Horoskop za JANUAR 2019. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

LjUBAV

2019. godina počinje energično za većinu Ovnova. Januar će biti mesec buđenja u svakom smislu posebno emotivnom. Bićete puni inicijative pod uticajem Marsa iz vašeg znaka i sve što sada pokrenete u ljubavi odraziće se višestruko na ostatak godine!

Sam početak meseca i period do 10.januara mogao bi da donese i malo turbulencije pod uticajem kvadrata Venere i Urana. Imaćete potrebu da nešto drastično promenite u vašem životu, a na koji način će se to odraziti na vašu vezu ili brak na vama je. Mogući su prekidi, usled ljubomore, početkom meseca.

Slobodni Ovnovi biće skloni tajnim vezama i zauzetim partnerima.

Druga polovina januara biće mnogo pozitivnija. Prštaćete od energije i zračićete pozitivnom. Ljubav na daljinu ili ljubav sa strancem sve je moguće od 13. do 25. januara, jer će se vaši vidici i želje znatno uvećati. Pun mesec iz polja ljubavi i dece 21.januara doneće pozitivna dešavanja na tom planu!

POSAO I FINANSIJE

Ovo će biti ujedno fantastičan period u poslovnom smislu, kada je saradnja sa strancima u pitanju. Vrlo je moguće da će glavni izvori prihoda biti u inostranstvu!

Januar počinje pomalo zabrinjavajuće kada su finansije u pitanju, verovatno ćete biti skloniji rasipništvu i preterivanju kada je u pitanju kupovina. Pozajmice izbegavajte u periodu do 8. januara,posebno ukoliko od vas to očekuju Škorpija ili Lav.

Nakon 12. januara Venera iz vaše astrološke kuće putovanja i inostranstva, praviće dobre aspekte na kuću posla i doneti vam mnogo više energije i ambicije. Izmedju 16. i 20. januara Imaćete priliku i da pokažete vaše sposobnosti u novom svetlu, na novom radnom mestu, ali i da zaradite mnogo više.

Slučajni susret ili saradnja sa Strelcem, Lavom ili Ribama može vam krajem januara doneti pozitivne obrte, poslovne ponude i zlatne prilike.

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte ovde!

BIK

LjUBAV

Bikovi su bili prilično fokusirani na ljubav tokom 2018. godine, a pod uticajem Venere iz vašeg polja partnerstva i dalje će vam se sve vrteti oko partnera. Ukoliko ste sa Škorpijom ili Ovnom budite obazrivi oko Nove godine jer su mogući sukobi, ljubomora i zahtevi partnera na koje nećete moći da odgovorite. Do 10. januara imaćete utisak da situacija izmiče kontroli. Vaše i partnerove želje biće u disbalansu.

Slobodni Bikovi mogu ući u strastvenu vezu sa zauzetom osobom. Mnogi od vas mogli bi se osetiti pomalo preosetljivo Ili nostalgično.

Ipak u drugoj polovini januara i u periodu od 14. do 27. bićete mnogo srećniji i pozitivniji kada je ljubav u pitanju.

Duge veze i brakovi će se učvrstiti a slobodni Bikovi uživaće u flertu sa jednim Strelcem, Bikom ili Blizancima. Bićete skloni tajnim radnjama, ali ćete ovaj put mnogo realnije sagledavati situaciju.

POSAO I FINANSIJE

Bikovi će početkom 2019. godine biti posebno usmereni na finansije, zaradu i posao, a januar mesec sa Marsom iz njihovog polja novca doneće odličnu priliku za zaradu i novu poslovnu ponudu. Bićete usmereni na materijalno sticanje i imovinu i moguće je da ćete otkriti nov način da dodjete do velikog novca! Od 4. do 11. januara mogući su prekidi nekih partnerskih saradnji, ali i sukobi sa nadređenima.

Druga polovina januara pod uticajem Venere iz vaše astrološke kuće finansija i ulaganja, doneće vam uživanje u poslu i odličnu saradnju sa strancima, ali i poslovne rizike koji bi se mogli lepo isplatiti. Biće ovo i fantastična prilika za investicije u nešto dugoročno, kao i početke novih projekata.

Jarac ili Vodolija daće vam odličnu poslovnu ponudu ili savet oko 22.januara.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte ovde!

