Horoskop za MAJ 2018. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Preporučujemo vam izradu solarnog horoskopa, koji obuhvata period od rođendana do rođendana!

Tokom MAJA iskoristite poseban popust na UPOREDNI HOROSKOP! 

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Strogo je zabranjeno preuzimanje delova ili celog teksta bez linkovanja izvora i potpisa astrologa.

Obavezno pročitajte i GODIŠNjI HOROSKOP!

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

OVAN

LjUBAV 

Ljubav će za većinu Ovnova biti izvor velikih izazova u maju. Već početkom meseca zauzeti Ovnovi imaće napetu komunikaciju sa partnerom, pa se oko 3. savetuje da obratite pažnju da ne ponavljate neke greške iz prošlosti! U periodu od 8. do 12. maja biće izazovan za sve one koji su u braku, jer donosi mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa Rakom, Lavom ili Vodolijom, ali i nepoverenje i sumnju u partnera. Biće prilično veselo, a vi se potrudite da se iz ove priče izvučete što trezvenije.

Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i vaše  astrološko polje doma i porodice i imaćete potrebu za bliskošću. Mogli biste da popravite situaciju u odnosu, ali već oko 27. očekuje vas novi izazov i povratak u neku emotivnu prošlost, a ovo se posebno odnosi na Ovnove koji su slobodni.

POSAO I FINANSIJE 

Početak maja obeležiće velika zarada, ali i troškovi pod uticajem punog meseca iz polja zarade, finansija i nasledstva. Do 15. maja bilo bi idealno da završite stare, davno započete poslove i da rešite pravna pitanja koja se vuku. Finansijska situacija povoljna je tokom  maja, ali će neočekivanih troškova biti mnogo, posebno do sredine meseca. Posebno se savetuje da ne pozajmljujte novac Blizancima ili Škorpiji. Kod potpisivanja važnih ugovora ili apliciranja za posao i bolje pozicije obratite pažnju na detalje i  odluke donosite hladne glave.

Merkur, planeta komunikacije, krajem meseca pravi dobre odnose sa Saturnom, iz vašeg polja karijere, pa bi bilo dobro da posle 20. maja obavite važan razgovor sa nadređenima. Najupornijima od vas sledi i napredovanje na višu poziciju.

Još zanimljivih informacija o OVNU pročitajte ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

LjUBAV

Bikovi će maj dočekati uzbuđeni pod uticajem punog meseca iz njihovog astrološkog polja odnosa i znaka strastvene Škorpije. Vrlo je moguće da ćete uploviti u strastvenu, tajnu romansu sa Devicom, Ribom ili Škorpijom, a u  postojećoj vezi i braku produbiće se emocije i učvrstiti odnos. Iako će sam početak biti mirniji na neki način, maj će biti mesec u kojem ćete testirati svoju ljubav i brak, posebno u periodu od 8. do 14 .maja, kada vas očekuje napet aspekt Venere – vladara vašeg znaka iz astrološkog polja želja i Neptuna iz Riba koji donosi zanos i luzije. Može se desiti da preko posla upoznate nekog ko će vas zaintrigirati i poljuljati emocije prema sadašnjem partneru. Tema meseca biće i nesuglasice sa partnerom oko finansija. Ne škrtarite.

Slobodnim Bikovima ovaj aspekt može doneti osobu koja će na prvi pogled delovati idealno, ali budite oprezni ukoliko je ta osoba u znaku Blizanca ili Vage. Nakon 20. maja Venera ulazi u znak Raka i za vas dolazi nešto mirniji period, posebno u komunikaciji sa partnerom. Vrlo je moguće da ćete stati na loptu i tenzije koje su postojale tokom sredine maja će splasnuti.

