Horoskop za maj 2017.

Horoskop za maj sa sobom nosi razna uzbuđenja. Ovaj horoskop ujedno važi i za vaš podznak, pa, da ne dužimo, predstavljamo šta nam to zvezde pripremaju za naredni mesec!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Ukoliko još uvek niste, obavezno pročitajte i naš godišnji horoskop!

OVAN

Ljubav

Ovnovi se vraćaju na pravi ljubavni put u maju! Venera je dugo išla unazad njihovim poljem ličnosti, a onda i poljem tajni i donela im konfuzije, neverstva, nekima razocarenja i kao da oni, inače direktni i odlucni, nekoliko meseci unazad nisu znali kud!

Maj donosi sasvim novu, daleko pozitivniju i jednu pravu prolećnu energiju! Većina zauzetih Ovnova prebrodiće krizu, ali i ući u mnogo lepši period sa partnerom. Tranzit Venere kroz njihov znak učiniće ih neodoljivima, a sve greške koje su činili biće im oproštene od strane jedne Device, Vage ili Strelca.

Posebno između 21. i 27. maja lep aspekt planete ljubavi i njihovog vladara Marsa iz polja komunikacije donosi predivne razgovore, ali i susret. Moguć je put sa partnerom i lepe vesti!

Slobodni Ovnovi opet će biti u centru pažnje čitavog meseca. Posebno oko 19. maja lep aspekt Venere i Jupitera može u njihov život doneti vrlo uspešnu osobu u znaku Vage, Škorpijje ili Vodolije, ali i spojiti ih sa nekim jako vrednim, koga su nekad davno propustili. Iznenadan poziv oko 13. od Ribe ili Lava promeniće vaš ljubavni život iz korena.

Posao i finansije

U prethodnom periodu napeti aspekti Venere i Saturna donosili su veće troskove, a moguće je da nije bilo pravo vreme za nov poslovni početak!

Sunce iz vašeg polja novca biće lepo aspektovano u maju, a oko punog meseca 12. maja očekujte veliku zaradu, rešavanje starih dugova, a ujedno, period između 10. i 15. maja biće odličan za investicije i nova ulaganja! Ukoliko radite u oblasti finansija, estetike ili turizma, očekuje vas daleko bolji mesec.

Venera se vratila u vaš znak i učinila da se novac u maju prosto lepi za vas.

Mars će vam oko 14. maja doneti nov poslovni ugovor i moguću ključnu saradnju sa Rakom, Jarcem ili Vodolijom. Krajem meseca, oko 24. maja, moguća velika poslovna promena i napredovanje, ali i priznanja.

Postoje  stvari koje će razumeti samo tipičan ovan. Pogledajte koje su!

BIK

Ljubav

Konačno i da se vi Bikovi malo opustite! I dalje ćete svoj ljubavni život u javnosti kriti kao zmija noge, ali ćete bar u maju vreme provesti sa pravom osobom, a vaše emocije će se razbistriti, pa ćete i znati šta želite konačno.

Pun mesec iz astrološkog polja veza oko 12. maja mnogim zauzetim Bikovima probudiće veću strast ka partneru, a usled vašeg čestog odsustva, kod partnera ćete probuditi veću ljubomoru i možda napetu komunikaciju, ali ubrzo posle 12. tenzija će se smiriti i opet ćete uzivati sa vašom Devicom, Ribom ili Škorpijom.

Slobodne Bikove posebno između 18. i 22. maja očekuje ljubav preko posla – možda sa kolegom, ali i zauzetom osobom! Biće ovo vreme iskušenja, jer će vas jake emocije i impulsi voditi ka Jarcu, Biku ili Vagi.

Posao i finansije

Bikovi će u maju procvetati u svakom smislu! Pun mesec im donosi novo partnerstvo ili saradnju sa Škorpijom ili Strelcem.

Mars iz astrološkog polja zarade donosi im brz protok novca. U maju, posebno do sredine meseca, dosta će trošiti na druge, ali novac će oko njih pljuštati, pa im to neće predstavljati problem.

Između 13. i 19. maja očekuje ih nova poslovna ponuda, ali i moguća promena radnog mesta!

Prihvatite svaku promenu, posebno ukoliko radite u oblasti komunikacije, trgovine ili transporta očekuje vas veliki uspeh. I u maju će vam svako partnerstvo biti zlata vredno!