BLIZANCI

LjUBAV

2019. godina biće jedna od najvažnijih godina u vašem životu. Fokus će pod uticajem Jupitera pre svega biti na partnerstvu, bračnim odnosima, ugovorima, ozvaničenjima i pravnim pitanjima.

Već na samom početku godine, tokom januara meseca očekuju vas predivne prilike i dešavanja kada je ljubav u pitanju. Ipak, početak meseca i period do 8. januara mogao bi doneti izazove kada je emotivni život u pitanju.

Blizanci koji su tokom 2018. godine uplovili u tajnu vezu sa kolegom, mogli bi biti raskrinkani sada. Čak i ako niste skloni prevarama partnerova ljubomora biće izraženija nego inače pa pazite sa kim flertujete u ovom periodu.

Od 10. januara očekujte razvedravanje na polju ljubavi i veza.

Ukoliko ste sami očekujte novo i sudbinski poznanstvo sa predivnom osobom iz inostranstva, a zauzeti Blizanci verovatno uplovljavaju u bračne vode. Januar će biti idealan mesec da ozvaničite vaš odnos ili napravite planove za tako nešto.

Posebno zanimljiv period biće oko punog meseca iz vašeg polja komunikacije oko 21. januara kada vas očekuje zanimljiv susret sa Lavom ili Vodolijom.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci su se tokom 2018. naradili, a sa druge strane ukoliko su bili strpljivi i vredni trud se mogao višestruko isplatiti. Početak januara donosi fokus na posao, i moguće neke nedovršene poslove.

Biće ovo idealan period do 10. januara da rizikujete i uložite i svoj biznis. Povoljan period za privatnik, ali ne i one u kolektivu. Očekuju vas mogući konflikti sa ženama na poslu.

Od 13. do 24. januara imaćete više sreće kroz posao, ali i mnogo više motivacije. Moguće su nove saradnje, ali iznenadne promene u kolektivu u kom radite. Veoma blizak prijatelj u znaku Ovna ili Vage motivisaće vas da napredujete u svom poslu, i da bolje pokažete šta znate. Finansijska situacija odlična tokom celog januara.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU, pročitajte ovde!

RAK

LjUBAV

Emocije će biti po strani ali je moguća ljubav na poslu, upravo na početku godine. Mlad mesec 2. januara pokrenuće neke odlučujuće procese unutar partnerskih odnosa.

Početak januara u periodu od 2. do 11. doneće izazove Rakovima koji su u vezi ali i u odnosu sa decom. Ukoliko budete ishitreno reagovali u nekim bezazleni situacijama možete imati problema ili konflikte bez potrebe. Nakon 15. januara situacija u svim odnosima se popravlja i osetićete da vam se pozitivna energija vraća u život.

Pozitivna situacija na poslu uticaće na vaše samopouzdanja i odnos sa partnerom. Uspeh koji će vam se desiti u poslu donosi nove mogućnosti.

Slobodni Rakovi se posebno u periodu od 16.do 22. januara mogu povezati sa veoma interesantnom osobom, preko posla, prema kojoj će osetiti nešto više.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi neka se dobro psihički pripreme i zasuku rukave, jer ih očekuje jedna od najboljih godina u životu, kada je posao u pitanju, a januar mesec jedan od najboljih u godini! Pocetak januara i mlad mesec u kući partnerstva i znaka Jarca doneće povoljne saradnje i pozitivnu energiju.

Venera na petom aspektu, na vaša polje kreativnosti i zabave, mogla bi do 10. januara da donese izazove, kada je u pitanju realizacija nekih projekata. Budite strpljivi jer već u drugoj polovini meseca se pružaju sjajne prilike.

Izmedju 14. i 25. januara, Venera zajedno sa Jupiterom iz njihove kuće posla nagovestiće veoma bitne poslovne prilike, nove saradnje, koje mogu trajati prilično dugo i kvalitetno i imati veliki uticaj i na narednih 10. godina, kada je posao u pitanju.

Fenomenalna prilika za rad u inostranstvu ili saradnju sa strancima se ne propušta!

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!


LAV

LjUBAV

Prošli ste jednu prilično izazovan period i za vaš ukus verovatno pomalo dosadnu godinu. 2019.godina i januar mesec stiže da vam vrati vaš poznati borbeni duh, entuzijazam, veru u ljubav i pozititivu.

Tokom januara meseca fokus će uglavnom I najviše biti na ljubavi, kreativnoj energiji, deci, ali i vašem ličnom uspehu. Bićete budniji nego ikad i rešeni da iskoristite fenomenalne prilike koje vam se budu pružale.

