Horoskop za januar 2017.

Horoskop pripremila: Aleksandra Grujić.

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Predstavljamo vam horoskop za prvi mesec Nove godine! Kada saznate šta možete očekivati, obavezno pročitajte i naš godišnji horoskop!

Ovan

Ljubav

Ulaskom Venere i Marsa u njihovo polje tajni, Ovnovi će biti prilično misteriozni sve do kraja Januara. Tajne veze, skrivalice, dvoumljenja… Ovnovi neće baš znati šta žele, posebno u vezi sa jednom Ribom, Vodolijom ili Škorpijom.

Oni u vezama biće pod prismotrom partnera, a ta vrsta pritiska im se neće svideti! Ukoliko vam je stalo do partnera, pazite šta radite, posebno ukoliko je Lav ili Strelac u pitanju – neće dugo trpeti vase igrice.

Sredinom meseca iskristalisaće im se želje, pa će neke od njihovih tajnih kombinacija postati javne! Mogući skandali i promene statusa.

Posao i finansije

Ovnovi neće biti posebno inspirisani za posao, posebno ukoliko rade u oblasti administracije, ekonomije ili se bave nekim od suvoparnih poslova! Umesto u poslu, u januaru ćete uživati u izlascima, provodu i ukoliko se bavite ugostiteljstvom ili poslovima koji ukljućuju zabavu imacete velikog uspeha, posebno oko 13. januara.

Sa jednom kreativnom vagom možete sklopiti jako dobar poslovni dogovor! Prihvatite promene. 😉

Srećni dani: 7, 9, 13.

U ovom životu postoje stvari koje će samo tipičan ovan razumeti. Pogledajte koje su!

Bik

pexels-photo-203149

Ljubav će u januaru Bikovima prilično prijati. Konformisti kakvi su inače, u januaru će posebno uživati sa partnerom u toplim i udobnim izležavanjima. Prijaće im pažnja i ljubav koju dobijaju! Trzavice u decembru će proći i osetiće se nalet dobre energije između njih i partnera.

Slobodni Bikovi neće nikako biti i sami. Ulaskom Venere, planete ljubavi u njihovo polje prijateljstva, moguć je zanimljiv susret i spoj preko prijatelja sa jednom Vodolijom, Devicom ili Jarcem!

Posao i finansije

Bikovi će već od sredine januara zablistati na poslu, dobiti povišicu i finansijski se oporaviti od praznika! Posebno oko 19, konjukcijom meseca i Jupitera iz njihovog polja posla, stižu im lepe vesti, nova lepa saradnja i poslovni uspeh kojem su se dugo nadali.

Srećni dani: 8, 18, 22.

Blizanci

Ljubav

Veselim Blizancima ni u januaru neće biti dosadno. Ulaskom Marsa u njihovo polje promena, moguće su ljubavne klackalice, ali i rastrzanost. Između zabave i odgovornosti, izabraće zabavu! Partner već neko vreme vešto skriva nezadovoljstvo njihovim ponašanjem, ali u januaru, posebno oko 12, moguće su nesuglasice i tenzije.

Krajem januara Blizanci će konačno shvatiti šta žele. Proći će ih nemir i uploviće u sigurniju luku sa jednom Škorpijom, Strelcem ili Lavom. Očekuje ih vatromet!

Posao i finansije

Blizanci januar dočekuju puni poslovnog entuzijazma! Dobri aspekti Saturna i njihovog polja partnerstva učvršćuju jedno poslovno partnerstvo, a donose uspeh posebno u saradnji sa inostranstvom i strancima!

Finansijska situacija odlična. Mogući veći troskovi, što Blizancima uvek predstavlja zadovoljstvo. Ko daje taj i dobija. 🙂

Srećni dani: 1, 14, 23.

Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!

Rak

Ljubav

Nežni i emotivni Rakovi u januaru će se prepustiti snovima, a lepi aspekti Venere, vesnice ljubavi doneće u njihov život veliku, ali u početku platonsku ljubav sa jednom Ribom, Škorpijom ili Lavom.

Pomalo izgubljeni, sve do sredine januara neće znati šta ih je snašlo. Uživaće u tajnim susretima, ali već krajem januara poželeće da se taj odnos definiše i učvrsti!

Posao i finansije

Rakovi već neko vreme uživaju u velikim poslovnim uspesima, posebno ukoliko rade u oblasti odnosa sa javnošću i bave se nečim kreativnim!

U januaru posebno, pokrenuti retro Merkurom iz njihovog polja karijere, obnoviće neke stare saradnje i završiti velike poslove koje su razvlačili nekoliko meseci. Poznati su kao vrednice, a u januaru će imati posebnu inspiraciju za nove poslovne početke – i uspeh nece izostati.

Srećni dani: 5, 15, 20.

Kako se ponašate u vezi na osnovu svog zodijaka? Saznajte odmah!
Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!

