kod vam je davno uzburkao misli. Jedan Strelac, Škorpija ili Riba možda imaju nešto novo da ponude!

Zazuzeti Lavovi prolaziće kroz izazovne i krizne situacije između 14. i 19. oktobra! Partner će vas optuživati da ga zapostavljate, a vi se nećete preterano truditi da mu objasnite zašto, pa može doći do tenzije u odnosu! Iskoristite pun mesec iz polja putovanja i oko 24. oktobra otputujte zajedno sa partnerom ili uvedite neke novine u odnos.

POSAO I FINANSIJE 

Oktobar mesec će biti poslovno i finansijski izuzetno dobar. U periodu od 6. oktobra, kada Venera krene unazad, finansijsije će se dodatno poboljšati, ali je vrlo moguće da ćete završavati neki posao koji je davno započet ili se odlagao. Moguće je da će vas sačekati neki troškovi koji su bili odloženi od 11.oktobra, kada Merkur pređe u Škorpiju. Od 11. oktobra u vaše astrološko polje posla kreće veoma povoljan finansijski period, koji će trajati do 22. oktobra. Pod uticajem punog meseca iz znaka Bika 25. oktobra vrlo je moguće da ćete imati veoma dobar poslovni period, ali i odličnu zaradu krajem meseca.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

LjUBAV

Vladar vašeg znaka biće do 10.oktobra u znaku dimplomatski nastrojene Vage, pa ćete vrlo lako prevazilaziti sve nesuglasice ili razlike sa partnerom! Prelaskom u znak Škorpije od sredine meseca postaćete intuitivniji, odlučniji, ali i misterioziniji u svojim namerama! Oko 12. oktobra mogla bi vas prodrmati ljubomora zbog gluposti. Ne kritikujte partnera previše, jer bi mogle da se dese iznenadni prekidi komunikacije! Venera iz znaka Škorpije dodatno će pojačati vaše sumnje i pooštriti komunikaciju, ali i svakom flertu dati mnogo dublji smisao!

Slobodne Device bi mogle da u periodu od 11. do 21. oktobra ostvare online komunikaciju sa jako privlačnom Vagom, Škorpijom ili Jarcem! Ipak, fokusirani na obaveze, moguće je da nećete odmah shvatiti da je to to! Nekima od vas može se dogoditi i ljubav sa osobom iz prošlosti koju sasvim slučajno srećete oko 23. oktobra.

POSAO I FINANSIJE

Početkom oktobra, pod uticajem retrogradne Venere iz vašeg astrološkog polja dogovora, pregovora i administracije, završavaćete  neki posao koji ste odavno započeli i vrlo je moguće da ćete sarađivati sa starim klijentima. Dobar odnos Venere na vaše polje  finansija doneće vam finansijsku stabilnost, a ulazak Merkura u znak Škorpije od 10. oktobra donosi vam nove poslovne mogućnosti, nove saradnike i nove poslovne prilike. Vrlo je moguće da ćete u ovom segmentu života nešto menjati ili čak početi neki nov posao i za to je idealan period od 15. do 20. oktobra. Nakon 14. oktobra Merkur i Jupiter donose vam neki zaostali novac. Pun mesec oko 25. biće idealan za saradnju sa strancima i poslovni uspeh na putu!

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

LjUBAV

Oktobar je vaš mesec, a Merkur i Sunce iz vašeg prvog polja, učiniće da budete u centru pažnje do 23. oktobra! Bićete vrlo otvoreni i komunikativniji nego ikad, a Mars iz astrološkog polja zabave, kreativnosti i ljubavi, učiniće vas aktivnijim i društvenijim nego inače! Ova energija će posebno odgovarati slobodnim Vagama, a zazuzeti pripadnici ovog znaka imaće pojačanu potrebu za slobodom, što partneru neće baš odgovarati! Merkur iz Škorpije dodatno bi mogao da začini ljubavnu dramu, pa su moguća i upuštanja u tajne veze i razne skrivalice. Bićete strastveniji nego inače, a partnera ćete zadržati svojim manipulacijama. Slobodne  Vage nakon 22. oktobra mogle bi upoznati važnu osobu preko posla.