Mars prelazi u vaše polje ljubav već samim ulaskom u Novu godinu a ovo će vas pokrenuti na razne ljubavne akcije i otvoriće vam nove mogućnosti. Bićete mnogo otvoreniji za nova poznanstva i uživanje u životu, a ovo će se posebno pozitivno odraziti na slobodne Lavove. Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam osećaj velike zaljubljenosti.

U periodu od 16. do 27. januara moglo bi se desiti nešto veoma pozitivno svim zauzetim Lavovima, kada je ljubav u pitanju.

Lavovi koji planiraju porodicu doživeće lepe trenutke sa partnerom, a ujedno, ovo će biti idealan period za proširenje porodice. Pun mesec iz vašeg znaka oko 21. januara donosi osećaj da sve konce držite u svojim rukama.

POSAO I FINANSIJE

Lavovi pod uticajem Jupitera iz polja finansija tokom 2019. godine biće osigurani i veoma zadovoljni na tom polju! U januaru će Jupiter praviti posebno dobre aspekte i doneti vam odličnu zaradu!

Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o  pozajmici ili ulasku u kredit. Samo napred, sve će vam se isplatiti. Moguće je da će se u periodu od 3. do 16. januara pojaviti prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili Raka, a mnoge Vage razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis.

Od vas će se sredinom januara očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti. Očekujte povratak nekih starih klijenata ili saradnika. Oko 19. januara moguće je i napredovanje, ali i sklapanje neke saradnje na duže!

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

DEVICA

LjUBAV

Devicama je 2018. godina mogla da donese dodatnu odgovornost i stabilnost, a tokom 2019. godine moći će pomalo i da se opuste i optimističnije gledaju na život!

Prošli ste period učenja, širenja kontakta, jurenja za novcem i poslom. Verovatno se osećate pomalo rastrzano ali dobra vest je da će se Device tokom 2019. godine mnogo više posvetiti sebi, svom emotivnom životu, ali i porodici.

Jupiter iz vaše četvrte astrološke kuće, koja opisuje mesto življenja, dom, ali i emotivne partnere, i porodicu slaće pozitivne impulse. Mnoge Device počeće da razmišljaju o porodici, posebno tokom januara meseca. Januar mesec doneće vam veoma pozitivna dešavanja kada je u pitanju vaš dom, ali i emotivni život. Očekujte veliku sreću po pitanju neke nekretnine, ali i nova dešavanja na polju ljubavi. Period nakon 8. januara biće izuzetno povoljan kada je u pitanju planiranje porodice ili zajedničke budućnosti sa partnerom. Imaćete utisak da morate da se odreknete nekih stvari, ali zauzvrat dobićete mnogo slobode i pozitivne energije.

Izmedju 14. i 26. januara biće izuzetno povoljan period za sve Slobodne Device. Bićete mnogo otvoreniji kada su emocije u pitanju, i tako privući jednu Vagu ili Bika. Moguće poznanstvo preko bliskog prijatelja ili člana porodice.

POSAO I FINANSIJE

Kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu januar će biti dinamičan mesec! Pod uticajem Saturna i Sunca iz polja kreativnosti u vama će se probuditi velika ambicija i odgovornost. Iskoristite ovaj uticaj da završite sa poslovima koji vas guše. Mars i Jupiter iz vašeg astrološkog polja finansija doneće vam izuzetno dobru zaradu, ali i sklonost rizičnim poslovnim potezima!

Pitanje pozajmice, kredita ali i dugova će se potezati čitav mesec. Trošićete i ulagati pametno. Do 11. januara idealan je period da uložite u nadogradnju vašeg biznisa ili u neku vrstu reklame!

Mnogim Devicama pružiće se prilika za napredovanje, ali i nov posao između 8. i 15. januara, preko starije ili osobe na položaju u znaku Jarca, Škoprije ili Ovna.

Krajem meseca, pod uticajem Venere, poslovni i finansijski uspeh imaćete kroz timski rad, kroz porodični ili privatan biznis.

Dobar period za rizik ulaganja i investicije biće upravo kraj januara meseca.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte ovde!

VAGA

LjUBAV

Vage su po prirodi pozitivne, optimistične i ponekad površne, a godina iza nas učinila je da doživite ozbiljne uspone i padove, ali i da osetite duboke izazove na emotivnom planu, posebno tokom jeseni.