Lav

Ljubav

Oko Nove godine, pa sve do 10. januara, većina Lavova će doživeti deža-vi. Moguć je povratak neke ljubavne veze iz prošlosti, ali i početak karmičke ljubavi sa osobom za koju ćete imati osećaj da se poznajete čitavog života.

Zauzeti Lavovi mogu prilično zapostaviti partnera. U glavi će im biti provod i sloboda. Krajem meseca smirićete strasti i uploviti u mirnu luku, posebno u vezi sa Vodolijom, Ovnom ili Rakom.

Posao i finansije

Glamurozne Lavove, posebno one koji se bave javnim poslom, ali i poslovima vezanim za estetiku, umetnost ili luksuz, očekuje dobar mesec u kom će vrveti od mnoštva poslovnih ponuda i kombinacija.

Ipak, mars iz Riba može vas navesti na pogrešne izbore i saradnje. Dobro procenite i posavetujete se sa jednim prizemnim Jarcem ili Devicom oko važne odluke.

Finansijska situacija podložna je promenama, ali šta je to za vas Lavove? To se na vama nikad ne vidi, a finansijka kriza nikad ne traje predugo!

Krajem meseca neočekivano dobra zarada.

Srećni dani: 5, 16, 27.

Svaki znak je na svoj način privlačan. Koja je vaša ,,magnetna sila”? MCT otkriva u ovom tekstu.
I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

Devica

pexels-photo-246482

Ljubav

Mirne i stabilne Device u januaru će ulaskom Venere i Marsa u njihovo polje veza zračiti  neverovatnim magnetizmom, prosto neće znati na koju će stranu!

Iskočiće iz svoje kolotečine i posebno biti sklone riziku kroz tajne veze i susrete.

Sa jednom Ribom, Ovnom ili Bikom doživeće neverovatnu konekciju, a krajem meseca moguće je i razbijanje neke iluzije i realnije sagledavanje emocija.

Posao i finansije

Device već dugo pod uticajem Venere iz njihovog polja posla i jupitera iz polja novca doživljavaju pozitivne poslovne promene. Iako je mesec početka, u januaru ne bi trebalo da započinju ništa novo i ne prave velike rezove. Krajem januara situacija se namešta u njihovu korist i ukoliko rade u oblasti komunikacije, trgovine ili novih tehnologija, doživeće veliki uspeh i nove kontakte. Tada je svaka promena dobrodošla.

Srećni dani: 6, 18, 25.

Kako se  ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

Vaga

Ljubav

Vage će u januaru biti pune entuzijazma. Dobri aspekti Jupitera iz njihovog polja ličnosti i Venere iz polja zabave i ljubavi ispuniće ih neverovatnom energijom.

Slobodne Vage će posebno uživati u ovim aspektima! Moguća nova ljubav na pomolu sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Bikom i za divno čudo Vage će ovog puta tačno znati šta hoće i biti odlučnije nego ikad!

Zauzetim Vagama do kraja januara mira neće dati neko ko im se u prvi mah moze učiniti bajkovitim! Između iluzije i onoga što vam je sigurno, pratite svoju intuiciju i nećete pogresiti.

Posao i finansije

Vage će u januaru uživati u troškarenju, pa će tako njihova finansijska situacija biti promenjiva, ali će sa druge strane posao, posebno ukoliko se bave kreativnim poslovima ili poslovima koji uključuju komunikaciju sa masama ljudi, imati dosta uspeha, a često će spajati lepo i korisno, pa im posao neće teško pasti.

Sredinom meseca, oko 14, očekuje vas veliki uspeh kroz sklapanje poslovnog partnerstva.

Srećni dani: 3, 17, 24.

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

Škorpija

Ljubav

Škorpije će tokom januara osećati potrebu da iskoče iz kolotečine. Moguće je da će neki ljubavni odnosi biti na klackalici i preispitivanjima!

Želja za slobodom, ali i neki spoljni faktori, mogu uticati na konflikte u njihovim odnosima.

One će konstantno težiti izazovima, a to im može pružiti jedna Riba, Jarac ili Strelac!

Oko 14. januara, maštaće o platonskoj emociji, posebno slobodne Škorpije mogu uleteti u vezu na daljinu.

Posao i finansije

U januaru rasterećene i opuštene, posao ćete baciti u drugi plan!

Moguća neka poslovna saradnja u tajnosti – posebno ukoliko radite u oblasti finansija ili se bavite dinamičnim i rizičnim poslovima.

O poslu ćete vise razmišljati krajem meseca, kada rešite emotivne nedoumice.

Posebno oko 25. januara moguća lepa poslovna ponuda od osobe iz inostranstva – Blizanca ili Raka.

Finansijska situacija stabilna!

Srećni dani: 8, 19, 29.

Škorpije, volimo vas neizmerno, jer se na svoj način jedinstvene. Evo i na koji.

Strelac

Ljubav

Veseli i pozitivni strelčevi u tom ritmu nastavljaju i u januaru!