POSAO I FINANSIJE 

Početkom oktobra lepi aspekti Merkura i Sunca iz vašeg znaka doneće vam dobru zaradu, ali i inicijativu i samopouzdanje u poslu, kao i nove poslovne saradnje. Venera, Sunce, Merkur i Jupiter će boravkom u vašem polju finansija doneti ogromne količine novca, povišicu i odličnu zaradu. Takođe, u ovom periodu bilo bi dobro ne pozajmljivati novac! Već 6. oktobra, kada Venera kreće retrogradnim hodom kroz znak Škorpije, imaćete priliku da rešite neke poslovne probleme ukoliko ih bude bilo. Ova pozicija Venere vama ujedno odgovara i donosi finansijski boljitak. Ipak, do sredine meseca savetuje se strpljenje i oprez. U periodu od 14. do 21. oktobra Venera u napetim odnosima sa Marsom, iz vašeg polja kreativnosti i uživanja, može vas učiniti hirovitim i impulsivnim kada su želje i troškovi u pitanju. Pun mesec iz Bika 25. oktobra donosi zaradu kroz rizik.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

LjUBAV

Škorpije će do 10. oktobra držati sve svoje planove i želje za sebe, a mnogima će se činiti da niste najiskreniji u svojim namerama, posebno partneru! Nakon 10. oktobra postaćete otvoreniji, a odlučnosti vam neće nedostajati. Lepi aspekti Venere iz vašeg znaka učiniće vas magnetičnijim i privlačnijim nego ikad, a mnogima od vas desiće se velika ljubav. Neptun iz polja emocija, ljubavi i dece u dobrom odnosu sa Venerom donosi iluzije, ali i romantiku i mogućnost proširenja porodice! Vladar vašeg znaka, Mars iz Vodolije, donosi ljubav u poznatom okruženju ili u blizini kuće! Ipak, ni vi nećete ostati imuni na uticaj retrogradne Venere tokom druge polovine oktobra! Ovo će biti prilika za sve Škorpije koje veruju da jedna ljubav sa Jarcem, Rakom ili Strelcem zaslužuje još jednu šansu! Krajem meseca, na vašu inicijativu, mogli biste obaviti razgovor sa voljenom osobom koji odlažete mesecima.

POSAO I FINANSIJE 

Škorpije će početkom jeseni napredovati u poslu, doživeti priznanja nadređenih i shvatiti koliko mogu i vrede. Očekuje ih naporan rad i tokom prvog dela oktobra, a vrlo je moguće da će morati da se bore pa čak i ulaze u manje konflikte sa kolegama zarad ličnog uspeha. Od 10. oktobra, tranzit Merkura u prvo astrološko polje, polje ličnosti iz polja izolacije i tajnosti doneće im oslobađanje od pritiska okoline, a ovo će posebno prijati Škorpijama koje vole individualne poslove, u organizaciji ili u menadžmentu. Moguće je razmišljanje o promeni unutar poslovnog prostora nakon 15. oktobra. Mnogima će upravo ovaj tranzit Sunca iz 12. kuće doneti odlazak u inostranstvo, ali i posao sa strancima. Retrogradna Venera zajedno sa Suncem, Jupiterom i Merkurom staviće vas u centar svih zbivanja. I iako vam inicijative i poslovnog uspeha neće nedostajati, lako ćete biti na meti zavidnih kolega. Ipak ovaj tranzit donosi i stabilnost na polju finansija, a zarada će najviše dolaziti kroz rizične poslove, poslove vezane za investicije i finansije, kao i poslove povezane sa ugostiteljstvom.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