2019. godina doneće vedrinu u vaš život a Jupiterov tranzit vašu treću astrološku kuću i putovanja, ali i nove kontakte, proširenje vidika i znanja.

Januar mesec biće veoma aktivan kada je ljubav u pitanju, posebno period nakon 11. januara. Više ćete vremena provoditi u putu, vožnji a možda i poboljšati svoja sredstva komunikacije. Venera iz polja putovanja, komunikacije i administracije već izmedju 12. i 23. januara doneće pozitivne vesti, mogućnost zanimljivih susreta sa Strelcem ili Ovnom, ali i ljubav preko žice.

Slobodne Vage na kraćem putu mogle bi upoznati nekog ko će ih osvojiti na prvi pogled!

Mars iz kuće partnerstva do sredine februara zauzetim Vagama doneće izazove i razmirice ali i više strasti.

Oprez se savetuje svih Vagama izmedju 25. januara i 5. februara, moguće je odvajanje od partnera.

POSAO I FINANSIJE

Puni elana i pozitivne energije dočekujete januar! Mnogim Vagama već oko 6. januara mogući su dobici od igara na sreću, ali i kroz kreativne poslove i zabavu. Mnoge Vage spojiće lepo i korisno.

Venera i Jupiter u vašem astrološkom polju komunikacije, mogu vam doneti uspešno poslovno putovanje u periodu od 4. do 17. januara, ili kraći put na kojem ćete dogovoriti veoma važan posao sa Jarcem ili Vodolijom.

Oko 14. januara moguće je da ćete imati priliku za rešavanje nekog administrativnog pitanja ili odrađivanje posla koji odlažte predugo. Finansijska situacija do 25. januara biće više nego odlična pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka! Imaćete i većih troškova, ali sve u cilju poboljšanja posla i uspeha!

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročtajte ovde!

ŠKORPIJA

LjUBAV

Venera iz vašeg znaka do 9. januara delovaće dvostruko. S jedne strane Imaćete podršku Kirona i neke veze dobiće još jednu šansu, a sa druge strane Uran će većini vas u aspektu sa Venerom donositi velike izazove i potrebu da nešto iz korena promenite. Oni malo manje strpljivi i manje skloniji kompromisu mogu se odlučiti da više ne praštaju partneru,već da se okrenu sebi.

Nakon 12. Januara energija se menja u pozitivnim smeru, a sa druge strane bićete potpuno posvećeni poslu.

Upravo u poslovnom okruženju u periodu od 14. do 28. januara možete upoznati nekog veoma zanimljivog i privlačnog. Privući će vaš to što imate sličan sistem vrednosti. Ujedno imaćete potrebu za avanturama, pa su moguće i veze na daljinu.

POSAO I FINANSIJE

Škorpije su bile u centru zbivanja tokom 2018. godine i vrlo je moguće da su prošle kroz razne transformacije i promene.

Bili ste pod zaštitom Jupitera, a iako je on napustio vaš znak i preselio se u Strelca, tokom 2019. godine doneće vam fenomenalna dešavanja i prilike koje se pre svega vezuju za vaše finansije sticanje, ali i poslovni uspeh. Iako će početak januara meseca doneti neke poslovne promene, moguće otkaze ili prekide saradnji, druga polovina meseca biće puna entuzijazma, novih poslovnih prilika i promena.

Finansijska situacija biće odlična posebno ukoliko zaradjujete od stranaca i inostranstva.

Bićete prilično ambiciozni, a na momente i agresivni kada je u pitanju saradnja sa kolegama.

Izmedju 15. i 28. januara, vaša ambicija raste, a Mars iz polja posla u odličnim aspektima sa Venerom iz polja finansija doneće vam veoma dobru zaradu i nove poslovne ponude ili mogućnosti.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

STRELAC

LjUBAV

Godine iza vas bile su godine velikih iskušenja, na neki način povlačenja. Mnogi Strelčevi su imali osećaj da se za sve moraju boriti duplo. Ništa ne traje večno, a dobra vest je da će vam 2019. godina doneti potpunu promenu i upravo ćete imati osećaj da je došlo vaših pet minuta.

Početak meseca, do 7. januara može doneti tajne susrete, tajne poruke, ali i sklonost tajnim vezama. Zauzeti Strelčevi biće skloniji riziku.