Venera iz dvojnog znaka Riba tranzitiraće njihovim poljem kuće i porodice i većini Strelčeva doneti nejasne slučajne susrete, ali i flert i nerealna obećanja u odnosu sa jednim Lavom ili Vodolijom. Između vas će proraditi jaka hemija, ali nemojte verovati bezuslovno nikome.

Sačekajte kraj meseca i realnije sagledajte vaše emocije. Nedoumice će se same rešiti i sve će se iskristalisati.

Posao i finansije

Finansijska situacija u januaru za Strelčeve biće odlična! Sunce iz njihovog polja novca i finansija uticaće pozitivno na zaradu, pa čak i na to da im se vrate  i neki dugovi od ranije.

Oko 11. januara moguća je poslovna ponuda od jednog Blizanca ili Raka, ali i iznenadna zarada, posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za uživanje, komunikacijom sa strancima ili ste uključeni u kraća putovanja.

Srećni dani: 2, 13, 23.

S obzirom na to da vino i ljubav ne mogu jedno bez drugog, pogledajte koje je vino idealno za vaš horoskopski znak!
Pročitajte ovde šta odlikuje tipičnog strelca.

Jarac

portrait-woman-girl-blond-157967

Ljubav

Jarčevi će u januaru biti miljenici zvezda!

Početkom meseca Venera iz njihovog polja komunikacije učiniće ih nežnijim i romantičnijim nego što inače jesu.

Zauzeti Jarčevi uživaće sa partnerom ušuškani i sigurni.

Slobodni Jarčevi uživaće u vezi na daljinu, ali i u tajnoj ljubavi preko žice! Oko 20. januara njihova platonska emocija prema jednoj Škorpiji ili Devici prerašće u nešto ozbiljnije.

Posao i finansije

Zadovoljstvo na emotivnom planu Jarčevi će preneti i na poslovni segment. Odlična komunikacija sa kolegama, ali i rešavanje nekog konflikta od ranije! Doći će do obnavljanja saradnje sa Ribom ili Ovnom.

Jupiter iz vašeg astrološkog polja inostranstva donosi saradnju sa strancima, ali i moguće partnerstvo! Uspeh ne dolazi preko noći, vi to najbolje znate, ali ste poznati po tome da težite vrhu, pa nekako uvek i stignete tamo. U januaru ćete opravdati status najambicioznijeg znaka!

Srećni dani: 1, 19, 30.

A evo i šta odlikuje tipičnog jarca!

Vodolija

Ljubav

Lepršave Vodolije u Januaru će pokazati svoju emotivnu stranu i ko se bude našao u njihovoj blizini prosto će uživati!

Podržane lepim aspektom Jupitera zračiće pozitivom i prenositi je na druge, a posebno će privući jednu Vagu ili Ovna!

Prolaskom Sunca kroz vaše polje tajni i prošlosti u periodu do 10. januara, neki od vas se mogu vraćati u neku daleku prošlost, pa čak i obnoviti vezu sa jednim Strelcem ili Ovnom! Dajte još jednu šansu onom na koga mislite par meseci unazad.

Posao i finansije

Kreativne Vodolije u januaru biće pune lepih ideja i na njihovu inicijativu moguć je početak odličnog poslovnog projekta!

Udruženi sa Ribom, Blizancem ili Devicom dobićete najbolje rezultate.

Mars i Venera iz polja finansija učiniće da im novac prosto sam dolazi, posebno ukoliko se bave umetnošću, poslovima vezanim za brigu, negu ili pomaganje drugima!

Oko 15. januara očekuju ih priznanja za njhov rad i javne pohvale od strane klijenata i saradnika.

Srećni dani: 9, 15, 25.

Vodolije su takođe pune interesantnih osobenosti. Pročitajte ovde koje su!

Ribe

Ljubav

Emotivnim i nežnim Ribama Mars iz prvog polja tokom celog januara donosi dosta akcije i zanimljivih dešavanja na polju ljubavi.

Pod lepim aspektima Venere i Saturna sve zauzete Ribe imaće odličnu komunikaciju sa partnerom. Nesuglasice od ranije će rešiti. Moguća ozvaničenja u vezama i učvršćivanje odnosa,  posebno u vezi sa Bikom, Rakom ili Jarcem.

Slobodne Ribe uživaće u pažnji koju će im mnogi poklanjati, a najviše će im prijati energični Ovan ili jedna mudra Devica koju već dugo poznaju. Ljubav se krije na poslu.

Posao i finansije

U januaru, posebno do 20, Ribama će fokus biti na emocijama! Početak januara posebno mogu iskoristiti za pametna planiranja novih projekata, ukoliko rade u poslovima vezanim za scenu, u medijima ili poslovima vezanim za komunikaciju i trgovinu.

Jupiter iz njihovog polja velike zarade krajem januara praviće odlične aspekte i moguće su povišice, ali i iznenadna zarada preko jednog Raka ili Lava. Kraj januara biće dobar i za ulaganja.

Srećni dani: 3, 12, 26.

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!

Ukoliko vas zanima još detalja, za sve astro savete možete pisati Aleksandri Grujić!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.