Od Vage ili Jarca stiže lepa vest oko 17. maja, i nagoveštaji da jedna vaša velika zamisao ide po planu.

Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!
Bikovi su sjajni, a šta ih to odlikuje pročitajte baš ovde!

BLIZANCI

Ljubav

Atmosfera iz marta meseca nikako nije odgovarala vašem brzom i promenjivom temperamentu!

Retrogradna Venera u lošem aspektu sa Saturnom iz vašeg polja odnosa mogla je doneti kraj, ali i udaljavanje i pogrešnu procenu vašeg odnosa. Već od 3. maja vladar vašeg znaka doneće vam smirenje i porast emocija prema vašem partneru.

Mars iz vašeg znaka učiniće vas još nestrpljivijim i punim samopouzdanja, pa će većina slobodnih Blizanaca između 10. i 17. maja proživljavati razna dvoumljenja, a iz jedne naizgled opuštene price sa Vodolijom, Ovnom ili Rakom može se desiti i velika ljubav.

Za vas u maju gotovo da neće biti neosvojive tvrđave. Imaćete punu podršku Jupitera iz polja ljubavi i ako niste do sad, kraj meseca doneće prave trenutke za ozvaničenje vaše veze, proširenje porodice, ali i nov ljubavni početak!

Posao i finansije

Mars iz prvog astrološkog polja donosi vam u maju ogromnu pokretačku energiju. Imaćete osećaj da se konačno budite, ali i da vaši planovi, koji su se pomalo odugovlačili sada konačno mogu da se realizuju i krenu u pravom pravcu.

Finansijska situacija se jako popravljja, a novac će dolaziti mnogo lakše nego u prethodnom periodu. Imacete veliku želju za trošenjem, posebno sredinom meseca, pa obratite pažnju da ne odete u rasipništvo.

Između 9. i 14. maja zagarantovan je veliki poslovni uspeh većini blizanaca, za šta će se pobrinuti pun mesec!

Znamo da nekada cilj ne bira sredstva, ali budite obazrivi da ne dođete na loš glas kod kolega i saradnika! Ambicija vam raste u maju i bićete prilicno takmičarski nastrojeni, što može zasmetati zavidnoj okolini.

Želite da znate kako da napredujete u karijeri uz pomoć zvezda? Pronađite odgovore ovde!
Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!

RAK

Ljubav

April je doneo možda previše emocija, čak i za vas koji uživate u tome! Maj stiže kao olakšanje. Venerino kretanje napred iz vašeg emotivnog života izbaciće sve što vas je kočilo i gušilo!

Ona se vraća na pravi put i između 14. i 20. maja Mars iz vašeg polja tajni u lepom aspektu sa venerom doneće nezaboravne ljubavne trenutke sa Bikom, Škorpijom ili Devicom!

Sve planove koje ste imali sa partnerom sada ćete moći da realizujete, a osećaj stabilnosti i ušuškanosti neće izostati!

Početak maja će obeležiti pun mesec iz vašeg polja ljubavi! Zaokružićete jednu lepu ljubavnu priču ozvaničenjem, a mnogi slobodni Rakovi baš u periodu oko 11. maja mogu doživeti velike emocije sa Škorpijom, Strelcem ili Ribom.

Posao i finansije

Rakovi će u maju ubirati plodove svog velikog rada! Mnoge poslove obavljaće u tajnosti. Delovaće iz senke, ali će nihovi potezi posebno između 5. i 17. maja imati veliki uticaj na masu i kolektiv u kom su.

Ukoliko radite sa strancima, bavite se edukacijom ili nekom vrstom javnog posla, između 10. i 16. maja očekuje vas uspeh o kakvom ste sanjali i poznanstvo sa vrlo uticajnom osobom koja vam može promeniti tok karijere.

Pun mesec oko 12. maja ljubiteljima igara na sreću može doneti ogromnu zaradu!

Krajem meseca, aspekt Venere i Urana može promeniti listu vaših saradnika, pa čak i nadređenog. Preko mudre Device, lojalnog Jarca ili snalažljivih Riba očekuje vas veliki poslovni uspeh.

Kako se ponašate u vezi na osnovu svog zodijaka? Saznajte odmah!
Rakovi, naši dragi emotivci, su divni. Evo šta odlikuje tipičnog!