Nalet pozitive osetićete već od 10. januara kada će Venera i Jupiter, dve nebeske sreće, iz vašeg znaka praviti fantastične aspekte sa Marsom iz kuće ljubavi, kreativnosti, dece i zabave. Zračićete i privlačiti sreću u vaš život. Zauzetim Strelčevima mogla bi se desiti želja za decom, ili nagoveštaj proširenja porodice, a Slobodnim Strelčevima velika ljubav.

Zabavljajte se, izlazite i trenirajte što više i tako aktivni privući ćete veoma značajnu osobu.

Pun mesec 21.januara donosi vam novu ljubav Lava ili Ovna na nekoj zabavi ukoliko ste sami.

POSAO I FINANSIJE

2019. godina počinje veoma uspešno kada su u pitanju finansije. Moguće je da ćete aktivirati svoj tajni štek do 10. januara, pa se mogu desiti i neočekivani troškovi.

Ipak Sunce iz polja novca donosi stabilnost.

Nakon 8. januara Venera će pokrenuti vaše apetite i želje, ali i sposobnosti da zaradite. Uspeh očekuje sve Strelčeva koji su okrenuti inostranstvu, rade u inostranim firmama.

Period od 13. do 24. biće fantastičan i za sportiste, ali i sve Strelčeva koji se bave nekim poslom koji zahteva rzik i fizičku izdržljivost. Mars će vaš pokrenuti da do kraja meseca najbrže moguće odradite sve poslove koje ste počeli u 2018.završite sada.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

JARAC

LjUBAV

Uz Saturna u vašoj prvoj astrološkoj kući sigurno je da ste tokom 2018. godine postali odgovorniji ali i da ste naporno radili da biste stigli do svojih ciljeva! Verovatno vas je iscrpelo sve što je bilo na vama i energija koju ste nekad i uzaludno ulagali. Ipak vi najbolje znate da se svaki trud isplati, a 2019.godina će vam to i dokazati.

Jupiter iz 12. astrološke kuće, podsvesti i tajni već u januaru mesecu doneće vam potrebu za povlačenjem, odmaranjem, nekima od vas i daleka, egzotična putovanja, odlazak na duže u inostranstvom, ali i više mira i radosti.

Na početku godine bićete fokusirani na emotivni život ali i porodična pitanja. Do 10. januara bićete okrenuti prijateljima i izlascima, a sredina januara doneće vam povlačenje i pozitivna emotivna dešavanja u tajnosti. Doživećete neke pozitivne promene vezano sa kući ili stan u kojoj živite.

Mnogi Slobodni Jarčevi ućiće u vezu sa osobom iz inostranstva u periodu od 9. do 19.januara, ili će doživeti ljubav na daljinu.

Mars iz vaše astrološke kuće svakodnevnice može da donese više strasti u dužim vezama, ali i da pokrene neke konflikte u odnosima koji mogu isterati mnogo toga na čistac i pokrenuti neke dobre stvari i rešenja.

POSAO I FINANSIJE

Jarčevi ulaze u stabilniji period na svim poljima! Venera će do 19. januara boraviti u vašem astrološkom polju dalekog inostranstva i putovanja, pa ćete najviše zarade i uspeha imati od stranaca ili kroz tajne poslove i rad iza scene ili u ustanovama zatvorenog tipa.

Jupiter će vam pružati veliku podršku za svaku vrstu partnerskih poslova i saradnji sa Jarcem, Blizancem ili Rakom.

Venera od 8. januara ulazi u znak pozitivnog i radoznalog Strelca i mnogim Jarčevima može doneti nadogradnju znanja, ali i poslovnu saradnju i uspeh na nekom poslovnom putovanju.

Finansijska situacija biće na zavidnom nivou, a oko 17. januara moguće je i rešavanje nekog duga ili finansijski uspeh preko partnera.

Neki vaši planovi ići će sporije ali ne brinite – u januaru će vam se isplatiti samo veliko zalaganje i ozbiljan rad! Krajem meseca, oko 21. januara, Pun Mesec iz ambicioznog znaka Lava iz vašeg polja finansijskog rizika i ulaganja doneće uglavnom uspeh preko žena u znaku Lava ili Vodolije, ali i mogućnost promene posla.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

VODOLIJA

LjUBAV

Umorila vas je 2018. godina poprilično, i dok će Saturn još dve godine boraviti u vašoj kući podsvesti i tamo čistiti i korigovati sve što treba, Jupiter je iz vaše kuće karijere i društvenog statusa prešao je u 11. kuću i znak Strelca.