POSAO I FINANSIJE

Na samom početku maja bićete puni energije i elana za nove poslovne poduhvate. Ipak vrlo je moguće sa će vam finansijska situacija biti pomalo nestabilna, posebno do 10. maja, jer će Venera iz vašeg polja finansija i zarade praviti napete aspekte sa Saturnom, a zatim i sa Neptunom. Čuvajte novčanike i lične stvari između 9. i 13. maja. Dobru zaradu i promet imaće svi Bikovi koji se bave trgovinom i poslovima vezanim za komunikacije, transport i medije. Posle 20. maja, kada Venera pređe u vaše astrološko polje komunikacije, atmosfera među kolegama i sa nadređenima se popravlja. Prihvatite sugestije ili poslovne ponude koje vam već duže vreme nude Jarac ili Vodolija.

Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANAC

LjUBAV

Blizanci  maj mesec dočekuju puni planova u svakom smislu. Ipak emotivni život biće više nego uzburkan posebno što će Venera iz vašeg znaka sve do 20. maja boraviti u vašem polju ličnosti i praviti veoma izazovne aspekte. Dešavanja i zabave vam neće manjkati, ali pripremite se na stres. Ako neko voli igrice i ovakvu energiju, onda ste to vi, zato uživajte. Posle 17. maja čeka vas ljubav u inostranstvu ili na putu, posebno ženske pripadnice ovog znaka.

Strast prema Vodoliji, Lavu ili Strelcu ne jenjava tako lako. Posle 25. maja ne mešajte ljubav i posao.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci  će  u maju procvetati  na polju posla! Pun mesec im donosi novo partnerstvo ili saradnju sa Škorpijom ili Strelcem! Venera, iz astrološkog polja zarade, donosi vam brz protok novca nakon 20. maja. Posebno do sredine meseca dosta novca ćete trošiti na druge, ali novac će oko vas pljuštati, pa to neće predstavljati problem. Između 13. i 19. maja očekuje vas nova poslovna ponuda, ali i moguća promena radnog mesta! Uran menja znak nakon 8 godina, a vi menjate sistem vrednosti. Prihvatite svaku promenu. Od Vage ili Jarca stiže lepa vest oko 17. maja. Nagoveštaji da jedna vaša velika zamisao ide po planu biće sve intenzivniji.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

LjUBAV

Početak maja većini Rakova donosi izazove na polju ljubavi. Venera, iz astrološkog polja tajni, biće u lošem odnosu sa Saturnom iz polja braka i veza, pa je zato moguće da ćete saznati nešto što će vas uzdrmati ili poremetiti odnos prema partneru, posebno ukoliko je on Jarac, Škorpija ili Ovan. U periodu od 9. do 13. maja većinu Rakova mučiće  neka sumnja, ali i flert sa bivšim.

Slobodni Rakovi mogu ući u tajnu vezu sa Škorpijom, Jarcem ili Ribom. Nakon 15. maja situacija se poboljšava na emotivnom planu, posebno kada Venera oko 20. uđe u vaš znak. Osećaćete se poletnije, stabilnije i rešićete neke svoje ljubavne nedoumice. Ipak, nemojte se skroz opuštati, jer krajem meseca, oko 27. maja, Venerina opozicija  sa Saturnom može doneti zahlađenje u odnosu, pa i neke prepreke u ostvarenju vaših zajedničkih ciljeva.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će većinu svojih poslova do 14. maja obavljati u tajnosti. Moguće da ćete, u finansijskom smislu, pokrenuti neku vrstu štednje. U periodu između 3. i  8. maja bi bilo dobro da obratite pažnju u komunikaciji sa kolegama, da nešto ne propustite, posebno ako radite na nekom zajedničkom projektu sa Lavom ili Škorpijom. Nakon 17. maja, kada Mars pređe u vaše astrološko polje finansija i zarade, moguće je da će se vaša zarada uvećati, ali i da ćete rešavati pitanje nekog duga. Kada Venera nakon 20. maja krene putem vašeg znaka doživećete procvat na polju finansija. Ipak oko 27. maja, usled njenog napetog aspekta sa Saturnom, moguć je prekid neke saradnje ili poslovnog partnerstva.

