Horoskop za mart 2017.

Lepa energija iz februara nastavlja se i u martu.

Malo mirniji planetarni aspekti učiniće da manje radite, a više uživate! Turbulencija na svim poljima se stišava i dolazi vreme za ubiranje plodova. Stiže nam pravo proleće!

Horoskop pripremila: Aleksandra Grujić.

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Ukoliko još uvek niste, obavezno pročitajte i naš godišnji horoskop!

Ovan

Ljubav

Nakon uspešnog februara i uzavrelih strasti, ali i mnogo akcije na polju ljubavi, većini Ovnova retro Venera iz njihovog znaka od 4. marta pružiće još jednu priliku da se vrate nekoj staroj ljubavi, obnove odnos sa temperamentnim Lavom ili lepršavim Blizancem.

Mart će većini slobodnih Ovnova doneti moguće sudbinske susrete  sa Strelcem ili Vodolijom. Pratiće ih osećaj kao da se znaju čitav život. To su karmičke ljubavi!

Ne zaboravite da svaka karmička veza može početi u nekim otežavajućim okolnostima. Ne dozvolite da vas prepreke obeshrabre! Borite se za vašu ljubav.

Posao i finansije

Jedan razgovor u tajnosti sa Jarcem, Bikom ili Lavom oko punog meseca 11. marta iz vašeg polja posla, može vam doneti unapređenje, ali uz dodatnu odgovornost! Prihvatite ovaj izazov, posebno ukoliko radite u oblasti zdravstva, administracije, ali i transporta i isplatiće se trostruko.

Mars iz polja finansija u martu donosi stabilnost na tom polju, ali i pojačanu želju za trošenjem i luksuzom! Uživajte u ovom blagoslovu i sa merakom trošite.

Nova poslovna prilika i ponuda od jednog Strelca, Blizanca ili Vodolije oko 14. marta može vam preokrenuti život. Ne libite se da ostavite sve ono što vas guši, pa tako i posao.

Postoje neke stvari koje će samo tipičan ovan razumeti. Pogledajte koje su!

Bik

Ljubav

Februar je mogao pokrenuti neku tajnu vezu i fatalne susrete, a u martu tranzit Venere kroz vaše polje tajni, kao i njen hod unazad mogao bi vas navesti da obnovite vezu sa jednom Devicom ili Rakom.

Ukoliko ste zauzeti, vaša tajnovitost će zasmetati partneru, a jedan skriveni sms ili poziv oko 15. marta može se pogrešno protumačiti.

Vaša osećanja nećete moći da sakrijete, pa su moguće i blaže krize u vezi.

Krajem meseca pružićete još jednu šansu ljubavi sa vašim stalnim partnerom, jer vi ipak uživate u sigurnosti.

Posao i finansije

Bikovi obožavaju novac, a u martu će i on obožavati njih. 🙂

Mars iz njihovog prvog polja učinice ih magnetom za novac. Oko 12. marta, pun mesec iz vašeg polja sreće donosi pozitivnu energiju, pa su mogući slučajni dobici kroz rizik, ali i igre na sreću.

Venera i Mars iz polja tajni učinice da do sredine marta njihovi poslovni potezi odu u tajnost, a ukoliko radite u oblasti ekonomije, organizacije i estetike 15. i 16. marta očekujte poziv za saradnju od Raka ili Device koji će vašu poslovnu priču dići na viši nivo.

Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!
Bikovi su sjajni, a šta ih to odlikuje pročitajte baš ovde!

Blizanci

Ljubav

Sve nedoumice Blizanca u martu će se udvostručiti.

Mars iz njihovog polja prijateljstva i izlazaka će ih učiniti još nemirnijima. Mesto ih neće držati, pa su posebno oko punog meseca 11. marta moguće razmirice i skandali sa stalnim partnerom.

Ukoliko ste u vezi sa Vodolijom, Vagom ili Strelcem, strasti će biti pojačane, ali savet je da važne odluke ne donosite pre 20. marta. Sačekajte da vam se želje iskristališu.