LAV

Ljubav

Lavovski entuzijazam mogao je popustiti pod uticajem retro hoda mnogih planeta iz aprila. U maju se vraćate na presto i punog srca nastavljate gde ste stali pre nekoliko meseci!

Oko 10. maja pun mesec iz vašeg astrološkog polja emocija i intime donosi vam lepa dešavanja unutar vaša četiri zida, ali i strastvene akcije sa Strelcem, Blizancem ili Devicom. Izabraćete najbolje za vas, a površni kontakti vas više neće zanimati!

Uz podršku marsa bićete traženi i pozivani na mnoga lepa dešavanja, a sredinom meseca očekuje vas sudbinski susret sa osobom kakvu i zaslužujete.

Lepi aspekti Jupitera i Venere iz vaših polja komunikacije i daljih putovanja, spojiće vas sa nekim iz daleka, a mnoge Lavove će ponovo spojiti sa Ovnom, Vagom ili Jarcem.

Svi zauzeti Lavovi između 13. i 22. maja osetiće sasvim novu energiju sa svojim partnerom! Uz podršku Venere i Jupitera rešićete nedoumice i probleme koji vas mesecima muče i stvaraju razdor. Ne odustajte od svoje velike ljubavi!

Posao i finansije

Vašu poslovnu energiju i ambiciju u prethodnom periodu mogli su poremetiti emotivni problemi, ali i loša komunikacija sa saradnicima!

Već početkom maja osetićete da sve dolazi na svoje, a vaše brilijantne ideje i poslovni potezi naići će na velika odbrenja nadređenih, ali i saradnika, posebno ukoliko su među njima Jarac, Ovan ili Rak.

Novac će i tokom maja uglavnom dolaziti iz inostranstva, a period između 13. i 21. maja biće idealan da počnete novi poslovni projekat o kom dugo maštate, posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za kreativnost, pomoć i negu ili trgujete luksuzom.

Krajem meseca, oko 27. maja, mlad mesec iz polja karijere donosi idealan početak novog posla, a tad možete očekivati iznenadni finansijski dobitak ili vraćanje duga na koji ste i zaboravili! Idealan mesec za nova ulaganja i samopromociju.

Svaki znak je na svoj način privlačan. Koja je vaša ,,magnetna sila”? MCT otkriva u ovom tekstu.
I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

DEVICA

Ljubav

Retrogradna Venera pravila je haos u vašem ljubavnom životu neko vreme. Prave ljubavi su preživele ovaj period, a kao nagrada stiže mnogo opušteniji maj mesec!

Većina slobodnih Devica prošlost će u maju ostaviti iza sebe i konačno pružiti šansu novim ljubavnim prilikama.

Oko 15. maja mogu očekivati iznenadan poziv od Jarca, Škorpije ili Ovna. Iznenadiće vas pažnja kojom će vas obasipati i prosto nećete moći da odolite izazovu! Posebno između 20. i 28. maja većinu Devica čeka nov veliki početak.

Konjukcija Venere i planete slobode doneće svež vazduh u njihov ljubavni život! Sve što budu želele da promene ili ostave iza sebe biće idealno da urade tih dana, za njihovo najbolje dobro.

Većina zauzetih Devica od sredine meseca dobijaće mnogo više ljubavi od partnera! Oko punog meseca između 11. i 13. maja izbegavajte oštriju komunikaciju sa partnerom, a ljubomoru kontrolišite. Kad se strasti smire uvidećete koliko vas voli! Krajem meseca partneru će zasmetati vaša preterana želja za slobodom. Ne zapostavljajte ga !

Posao i finansije

Sigurnost vam je na prvom mestu, a maj mesec doneće vam mnogo više samopouzdanja, ali i finansijsku stabilnost.

Venera je konačno krenula napred i tokom maja tranzitiraće vašim poljem dugova i velikog novca, pa tako ukoliko je bilo problema sa dugovanjima, dobićete ono što vam pripada, posebno u periodu izmedju 8. i 17. maja!

Ukoliko se bavite privatnim poslom ili ste zaposleni u oblasti naučnih istrazivanja, modernih tehnologija ili radite po projektu, biće ovo vaš mesec!