LjUBAV

Lepršavi i otvoreni za promene, dočekujete oktobar mesec, a uticaj vladara vašeg znaka, Jupitera, u vaše polje tajni kulminiraće upravo ovog meseca! Zajedno sa Merkurom, Venerom i Suncem tokom oktobra, Jupiter će vam doneti veliku, ali i za vas transformišuću vezu sa Lavom, Vodolijom ili Ovnom! Neke platonske ili tajne veze nakon 9. oktobra mogle bi se realizovati ili postati javne! Mlad mesec iz vašeg polja druženja, u nekom izlasku ili preko prijatelja donosi zanimljiv susret sa osobom koja će na vas ostaviti jak utisak i poljuljati vam shvatanja o ljubavi. Moguće je da je to neko koga duže poznajete! Imaćete potrebu za povlačenjem ukoliko ste u vezi ili braku, a mnoge stvari prepustićete partneru. Konflikti između 10. i 14. oktobra mogući su zbog vašeg pada energije ili zbog čudnog ponašanja! Pun mesec, 24. oktobra, donosi veliko olakšanje i smirenje u partnerskim odnosima!

POSAO I FINANSIJE 

Poslu uglavnom pristupate sa lakoćom, a u prethodnom periodu mogli ste doživeti veliki uspeh, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima. Početkom oktobra, tranzit Sunca i Merkura kroz znak Vage i vaše polje svakodnevice učiniće da većinu posla donesete kući, posebno ukoliko se bavite administracijom ili posao obavljate preko kompjutera. Sredina oktobra i aspekti Venere i Marsa iz vašeg polja timskog rada označiće početak perioda u kojem će vaš fokus biti, pre svega, na stabilizaciji poslovnog segmenta, ali i na velikoj poslovnoj promeni. Mars iz znaka nepredvidive Vodolije tokom oktobra može vam doneti prekid nekih saradnji sa Strelcem ili Škorpijom. Ovo će se pokazati kao idealan potez, jer vam ubrzo sledi lepa promena i nova saradnja.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte OVDE!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

LjUBAV

Pod uticajem Merkura i Sunca iz polja posla i Marsa iz polja finansija, Jarčevi će ljubav staviti po strani do 20. oktobra! Ipak, ni vas neće zaobići uticaj retrogradne Venere od 6. oktobra, kao ni skup planeta u strastvenoj Škorpiji! Bićete skloniji rizičnom ponašanju, a posebno izazovan period za sve Jarčeve u vezi ili braku biće od 7. do 17. oktobra, kada ćete biti na meti vašeg posesivnog partnera! Privlačiće vas rizične i zabranjenje situacije.

Slobodni Jarčevi usmereni na karijeru i uspeh, oko 15. oktobra, mogli bi u svojim poslovnim krugovima sresti veoma privlačnu Devicu, Vagu ili Bika! Iako nećete biti ništa spektakularno raspoloženi za nove ljubavi, prijaće vam flert i društvo ove osobe! Pun mesec donosi nove mogućnosti i veću stabilnost na polju ljubavi oko 25. oktobra.

POSAO I FINANSIJE 

Posao će početkom oktobra prosto cvetati, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslom ili poslom koji je vezan za hedonizam i uživanja. Vladar vašeg polja novca, Uran, iz vašeg astrološkog polja kreativnosti, doneće vam mnogo novih i lepih ideja, a na osnovu neke od njih tokom oktobra ćete sebi obezbediti uvećanu zaradu ili povišicu.  Mnogim Jarčevima će Merkur doneti novu poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvate, posebno ukoliko je reč o partnerskom poslu sa Jarcem ili Lavom. 10. oktobra iz vašeg astrološkog polja posla Merkur će preći u znak ambiciozne Škorpije i u vaše astrološko polje timskog rada. Ovo će obeležiti početak perioda u kom će se pred vama pružati prilike za veliki projekat, ali i period mnogo veće zarade. Između 11. i 23. oktobra moguća su i javna priznanja kao i povišica i iznenađujuće dobra zarada.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

LjUBAV

Komunikativne i otvorene za nove ljubavi dočekujete oktobar! Merkur iz polja putovanja do 10. oktobra podsticaće vaš iztraživački duh, pa je moguće (ovo se posebno odnosi na slobodne Vodolije) da na nekom kraćem putovanju ili kroz komunikaciju sa inostranstvom ili strancima, upoznate veoma zanimljivu osobu u znaku Blizanca ili Strelca!