Slobodne Blizance retro Venera može spojiti sa nekim koga jako dugo nisu videli, a nekad su ga smatrali prijateljem. Ukoliko je reč o jednom Lavu ili Ribi, verujte svom osećaju!

Posao i finansije

Tranzit Sunca kroz vaše polje karijere staviće fokus na napredovanje i osećaj superiornosti.

Dobro razmislite o vašem sledećem poslovnom potezu.

Početkom marta konjukcija Sunca i Neptuna, planete zablude iz vašeg polja karijere, može vas naterati na pogrešan potez! Ukoliko se bavite umetnošću ili višim znanjima, ovo će biti period pun inspiracije i energije.

Sredinom  marta očekuje vas dvoumljenje između dva ili više posla ili saradnji sa jednom Vagom, Ribom ili Vodolijom.

Oko 23. marta donećete poslovnu odluku koja vam može uticati na tok karijere. Verujte svom instinktu i očekuju  vas vrhunski rezultati.

Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!

Rak

Ljubav

Oko 4. februara, polazak Venere u retrogradno kretanje preko južnog čvora karme, većini Rakova doneće zadatak da u toku marta izglade neke ljubavne odnose iz prošlosti i realizuju davno započete planove sa partnerom.

Zauzeti Rakovi pod uticajem marsa i Venere biće okrenuti višim ciljevima i neće ih interesovati površni odnosi. Mart će biti idealan za ozvaničenje veza, ali i bračne ponude. Neozbiljni partneri biće otpisani!

Slobodne Rakove će proganjati prošlost sa jednim Bikom, Ribama ili Škorpijom! Oduprite se toj navici i pogledajte u budućnost. Venera vam oko 16. marta donosi fatalnu ljubav sa nekim koga poznajete preko posla. Iznenadiće vas koliko jedan Jarac ili Lav imaju iste želje kao i vi.

Posao i finansije

Mart će doneti nešto usporeniji poslovni tempo od februara.

Sunce i Merkur iz polja kreativnosti doneće vam zadovoljstvo i uspeh, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima, marketingom ili poslovima vezanim za zabavu.

Retro Venera doneće zanimljivu saradnju sa strancima oko 18. marta, ali i saradnju sa Škorpijom, Blizancima ili Jarcem, u kog imate jako puno poverenja.

Mart će biti idealan period da završite davno započete poslove i obnovite staru saradnju. Finansijska situacija biće fenomenalna. Posebno od sredine marta očekuje vas nagrada za vaš prethodni trud! Uživajte u plodovima vašeg rada, a oko 26. marta mlad mesec iz vašeg polja karijere biće idealan za početak projekta koji dugo odlažete.

Kako se ponašate u vezi na osnovu svog zodijaka? Saznajte odmah!
Rakovi, naši dragi emotivci, su divni. Evo šta odlikuje tipičnog!

Lav

Ljubav

Puni pozitivne energije i inspiracije, većina Lavova mart mesec dočekuje zaljubljeno i ispunjeno!

Početak marta slobodnim Lavovima donosi platonsku ljubav, ali i veliku strast sa Ovnom ili Bikom. Do 20. marta, ova veza, pod uticajem Marsa iz polja karme, mogla bi postati ozbiljna.

Većina zauzetih Lavova do sredine marta može osetiti nerazumevanje od strane partnera! Znamo da volite da ste u centru pažnje, ali ne očekujte uvek podršku za sve vaše ludosti. Krajem meseca uplovljavate u mirnu luku, shvatićete da pored sebe imate pravu osobu, posebno ako je reč o Strelcu, Vagi ili Raku.

Posao i finansije

Finansijska situacija za većinu Lavova popravlja se od 5. marta. Moguće vraćanje nekog starog duga na koji ste i zaboravili od jednog Strelca, Lava ili Blizanca.

Prelazak Marsa u vaše astrološko polje karijere učiniće vas ambicioznijima, ali će vas dovesti u centar pažnje, što vama posebno prija. Uspeh i napredovanje, ali i stabilizacija neke turbulentne poslovne situacije.