Posao će juriti vas, a preko Blizanca, Riba ili Ovna steći ćete sjajne poslovne kontakte i oko 22. maja ukazaće vam se sjajna prilika za dodatnu zaradu!

Krajem meseca trošićete više nego inače, ali to ste i zaslužili, ne opterećujte se previše, jer to je nagrada za vaš veliki trud.

Kako se  ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

VAGA

Ljubav

Udavila vas je ova retro Venera, vratila u neke prošle dane, a onim srećnijim Vagama mogla je doneti veliku karmičku ljubav.

U maju mesecu obradovaće vas nova energija, a aspekti Jupitera iz vašeg znaka i Marsa iz vašeg polja ljubavi između 10. i 17. maja u vaš život doneće puno pozitive.

Zauzete Vage osećaće se zaljubljenije nego ikad, posebno pored Bika, Strelca ili Vodolije.

Idealno vreme za otpočinjanje zajedničkog života i promena u odnosu sa partnerom biće između 21. i 26. maja.

Konjukcija Venere i Urana krajem meseca iz njihovog polja veza i partnerstva doneće im i malo turbulencija. Imaćete želju da se oslobodite loših navika i nećete trpeti ničije gušenje.

Slobodne Vage biće lepršavije nego ikad! Oko 14. maja mogu se dvoumiti između dve osobe. Poslušajte svoju intuiciju i srce! Neptun će u vaš život doneti ljubavnu bajku, nekog naizgled savršenog. Ipak, ne žurite nigde. Sudbina za vas sprema nešto veliko.

Posao i finansije

Vage su miljenice svemira već jako dugo, iako je emotivni život neko vreme usled retro venere mogao da pati, uspeh u poslu i karijeri biće sve jasniji iz dana u dan, posebno u periodu od 8. do 23. maja!

Pun mesec iz astrološkog polja finansija napuniće njihove džepove.

Između 10. i 13. maja očekujte mnogo dobre energije, ali i moguće poslovne saradnje sa Blizancem ili Bikom koje će vas ohrabriti da budete još bolji!

Mars iz vašeg polja daljih putovanja doneće vam ključnu saradnju sa strancima, ali i moguće vrlo važno poslovno putovanje.

Između 22. i 27. aprila čeka vas fenomenalna saradnja i ponuda za partnerstvo, a ukoliko se bavite kreativnim ili poslovima vezanim za relaksaciju biće ovo prilika godine.

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

ŠKORPIJA

Ljubav

Vi ste jedni od retkih kojima je prijao tranzit Venere unazad! Mnoge Škorpije mogle su se vratiti starim ljubavima ili obnoviti emocije sa stalnim partnerima. Sve što se u proteklom periodu završilo bilo je za vaše dobro!

Mars iz polja seksualnosti tokom maja meseca daće vam na privlačnosti, ali će pojačati vaše škorpionske instikte. Zauzete Škorpije mogu osetiti jaču posesivnost, ljubomoru, ali i sumnju u partnera, posebno do 12. maja i oko punog meseca iz njihovog znaka!

Od sredine maja čeka vas lakša i lepša energija, a ukoliko ste u vezi sa Bikom, Ovnom ili Rakom neke stvari dovešcete na viši nivo.

Slobodne Škorpije imaće punu podršku Venere i Jupitera i između 9. i 16. maja moguće je da započnu vezu u tajnosti sa nekim sa posla, a ukoliko se radi o Ribama, Vagi ili Jarcu, možda je to baš osoba koju ste dugo čekali.

Posao i finansije

Poznati ste kao jedan od najsnalažljivijih znakova zodijaka, ali konfuzija iz prethodnog perioda i na vas je ostavila utisak.

Moguće je da ste se razočarali u neke saradnike ili se vaš ogroman trud da držite sve konce u svojim rukama nije isplatio kako ste zamislili.

U maju ćete se osećati mnogo moćnije! Pun mesec iz vašeg znaka dovešce vas na mesto lidera, a napredovanje i povišića nece izostati! Veliki projekat koji spremate sa Lavom ili Jarcem doneće vam popularnost i priznanja.

Sredinom meseca lepi aspekti Marsa, vladara vaseg znaka i planete sreće, donose veliku zaradu u tajnosti ili kroz rizične poslove koji zahtevaju veća ulaganja.

Oko 27, mlad mesec iz polja velike zarade i tuđe podrške nagovestiće da će se to što tada uložite vratiti trostruko.