Još zanimljivih informacija o RAKU pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV

LjUBAV

Do sredine maja, Lavovima će prijati tranzit Venere kroz astrološko polje druženja i prijateljstva. pa ćete biti u žiži dešavanja, ali i na meti mnogih udvarača. Ipak, kako je Venera u Blizancima u dvojnom znaku, moguće da ćete prolaziti kroz period dvoumljenja između dva ili više partnera. Dešavaće se skandali, sumnje, prevare, a moguće je i da ćete ulaziti u tajne veze. Posebnu pažnju u komunikaciji i oko donošenja važnih odluka trebalo bi da dobijete u periodu od 7. do 13. maja.

Nakon 16. maja situacija se poboljšava. Ulazak Venere u astrološko polje tajni i podsvesti učiniće da budete mnogo romantičniji u odnosu sa jednom Vagom, Strelcem ili Vodolijom. Mars će preći u astrološko polje braka i veze nakon 17. maja, pa će u vaše polje braka i odnosa  staviti veći fokus na rešenje nekih problema koji ste imali do sada. Oprez se savetuje krajem meseca, oko 27. maja. Tada ne bi trebalo da donosite brzoplete odluke i da dajete još jednu šansu svojoj vezi ili braku.

POSAO I FINANSIJE

Tranzit Sunca kroz vaše polje karijere staviće fokus na napredovanje i doneti vam osećaj superiornosti. Dobro razmislite o vašem sledećem poslovnom potezu. Početkom maja loš aspekt Venere i Neptuna, planete zablude iz vašeg polja rizika, može vas naterati na pogrešan potez! Ako se od vas očekuju veća ulaganja – dobro razmislite. Ukoliko se bavite umetnošću ili višim znanjima, ovo će biti period pun inspiracije i energije. Sredinom maja očekuje vas dvoumljenje između dva ili više posla ili saradnja sa jednom Vagom, Ribom ili Vodolijom. Oko 23. maja donećete poslovnu odluku koja vam može uticati na tok karijere. Verujte svom instinktu i očekuju  vas vrhunski rezultati.

Još zanimljivih informacija o LAVU pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

LjUBAV

Device dočekuju maj pomalo nervozne ili neodlučne. Venera iz vašeg astrološkog polja karme  je u lošem odnosu sa Saturnom, iz polja ljubavi oko 3. maja. Može vas staviti na test ljubavi i ohladiti vaše emocije. One strastvene Device mogu doneti odluku o raskidu ili pauzi sa partnerom. U periodu od 10. do 14. maja mogli biste osetiti neku konfuziju. Brak ili veza biće na ispitu, a neki postupci jednog Bika, Škorpije ili Ribe učiniće da posumnjate u njega. Ipak ne očajavajte, od sredine meseca vaši problemi se rešavaju, a ljubavni odnosi stabilizuju. Posle 23. maja Venera vam donosi mnogo lepog druženja i izlazaka, a slobodnim Devicama ljubav sa prijateljem. Zauzetim Devicama brak ili veza dobija još jednu šansu za spas.

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija za većinu Lavova popravlja se nakon 10. maja. Moguće je vraćanje nekog starog duga na koji ste zabovravili od jednog Strelca, Lava ili Blizanca. Prelazak Marsa u vaše astrološko polje posla, posle  17. maja, učiniće vas ambicioznijim, ali će vas dovesti u centar pažnje što vama izuzetno prija. Uspeh i napredovanje, ali i stabilizacija neke turbulentne poslovne situacije se dešavaju sredinom meseca. Jedan slučajan susret oko 24. maja sa Vagom, Škorpijom ili Strelcem doneće  vam super priliku za saradnju, ali i partnerstvo. Ukoliko se bavite poslom vezanim za trgovinu, umetnost ili radite nešto kreativno, očekuju vas uspešni projekti.