Jedan slučajan susret oko 13. marta sa Vagom, Škorpijom ili Strelcem doneće vam super priliku za saradnju, ali i partnerstvo. Ukoliko se bavite poslom vezanim za trgovinu, umetnost ili ekonomiju očekuju vas uspešni projekti.

Svaki znak je na svoj način privlačan. Koja je vaša ,,magnetna sila”? MCT otkriva u ovom tekstu.
I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

Devica

Ljubav

Zauzete Device će u martu, prelaskom Sunca u njihovo polje veza i partnerstva, svu pozitivnu energiju usmeriti na partnera. Previše pažnje nikom ne škodi, ali ukoliko ste u vezi sa Ribom, Vodolijom ili Bikom, partner  može imati osećaj da ga gušite!

Oko 11. marta pun mesec iz vašeg polja ličnosti daće vam više samopouzdanja i bićete privlačniji i vašem partneru.

Slobodne Device, ulaskom Marsa u njihovo polje ljubavi i zabave, posebno od 10. marta, očekuju burna emotivna dešavanja i nova ljubav. Romantično Sunce iz znaka Riba, doneće im ljubav iz snova, ali i moguće fatalne susrete.

Jedan Jarac ili Lav oduševiće vas svojim velikim srcem i čvrstim stavom!

Posao i finansije

Mart će većini Devica doneti mnogo akcije, ali i pojačan obim posla i uspeh koji su dugo očekivale.

Pun mesec iz njihovog polja ličnosti staviće njihove poslovne odluke u prvi plan, a vaša reč će biti važnija nego inače, posebno ukoliko ste zaposleni u većim kolektivima, poslovima vezanim za nove tehnologije, dizajn, ali i poslovima sa strancima.

Oko 13. marta moguća neočekivano dobra zarada i olakšanje nakon nekog napornog projekta. Uz jednog Ovna ili Raka ostvarićete jedan od vaših najvažnijih ciljeva.

Tranzit Marsa kroz astrološko polje putovanja i inostranstva doneće krajem marta lep poslovni put, ali i saradnju sa inostranstvom o kojoj ste dugo maštali.

Kako se  ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

Vaga

Ljubav

Ljubav je za Vage smisao života, a u martu će biti posebno zaljubljene i voljene.

Venera i Mars iz polja braka mnogim zauzetim Vagama doneće ozvaničenja, ali i sreću u dugim vezama!

Ukoliko je bilo nesuglasica u njihovom odnosu, od sredine marta Mars menja znak i donosi mirniju i ušuškaniju atmosferu.

Slobodne Vage biće pravi magnet za suprotni pol. Trudite se da zračite pozitivno i privući ćete nekog jako zanimljivog u svoj zivot. Oko 17. marta moguć iznenadni fatalan susret u opuštenom izlasku sa jednim Lavom, Rakom ili Vodolijom.

Ovo druženje može da se pretvori u ljubav vašeg života.

Posao i finansije

Vage ulaskom u mart mesec za sobom ostavljaju sjajan februar u kom su mogle da sklope divne saradnje, ali i započnu velike projekte.

Početkom marta kretanje Venere unazad iz njihovog polja partnerstva doneće im priliku da obnove saradnju koju su propustili ili odlagali sa jednim Lavom ili Ribom, ali i sklope nov poslovni ugovor i plan.

Krajem marta, većini Vaga će tranzit Marsa kroz njihovo polje obaveza doneti pojačan obim posla, a među njima i pregršt novih predivnih prilika.

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

Škorpija

Ljubav

Strastvene Škorpije goreće od emocija u martu.

Tranzit Marsa kroz njihovo polje veza do sredine februara grejaće njihove odnose, a moguće su i varnice i trzavice između njih i jednog Jarca, Bika ili Raka.