Škorpije, volimo vas neizmerno, jer se na svoj način jedinstvene. Evo i na koji.

STRELAC

Ljubav

Iako volite igrice i avanture, u prethodnom periodu ih je mozda bilo previše i za vas. Energija u maju biće potpuno usmerena na ljubav i vaše odnose.

Mars ce tranzitirati vašim poljem partnerstva i doneti puno akcije sa partnerom. Moguca kraća putovanja, izleti i uzivanja. Komunikacija vam s vremena na vreme može biti napeta, posebno oko 12. maja, ali vasim šarmom sve ćete rešiti.

Lav ili Ovan vas najbolje poznaju i ne dozvolite da se ova veza za ceo život poljulja.

Za slobodne Strelčeve stize predivan period, posebno nakon 10. maja moguća su zaljubljivanja i veliki preokreti!

Venera, planeta ljubavi i zadovoljstva iz vašeg polja zabave i opuštanja konačno je krenula napred i u dobrim aspektima sa Marsom donosi mnogo pozitivnih dešavanja i izlazaka, a izmedju 13. i 24. maja novo prelepo poznanstvo sa Vagom, Blizancem ili Škorpijom. Moguće je da će vas neka prošlost još malo vući na svoju stranu, ali dajte priliku novoj i boljoj energiji.

Posao i finansije

Uvek pozitivni i puni poslovnog entuzijazma u prethodnom periodu, mogli ste imati većih troškova, a prekid saradnje ili promena u načinu poslovanja mogla vas je koštati izgubljenog vremena.

Početkom maja vratićete se na pravi put. Sinuće vam sjajne poslovne ideje, a da biste bili sto uspešniji, držite ih u tajnosti!

Sredinom meseca posao će ići fenomenalno, a ukoliko radite u oblasti komunikacije, finansija ili ozbiljnijim institucijama, očekujte veću podršku nadređenih i moguce povišice!

Izmedju 15. i 24. maja Mars iz polja partnerstva i saradnji nateraće vas da pristupite udruženju preko kojeg ćete lepo profitirati.

Neočekivani poziv oko 23. maja od pronicljivog Blizanca ili lucidne Vage doneće vam pravu poslovnu kombinaciju.

Vino i ljubav ne mogu jedno bez drugog, to znamo odavno! Pogledajte koje je vino idealno za vaš horoskopski znak!
Pročitajte ovde šta odlikuje tipičnog strelca.

JARAC

Ljubav

Loša komunikacija sa partnerom mogla vas je pratiti neko vreme ili su se javili neki konflikti iz prošlosti. U maju se oslobađate većine pogrešnih uverenja, a vaše emocije prema Devici, Ribama ili Biku iz dana u dan će rasti.

Zauzeti Jarčevi, pod uticajem Venere iz polja doma i porodice, uživaće sa svojim dugogodišnjim partnerima i dobro poznatom okruženju, a krajem meseca doneće zajedničku odluku o nekoj većoj pozitivnoj promeni.

Slobodnim Jarčevima Venera će doneti flert, zanimljive susrete i neočekivano lepu komunikaciju sa Rakom, Škorpijom ili Bikom. Moguća je ljubav preko žice, ali i ljubav u komšiluku.

Sunce iz vašeg polja ljubavi doneće i trajnost svim vezama koje započnu između 12. i 18. maja. Velika ljubav vas čeka i ne dozvolite da vas prošla iskustva poremete u uživanju.

Posao i finansije

Sunce iz vašeg polja doma i intimnog života u maju će vas pomalo ulenjiti! Ipak, poslovna situacija će vam ići na ruku tokom čitavog meseca.

Pun mesec iz misteriozne Škorpije oko 11. maja pojačaće vaš njuh za uspeh, pa je tad dobro povući važne poslovne poteze i uložiti veći novac.

Mars iz vašeg astrološkog polja posla doneće vam veoma važnu poslovnu akciju, a posebno između 13. i 20. maja očekuje vas pojačan poslovni tempo, veliki broj obaveza, ali i jako važan poslovni dogovor sa Ribom, Vodolijom ili Bikom.

Konjukcija Venere, planete finansija, i Urana iz vašeg astroloskog polja doma, doneće krajem meseca novac kroz kuću, rad sa nekretninama ili novčani dobitak preko člana porodice.