Još zanimljivih informacija o DEVICI pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

LjUBAV

Vage će u maju doživeti nekoliko veoma važnih promena. Do sredine maja slobodnim Vagama Venera, iz astrološkog polja putovanja i  inostranstva, mogla bi na nekom kraćem putu doneti ljubav ili vezu na daljinu sa osobom u znaku Ovna, Strelca ili Vage. Većina Vaga u partnerskim odnosima prolazeći kroz tenzije i preispitivanja u vezama i brakovima. Posebnu pažnju obratite u periodu od 6. do 15. maja, kada ćete prolaziti izazovan period, pre svega u komunikaciji sa partnerom. Razmirice će se najčešće dešavati oko gluposti, pa sačekajte sredinu meseca za važnije odluke.

Veoma važna promena desiće se već oko 15. maja, kada će Uran nakon sedam godina napustiti znak Ovna i vaše  astrološko polje partnerstva i preći u znak Bika i vaše polje transformacije strasti i seksualnosti. Ovo će doneti  smirenje u mnogim odnosima i brakovima, ali i nov ciklus u vašem životu. Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i vaše astrološko polje karijere, ali i prošlosti. Ovo nekima od vas može vratiti osobu u koju ste davno bili zaljubljeni.

POSAO I FINANSIJE

Maj će Vagama doneti mnogo akcije, ali i pojačan obim posla i uspeh koji ste dugo očekivali. Pun mesec iz polja ličnosti staviće poslovne odluke u prvi plan, a one će se vrednovati više nego inače, posebno ukoliko ste zaposleni u većim kolektivima ili na poslovima vezanim za nove tehnologije, dizajn, ali i ako radite sa strancima. Oko 19. maja moguća je neočekivano dobra zarada i olakšanje nakon nekog napornog projekta. Uz Ovna ili Raka ostvarićete jedan od vaših najvažnijih ciljeva. Tranzit Venere, kroz vaše astrolosko polje putovanja i inostranstva, doneće vam krajem maja lep poslovni put, ali i saradnju sa inostranstvom o kojoj ste dugo maštali.

Još zanimljivih informacija o VAGI pročitajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

LjUBAV

Škorpije će sve do 14. maja prolaziti kroz krize u svojim emotivnim odnosima. Doživećete promene koje će se nakon sredine meseca pokazati kao ključne za vas. U maju mesecu Škorpije ulaze energične i pune elana, pod uticajem punog meseca iz vašeg znaka. 30 aprila se dešava pun mesec, ali ćete već  od 3. maja biti stavljeni pred izazove u svojim brakovima i dužim vezama, posebno ukoliko ste u vezi sa Jarcem, Devicom ili Ovnom.

Venera će biti u napetim aspektima sa Saturnom i može doneti zahlađenje ili distanciranje od partnera. Ipak u stilu Škorpije, vi ništa nećete prepustiti slučaju i borićete se da rešite sve izazove u vezi jednog Bika, Blizanca ili Raka. Posle 15. maja situacija se menja na bolje, ali kreću krupne promene u vašem emotivnom i partnerskom životu. Venera iz emotivnog Raka nakon 20. maja donosi vam olakšanje, a nekima od vas i ljubav u inostranstvu ili u drugom gradu.

POSAO I FINANSIJE

Uran 15. maja prelazi u znak Bika nakon sedam godina i u vaše astrološko polje partnerstva i donosi promene unutar posla. Između 3. i 14. maja imaćete veoma dobru zaradu, posebno kroz poslove vezane za ulaganja i rizik, ali i neplanirane troškove. Mnoge Škorpije razmišljaće o prekidu posla, ali i o promeni saradnika. Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i u vaše astrološko polje putovanja i inostranstva, pa je vrlo moguće da ćete se kroz posao okrenuti inostranstvu.