Oko punog meseca, 12. marta, za većinu Škorpija prelazak Marsa u smirujućeg Bika u njihovo polje odnosa donosi stabilnost. Popustiće ih njihova opsesija i ljubomora. Dobiće odgovor na pitanje koje ih dugo muči, a partner će im opet uliti poverenje.

Slobodne Škorpije očekuje period pun lepih dešavanja. Sunce iz njihovog polja ljubavi doneće im romantične susrete, ali i tajne ljubavi. Oko 13. marta jedan neočekivani poziv prijatelja može vam doneti sudbinski susret sa misterioznom Ribom ili odlučnim Jarcem.

Posao i finansije

Mart mesec za većinu Škorpija donecće priliku da neke stvari promene iz korena u svojoj poslovnoj strategiji, ali i preseku saradnju koja ne funkcioniše.

Ukoliko im se nudi nova poslovna prilika, ali i promena radnog mesta idealni dani za promenu biće 13, 17, ali i 25. Preko prijatelja Raka, Strelca ili Jarca uspećete da ostvarite kontakt sa nekim vrlo uticajnim i unapredite svoju poslovnu poziciju.

Sunce iz njihovog polja kreativnosti doneće im nove i kreativne ideje, posebno ukoliko se bave rizičnim poslom, finansijama, ali i poslovima vezanim za uživanje.

Škorpije, volimo vas neizmerno, jer se na svoj način jedinstvene. Evo i na koji.

Strelac

Ljubav

Strelčevi početkom Marta pod uticajem Venere iz njihovog polja ljubavi blistaće od zadovoljstva i uživati sa svojim partnerom.

Tranzit Marsa od sredine marta kroz polje seksualnosti, uneće u vaše odnose više strasti, ali i pomalo ljubomore, što vama nije svojstveno.

Slobodni Strelčevi uživaće u povremeneim susretima sa Vodolijom, Lavom ili Vagom, a oko 18. marta, pod uticajem Venere, poželeće da jedna nedefinisana veza pređe u nešto ozbiljnije.

Posao i finansije

Prelaskom Marsa kroz vaše astrološko polje posla, posebno od 10. marta, očekuje vas pojačan obim posla, ali i stabilizacija na poslovnom planu.

Neka promena iz februara meseca ili nagla odluka pokazaće se kao vrlo ispravan i pravi potez.

Vi ste avanturista i ustaljene i dosadne poslovne varijante su za vas kataklizma. Venera iz vašeg polja kreativnosti, preko ženskog Jarca, Device ili Ovna donosi vam predivnu poslovnu ponudu i vest o promeni koju dugo očekujete.

Krajem meseca očekujte veliku energetsku promenu na poslu i stabilnost, ali i razmirice sa kolegama. Vi ste rođeni optimista i ne dozvolite da vam negativci kvare dan!

Vino i ljubav ne mogu jedno bez drugog, to znamo odavno! Pogledajte koje je vino idealno za vaš horoskopski znak!
Pročitajte ovde šta odlikuje tipičnog strelca.

Jarac

Ljubav

Tranzit Urana i Marsa kroz vaše polje intime mogao je u prethodnom periodu uzburkati vaše veze i doneti veće promene.

Oko 12. marta, pun mesec iz vašeg polja planova i Sunce iz polja želja doneće novu i bolju energiju u vaš odnos. Jedan dug i ozbiljan razgovor može promeniti stvari na bolje u vašem odnosu sa Škorpijom, Vodolijom ili Bikom.

Slobodni Jarčevi, pod uticajem Marsa iz njihovog polja ljubavi, biće puni akcije na tom polju.

Oko 21. marta očekujte sudbinski susret o kom ste dugo maštali.

Posao i finansije

Jarčevi će blistati od samopouzdanja i ambicije u martu.

Moguće je potpisivanje važnog ugovora, ali sve bitne odluke ostavite za sredinu marta.

Saradnja sa Bikom, Rakom ili Blizancima rezultiraće velikim uspehom oko 20. marta. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja planova doneće većini Jarčeva sredinom marta idealan poslovni početak i realizaciju nekog većeg projekta koji dugo priželjkujete.