Evo šta odlikuje i tipičnog jarca!

VODOLIJA

Ljubav

Sve planove koje ste imali u vezi sa jednim Lavom, Blizancem ili Jarcem u periodu između 3. i 13. maja konačno ćete moci i da realizujete!

Zauzete Vodolije neće držati mesto, a ukoliko partner ne bude mogao da prati njihov tempo, može doći do sitnijih trzavica, posebno između 9. i 13. maja! Ujedno, to će biti period i rešavanja svih konflikata koje su imali!

I sami ste svesni da protekli period nije bio dobar za nov početak, ali će vas u toku maja Mars iz polja ljubavi ohrabriti na sve poteze prema onima do kojih vam je stalo!

Oko 13. maja za većinu slobodnih Vodolija počinje jako dobar period za ljubav, a lepi aspekti Jupitera i Venere iz njihovog polja komunikacije doneće im novo poznanstvo preko prijatelja koje moze trajati čitav život!

Iako nestalne, jedan Strelac, Bik ili Ovan učiniće da Vage misle samo na njega!

Kraj maja biće period novih početaka i velikih promena na ljubavnom planu. Konacno ćete se osećati kao svoji na svome, a ljubavi vam neće nedostajati!

Posao i finansije

Vama dobrih ideja nikad nije nedostajalo, a jedni ste od retkih koji se odlično prilagođavaju kako emotivnim, tako i poslovnim promenama. Maj će biti mesec pun dobre energije i velikih prilika.

Između 4. i 8. maja dobri aspekti Sunca i Merkura, planete komunikacije i vašeg astrološkog polja intuicije doneće Vam fenomenalnu saradnju, ali i dogovor o saradnji sa Lavom, Rakom ili Devicom.

Uz podršku Jupitera, tokom čitavog maja moguća je ponuda za posao koji će ukljucivati česta poslovna putovanja i komunikaciju sa inostranstvom.

Vaš vladar Uran, iz polja putovanja i komunikacije doneće krajem meseca nove važne poslovne kontakte. Poslušajte savet mudre Device oko 28 – bićete nagrađeni.

Vodolije imaju mnogo interesantnih karakteristika. Pročitajte ovde koje su!

RIBE

Ljubav

Pod uticajem retrogradne Venere, neke stare ljubavi mogle su se vratiti u vaš život! Već dovoljno osećajne i intuitivne i ovoga puta vođene srcem, doći ćete do prave osobe. Ukoliko se radi o Škorpiji, Biku ili Devici, vaša ljubav zaslužuje još jednu šansu.

Tokom prve polovine maja slobodne Ribe mogu ući u vezu na daljinu ili se na kratko razdvojiti od partnera, ali vaš pozitivan stav i jake emocije koje gajite prema Lavu, Biku ili Škorpiji učiniće da izdržite razdvojenost i dočekate kraj meseca voljeni i srećni.

Oko punog meseca između 10. i 13. maja zauzete Ribe mogu dobiti poziv ili poruku sa strane zbog koje će posumnjati u partnera. Ne dozvolite da ljubomora poljulja vašu ljubav.

Posao i finansije

U proteklom periodu imali ste mnogo troškova. Moguće je da ste rešavali neka dugovanja dok je posao tapkao u mestu! Već od 3. maja lepi aspekti Venere iz vašeg astrološkog polja finansija donose novac koji duže vreme čekate.

Sunce i Merkur tranzitiraće vašim astrološkim poljem kraćih putovanja i komunikacije. Ovo donosi gomilu pozitivnih prilika, a oko 14. maja i odličnu saradnju sa Bikom, Škorpijom ili Jarcem! Posao će cvetati, a pun mesec 11. maja donosi tajne dogovore i planove sa nadređenima.

Odličan period za sve one koji se bave trgovinom, poslovima vezanim za luksuz ili uživanje. Bićete magnet za novac, posebno između 16. i 28. maja!

Moguće je potpisivanje vrlo važnog poslovnog ugovora, a ukoliko ste planirali registraciju firme ili početak novog biznisa, sačekajte kraj meseca.

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!

Ukoliko vas zanima još detalja, za sve astro savete, konsultacije, izradu i analizu natalnih karata možete pisati Aleksandri Grujić!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.