Na kraćem putu moguće je da ćete upoznati veoma važnu osobu u znaku Raka, Device ili Jarca  koja vam može značiti u karijeri. Krajem meseca, oko 26. maja, Venera ulazi u napete aspekte sa Saturnom i donosi ozbiljnije sagledavanje finansija, a vama lično poslovnu stabilnost.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

LjUBAV

Strelčevima će biti posebno “zabavno” tokom maja meseca. Pod uticajem Venere iz astrološkog polja braka i partnerstva do 15. maja iz dana u dan doživljavaćete razna iznenađenja od partnera. Ove igre toplo – hladno nekima od vas neće prijati.

Slobodnim Strelčevima ova energija doneće nova iskustva i poznanstva i mogućnost ulaska u veoma intenzivan odnos sa Blizancem, Rakom ili Lavom. Nemojte da vas zanese idealna priča ove osobe! Sačekajte period posle 16. maja, kada ćete trezvenije posmatrati vašeg ljubavnog partnera. Venera će tranzitom kroz polje strasti i kroz znak emotivnog Raka produbiti vaše odnose i uneti više bliskosti. Oko 26. maja mogući su konflikti.

POSAO I FINANSIJE

Maj mesec za većinu Strelčeva doneće priliku da neke stvari promene iz korena u svojoj poslovnoj strategiji, ali i  idealan trenutak da preseku saradnju koja ne funkcioniše. Ukoliko vam se nudi nova poslovna prilika, ali i promena radnog mesta, idealni dani za promenu biće 13., 17., ali i 25. maja. Preko prijatelja Raka, Strelca ili Jarca uspećete da ostvarite kontakt sa nekim vrlo uticajnim i unapredite svoju poslovnu poziciju. Sunce iz vašeg polja posla i obaveza doneće vam nove i krativne ideje, posebno ukoliko se bavite  rizičnim poslom, finansijama, ali i poslovima vezanim za uživanje. Posle 17. maja zarada je sve bolja, a moguće su i povišice.

Još zanimljivih informacija o STRELCU pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

LjUBAV

Jarčevi su jedni od retkih koji će u maju prolaziti bez većih turbulencija. Slobodni Jarčevi će biti fokusirani na posao i vrlo je moguće da će obaveze nositi svuda sa sobom, pa će se emotivna situacija tako preplitati, a nekima od vas, u periodu od 6. do 14. maja, može se desiti ljubav sa kolegom ili preko posla, a on bi mogao biti u znaku Škorpije, Strelca ili Riba. Jedna velika planetarna promena, prelazak Urana nakon 8 godina u vaše astrološko polje ljubavi i dece u znak Bika, već 15. maja nagovestiće nove događaje. Nakon 20. maja Venera prelazi u astrološko polje partnerstva, braka i veza, pa je vrlo moguće da će više vremena posvetiti ljubavi, a nekima od vas mogli bi se vratiti u prošlost. Jedan poziv Raka, Škorpije ili Bika će vas iznenaditi oko 23. maja.

POSAO I FINANSIJE

U prethodnom periodu napeti aspekti Marsa i Plutona donosili su veće troškove, a moguće je da nije bilo pravo vreme za nov poslovni početak! Sunce iz polja kreativnosti i zabave biće lepo aspektovano u maju, a u periodu između 6. i 17. očekujte veliku zaradu, rešavanje starih dugova, dok će period između 15. i 22. maja biti oodlican za investicije i nova ulaganja! Ukoliko radite u oblasti estetike ili turizma očekuje vas odličan mesec . Venera,  u vašem polju partnerstva, donosi lepu saradnju sa starim klijentima nakon 21. maja. Mars će vam oko 24. maja doneti nov poslovni ugovor i moguću ključnu saradnju sa Rakom, Jarcem ili Vodolijom.