Jupiter će tokom januara meseca boraviti u vašoj astrološkoj kući timskog rada, druženja, i planova za budućnost, a u znaku Strelca donosiće vam veoma pozitivne i dobre vibracije. Januar mesec za vas biće veoma zanimljiv, kada će tranzitna Venera iz vaše astrološke jedanaeste kuće, kuće druženja, prijateljstva i udruženja biti u fantastičnom aspektu sa marsom iz vaše astrološke kuće komunikacije i putovanja.

Slobodne Vodolije mogu upravo na nekom kraćem putu upoznati fenomenalnu osobu koja će im u prvi mah biti prijatelj ili ćete uspostaviti takav odnos. Izmedju 11. i 20. januara bićete okrenuti izlascima, prijateljima i upravo na jednom takvom skupu ili kroz timski rad možete sresti nekog ko će vam pomutiti pamet.

Zuzetim Vodolijama ovo bi mogla da donese flert sa strane.

POSAO I FINANSIJE

Po pitanju posla tokom januara meseca bićete veoma entuzijastični i euforični. Finansijska situacija biće stabilna ali su krajem januara mogući neki troškovi, međutim Sunce iz Jarca donosi stabilnost ali i potrebu da se štedi do 21. januara.

Venera iz kuće timskog rada povoljno će uticati na sve Vodolije koje rade u timu, doživeće veliki uspeh.

Dobićete i ponudu koja se ne odbija u periodu do 15.do 23. januara od Vage ili Blizanca.

Mars iz astrološke kuće komunikacije, administracije ili novih kontakata može pokrenuti neka dobra dešavanja vezana za sve Vodolije koje se bave trgovinom, transportom ili putuju radi posla.

Savetuje se oprez u saobraćaju u periodu od 20. do 29. januara,ali i u komunikaciji i pri potpisivanju važnih ugovora.

Kraj januara može doneti i naglu promenu posla ili saradnika.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

RIBE

LjUBAV

Za većinu Riba januar će biti sudbinski mesec i šta na polju emocija uradite u januaru, uticaće na ostatak veoma zanimljive 2019. godine! Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja komunikacije, dobijaćete emotivne poruke, a možete se veoma lako vratiti i u prošlost. Oko 3. januara Venera i Kiron spremaju ljubavnu čaroliju i neke nemoguće stvari sa voljenom osobom sada ćete moći da realizujete!

Slobodnim Ribama ova magična energija doneće ljubav sa prijateljem ili osobom koju dugo poznaju u znaku Škorpije, Jarca ili Vage!

Od 5. do 16. januara moćni sekstili Venere i Marsa, ali i Venere i Jupitera doneće vam stabilnost na polju emocija, a Ribe koji planiraju zajednički život ili proširenje porodice sa Devicom, Ribom ili Rakom imaju punu podršku zvezda!

Slobodnim Ribama moguće je fatalno poznanstvo na kraćem putovanju ili sa osobom iz inostranstva! Jake emocije i strasti vući će vas ovoj osobi, ali je moguće da će veza na neki način biti rizična! Samo hrabro.

POSAO I FINANSIJE

Ukoliko ste pozitivno iskoristili uplive Jupitera na vašu kuću učenja, putovanja i Saturn iz znaka odgovornog Jarca i sebe disciplinovali na neki način, tokom 2019. godine dobićete mnogo nagrada za strpljenje i trud.

U Novu Godinu ste ušli pomalo melanholični pod uticajem Marsa iz vašeg znaka ali već nakon 6. januara imaćete utisak da ste se trgnuli i probudili.

Mars će tranzitom kroz vašu astrološku kuću finansija u lepom aspektu sa Jupiterom iz kuće karijere doneti poprilično dobru i brzu zaradu, uspeh, moć a besposlenim Ribama i novu poslovnu ponudu. Napredovaćete ali imati i protekciju kod nadredjenih.

Od 14.do 27. januara dobra zarada je zagarantovana a mnoge Ribe pod uticajem Urana iz kuće novca mogle bi iznenada promeniti posao. Svaka promena je dobro došla i sami ste svesni da vas sadašnji saradnici ili nadrededjeni pomalo guše, a kreativnost koju imate u sebi zaslužuje da se materijalizuje kroz interesantniji posao.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte ovde!Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.