Zazuzete Vodolije olako će shvatati partnera, pa se mogu desiti nesuglasice sredinom meseca! Mars iz vašeg znaka učiniće da slobodu poželite još jače, a ženske pripadnice znaka biće posebno privlačne i na meti Lava, Ovna ili Ribe! Jupiter, Merkur, Sunce i Venera iz znaka fatalne i duboko intuitivne Škorpije nakon 20. oktobra, tranzitom kroz vaše polje posla, doneće vam fokus na posao, dok među nadređenima, kolegama i saradnicima postoji mogućnost dubokih emocija i romanse.

POSAO I FINANSIJE

Tranzit Marsa kroz vaše astrološko polje ličnosti u dobrom aspektu sa Suncem već početkom oktobra doneće vam odlučnost i ambiciju u poslu, kao i pozitivnu energiju i poslovni entuzijazam. Merkur iz znaka Škorpije mnogima od vas doneće potpisivanje važnih ugovora ili dogovore o vrlo uspešnoj saradnji sa Jarcem ili Ribom. Venerino retrogradno kretanje kroz vaše polje karijere i uspeha obnoviće neke saradnje ili vratiti stari način poslovanja. Jupiter i Neptun između 14. i  23. oktobra donose stabilnije klijente i  prihode u vaš život, sudbinske poslovne prilike, ali i nepromišljena ulaganja. Posebno u periodu nakon 24. oktobra moguća su rešavanja pravnih pitanja, ali i kupovina ili prodaja nekretnine i zarada kroz nasledstvo. Ovo će ujedno biti period u kom ćete spojiti lepo i korisno.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

LjUBAV

Ribe će tokom oktobra meseca biti posebno osećajne i intuitivne! Neptun iz vašeg znaka će već na početku meseca obrazovati lep aspekt sa Venerom i produbiti odnos sa partnerom, a nekima od vas doneti i priču o proširenju porodice. Merkur i Sunce iz Vage učiniće da izbalansirate u svim odnosima, pa tako i u emotivnim. Idealan period nakon 15. oktobra biće za putovanja sa partnerom. Iskoristite ovu energiju i makar na kratko sa njim pobegnite od realnosti. Venera nakon 6. oktobra kreće unazad i pred mnogim Ribama naći će se izazovi koje možda nisu prevazišli u emotivnoj prošlosti. Ovo se posebno odnosi na sve one melanholične Ribe, sklone vraćanjem u prošlost! Između 13. i 19. oktobra mnogima od vas prijaće pažnja bivše ljubavi i evociranje uspomena. Ipak, ukoliko smatrate da zaslužujete više, nemojte se naglo vraćati na staro!

POSAO I FINANSIJE 

Venera i Neptun iz vašeg znaka nakon 6. oktobra doneće vam pozitivna dešavanja na polju posla, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata. Jupiter je već skoro godinu dana u vašem polju inostranstva, a u oktobru će prilično jako delovati, pa su moguća poslovna putovanja, dobra saradnja sa inostranstvom ili ponuda za rad u stranoj firmi ili u drugom gradu. Oko 10. oktobra dešava se za vas još jedna lepa promena. Planeta komunikacije i putovanja iz troškova, dugova  i ulaganja preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu, sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da ulažete dalje. U drugoj polovini oktobra mnogima od vas moguće je  potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Imaćete punu podršku nadređenih, posebno ukoliko je reč o Vodoliji ili Jarcu. Od 17. do 24. oktobra idealan je period da rešite neko pravno pitanje, ali i da kupite nešto o čemu odavno maštate.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.