Još zanimljivih informacija o JARCU pročitajte ovde!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

LjUBAV

Većini Vodolija na emotivnom planu maj mesec biće jedan od zanimljivijih ove godine. Ova dešavanja mogu odrediti narednih šest meseci, posebno period od 3. do 15. maja, kada će Venera iz astrološkog polja ljubavi, zabave i  kreativnosti prolaziti seriju zanimljivih aspekata.

Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu koja će ih zaintrigirati i u početku će se sa vama poklopiti u svakom smislu. Ipak otvorite četvoro očiju, jer aspekti Venere i Neptuna umeju da unesu iluziju.

Zauzetim Vodolijama napeti Venerini aspekti u periodu do 15. maja doneće preispitivanja u odnosima, brakovima i vezama, posebno u vezi sa Lavom, Devicom ili Vagom. Laži i obmane vam ne prijaju i zahtevaćete od partnera potpunu iskrenost, pa se možete iznenaditi onim što budete čuli. Krajem meseca moguća je platonska veza sa komšijom.

POSAO I FINANSIJE

Vodolije će u maju ubirati plodove svog velikog rada. Mnoge poslove obavljaćete u tajnosti, delovaćete iz senke, ali će vaši potezi između 5. i  17. maja imati veliki uticaj na masu i kolektiv u kojem radite. Mars, prelaskom u vaš znak, od 17. maja pokreće vas na svim poljima i zato preuzmite inicijativu. Ukoliko  radite sa strancima, bavite  se edukacijom ili nekom vrstom javnog posla, nakon 19. maja očekuje vas uspeh o kakvom ste sanjali i poznanstvo sa vrlo uticajnom osobom koja vam može ponuditi odličnu poslovnu ponudu. Krajem meseca aspekt Venere i Urana može promeniti listu vašiih saradnika, pa čak i nadređenog . Preko mudre Device, lojalnog Jarca ili snalažljivih Riba očekuje vas veliki poslovni uspeh.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

LjUBAV

Početkom maja Ribe će biti veoma emotivne i romantične, pod uticajem punog meseca iz znaka Škorpije koji se dešava 30. aprila i ostavlja veliki uticaj i u narednim danima. Oko 3. maja većina Riba u vezama trpeće kritike partnera jer ćete ga, preokupirane obavezama i željom za uspehom, pomalo zapostaviti. Do 15. aprila prolazićete kroz period preispitivanja i tenzija, ali i sumnja u partnera. Venerini izazovni aspekti, prvo sa Saturnom, a onda i sa Neptunom i Jupiterom učiniće da Ribe posumnjaju u svoju, ali i vernost svog partnera, tako da će se pred njih stavljati razni izazovi.

Slobodnim Ribama ovi konfuzni aspekti mogu doneti duple veze, dvoumljenja, ali i nova poznanstva koja se mogu pokazati kao veoma sumnjiva. Nakon 20. maja situacija u ljubavi biće mnogo jasnija, jer Venera prelazi u emotivnog Raka i vi se okrećete svojoj istinskoj ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Finansijaska situacija se popravlja, a novac će dolaziti mnogo lakše nego u prethodnom periodu. Imaćete veliku želju za trošenjem, posebno sredinom meseca, pa obratite pažnju da ne odete u rasipništvo. Između 9. i 14. maja zagarantovan je veliki poslovni uspeh većini Riba za šta će se pobrinuti aspekti Venere i Neptuna. Mars iz astroloskog polja podsvesti donosi vam nakon  17. maja veliku pokretačku energiju. Imaćete osećaj da se konačno budite, ali i da vaši planovi, koji su se pomalo odugovlačili, sada konačno mogu da se realizuju i krenu u pravom pravcu. Ipak ne zanosite se previše kada je o finansijama reč. Znamo da nekada cilj ne bira sredstva, ali budite obazrivi da ne dođete na loš glas kod kolega i saradnika! Ambicija vam raste u maju i bićete prilično takmičarski nastrojeni, što može zasmetati zavidnoj okolini.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA pročitajte ovde! 

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.