Finansijska situacija pod uticajem marsa iz polja sreće biće više nego odlična! Oko 15. marta su idealni dani za nova ulaganja, a tad mozete očekivati i fenomenalnu ponudu od Ovna, Vodolije ili Riba.

Prihvatite ovaj posao čak i ukoliko uključuje dodatna zalaganja i veće troskove. Za pola godine isplatiće se trostruko!

Evo šta odlikuje i tipičnog jarca!

Vodolija

Ljubav

Vodolije su prolaskom Sunca kroz njihovo prvo polje, do kraja februara bile u centru pažnje. Lepi aspekti Sunca i Jupitera mogli su im doneti novu ljubav.

Kretanje retro Venere kroz njihovo polje komunikacije od 10. marta doneće im lepe vesti i poruke, ali i slučajan susret sa nekim iz proslošti, prema kome gaje emocije i dalje.

Ukoliko se radi o jednog duhovitoj Vagi, lepršavom Blizancu ili prizemnoj Devici, razmislite da li ste možda prenaglili u prekidanju ovog lepog odnosa.

Zauzetim Vodolijama Mars iz njihovog polja doma i intime u svakodnevni zivot, posebno od sredine marta, uneće više energije, ali i moguće razmirice sa partnerom. Ukoliko situacije sa posla previše često utiču na vaš odnos, nemojte se čuditi što vas partner izbegava.

Posao i finansije

Vizionari kakvi jeste, do sredine marta napravićete odlične poslovne poteze. Sunce iz polja finasija doneće vam dodatnu podršku, a finansijska situacija biće na zavidnom nivou.

Novac će dolaziti iz neočekivanih izvora.

Pun mesec iz polja tuđe podrške oko 10. marta donosi moguće novčane pozajmice. Idealan period za uzimanje kredita, ali i neku poslovnu promenu. Mogući raskidi ugovora i promena posla, posebno ukoliko u vama već duze tinja želja za promenom.

Krajem meseca, kulminacija nekog zakulisnog dešavanja na poslu. Jedna Škorpija, Vaga ili Blizanac otrkriće vam poslovnu tajnu uspeha zlata vrednu.

Vodolije imaju mnogo interesantnih karakteristika. Pročitajte ovde koje su!

Ribe

Tranzit Sunca kroz vaše polje ličnosti u martu će vas učiniti moćnijima, a mnoge odluke biće upravo na vama.

Aspekt  Marsa pobrinuće se da u vaš život stignu pravi ljudi.

Slobodne Ribe očekuje fatalno poznanstvo sa Devicom, Blizancem ili Škorpijom. Ovo je osoba o kojoj dugo maštate, a sredina marta biće idealna da joj pokažete šta želite.

Mnoge zauzete Ribe početkom marta osećaće se zapostavljeno od strane partnera, a retrogradna Venera krajem meseca može im doneti neke nedoumice iz proslošti. Zaboravite na ono što je iza vas i oprostite sitna neslaganja partneru. Zauzvrat ćete dobiti brdo ljubavi. 🙂

Posao i finansije

Mart će biti mesec velikog uspeha za većinu Riba.

Mars i Venera iz polja finansija doneće ekstra zaradu i osećaj moći. Ukoliko radite više poslova istovremeno ili se bavite poslovima vezanim za luksuz i javnost očekuje vas pravo proleće po pitanju novca.

Pojaviće se i veća želja za trošenjem, a sredinom meseca moguća je i kupovina o kojoj dugo maštate. Izbegavajte pozajmljivanje novca Vagi, Lavu ili Blizancina.

Do kraja meseca, Mars iz polja komunikacija doneće vam lepe vesti o unapređenju i dugoočekivanu povišicu. Moguće je i potpisivanje važnog ugovora, a pod uticajem Neptuna može doći i do obmane. Ipak pazite šta potpisujete!

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!

Ukoliko vas zanima još detalja, za sve astro savete možete pisati Aleksandri Grujić!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.