Horoskop za FEBRUAR 2018. godine!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Strogo je zabranjeno preuzimanje delova ili celog teksta bez linkovanja izvora i potpisa astrologa.

Obavezno pročitajte i GODIŠNjI HOROSKOP!

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

OVAN

LjUBAV

Ovnovi će već početkom februara ući u jednu drugačiju emotivnu fazu. Pun mesec iz vašeg polja ljubavi i zabave već oko 1. februara najaviće mnogo uzbudljiv, ali i pozitivan mesec. Opustićete se i bez pritiska uživati u ljubavi sa stalnim partnerom. Konfuzija i pomešane emocije prema jednoj Devici, Vagi ili Lavu će prestati i do 10. februara ćete tačno znati šta želite! 

Slobodni Ovnovi u periodu od 8. do 18. februara mogu ući u kompleksan odnos sa nekim koga su do skoro smatrali prijateljem! Ovo nije loša varijanta posebno ako je reč o Ribama, Škorpiji ili Blizancima. Poznat i proveren teren čak i vama može biti dobrodošao pa će vam ova veza prijati! Venera iz polja tajni mnogim Ovnovima doneće misterioznu komunikaciju, ali i zabranjene susrete sa Lavom ili Strelcem. 

Krajem meseca privlačiće ova veza na daljinu se može razviti u nešto lepo i čvrsto.

POSAO I FINANSIJE

Januarska kolotečina prijala je Ovnovima da naprave sjajne planove i prodube poslovne kontakte koji će im u narednom periodu doneti mnogo uspeha! 

Mars i Venera iz njihovog polja dalekih putovanja, inostranstva i timskog rada, doneće im posebno dobru poslovnu saradnju sa strancima, ali i jednim ambicioznim Ovnom, Bikom ili Škorpijom! Očekujte uvećanu zaradu i povišicu posebno ukoliko ste zaposleni u organizaciji ili u ozbiljnijim institucijama. 

Sredinom februara očekujte priznanja i pohvale za vaš rad! Posebno će vam prijati pun mesec iz znaka moćnog Lava i velika pažnja koju ćete dobiti od saradnika, ali i nadređenih. Poslušajte savet jedne Vodolije ili Ribe u vezi sa jednim velikim poslovnim projektom koji vas očekuje krajem februara. 

Još zanimljivih informacija o OVNOVIMA pročitajte ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK 

LjUBAV 

Romantični Bikovi, iz januarske idile od 10. februara, ulaskom Venere u znak romantičnih Riba, poželeće da dodatno učvrste i prodube svoje odnose. Ništa nećete prepuštati slučaju, a na njihovu inicijativu su moguća ozvaničenja veza! Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi sa jednom Škorpijom, Bikom ili Jarcem, možete očekivati stabilnost i ostvarenje velike zajedničke zelje! 

Slobodni Bikovi biće zaintrigirani uticajnom osobom sa posla, a mnogima od vas, u periodu od 15. do 26. februara pod uticajem karmičkog čvora i marsa iz polja prošlosti, vratiće se neko koga ste davno zaboravili. Dajte još jednu sanšu vašoj velikoj ljubavi! 

POSAO I FINANSIJE 

Februar će doneti energiju završetka starih ili poslova koji već duže vreme stagniraju, a početak meseca biće idealan za obnovu stare saradnje sa jednom Vagom ili Jarcem. Venera iz polja posla i Mars iz polja pozajmica, tuđeg  novca i povišica, doneće neočekivano dobru zaradu, a ona će najpre doći iz dalekih stranih zemalja, tajnih poslova, poslova iza scene i poslova vezanih za negu i ulepšavanje! 

Mars će mnoge od vas, između 12. i 16. februara, pokrenuti na razmatranje velikih poslovnih promena. Izvor finansija će se takođe sredinom meseca promeniti. Mnogima je moguća zarada kroz dva posla, a onima u partnerskim poslovima i izvesne sz razmirice oko zarade! Ne sumnjajte u saradnju sa Devicom ili Bikom, oni vas nikad neće izneveriti. 

 Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI 

LjUBAV 

Optimistični, druželjubivi i veseli Blizanci u prethodnom periodu bili su posvećeni kući i porodici, a moguća je bila sumnja u partnera i preterana osetljivost što vama nije svojstveno. Februar mesec doneće vam mnogo dobre energije, a ulaskom Venere i Marsa u polje ljubavi i partnerstva zauzeti Blizanci poželeće proširenje porodice. Ujedno ovaj mesec će biti i idealan period za planiranje ovih krupnih koraka. 

Slobodnim Blizancima tranziti Venere iz mističnih Riba i Saturna od 14. do 17. februara donose novu ljubav! Sa jednim Ovnom, Jarcem ili Blizancem doživećete nešto više od zabave. 

POSAO I FINANSIJE

Blizanci će dočekati februar sa velikim olakšanjem. Iako skloni neracionalnim troškovima, u februaru mesecu će im novac, pod uticajem Sunca iz njihovog polja daljina i putovanja, dolaziti preko poslova sa strancima, putovanja, iz inostranstva, ali i poslovima u vezi sa novim tehnologijama. 

Pune energije i uz podrsku Marsa iz polja partnerstva između 10. i 16. februara kroz poznanstvo sa jednim Ovnom ili Bikom doći će do divne ideje, pa ukoliko do sada niste, februar će biti idealan da uđete u poslovno partnerski odnos, posebno ukoliko je reč o poslu vezanim za modu, kreativnost, nove tehnologije, ali i mlade ljude i sport! 

Finansijska situacija će, kako februar bude odmicao biti sve bolja. Moguće je da ćete pod uticajem Marsa “patiti” od viška energije, dosta izlaziti i najvise novca trošiti na uživanje, ali zasluženo!

Još zanimljivih informacija o BLIZANCIMA pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK 

LjUBAV 

Sigurni u svoje emocije i stabilni, Rakovi će u februaru doživeti transformaciju na polju emocija. Moguće je da će se neki vaši izbori ili odluke iz januara malo poljuljati. Tranzit Marsa i Neptuna može vam sredinom meseca doneti konflikte ili konfuziju unutar kuće i nekih emotivnih odnosa početkom februara.

Do 10. februara biće idealan period da rešite sve nesuglasice sa partnerom i sredinom meseca uđete u mirniju luku puni pozitive! Za većnu zauzetih Rakova biće ovo period velikih uzbuđenja i turbulencija, pa iako volite stabilnost, Sunce iz znaka promenljive Vodolije do 21. februara, ali  i sam partner, će od vas ovoga puta zahtevati da promene ugao gledanja na ljubav.

Od 16. do 27. februara Venera i Jupiter iz polja ljubavi i emocija može vam doneti vezu sa nekim koga već duže vreme poznajete, ali i mogućnost da obnovite vezu sa jednim Rakom, Devicom ili Škorpijom!

POSAO I FINANSIJE 

Intuitivni Rakovi će u februaru, pod uticajem Marsa iz polja obaveza i posla, sa lakoćom “nanjušiti” najbolje poslovne prilike i ostvariti sve ciljeve! Posebno ukoliko su deo tima i bavite se dinamičnim i zahtevnim poslom ili su na visokoj funkciji! Ukoliko ne uspeju da se izbore sa viškom posla, februar će biti mesec izazova, ali i konflikta sa saradnicima! 

Iako takmičarski nastrojeni, napravićete prave poslovne poteze i započeti projekat koji ste davno želeli! Februar će biti idealan za nadogradnju znanja i učenje nečeg novog! Pun mesec iz vašeg polja finansija već od 1. februara najavljuje dobar poslovni period idealan da fokus stavite na sopstveni biznis! 

Finansijska situacija, pod uticajem Saturna i Venere, donosi vrhunsku zaradu ili povišcu od 12. do 23. februara.

Još zanimljivih informacija o RAKOVIMA pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV 

LjUBAV

U februaru će Lavovi biti svoji na svome. Prelazak Venere i Marsa iz ozbiljnog Jarca i energične Škorpije, u zabavnu Vodoliju i pozitivnog Strelca u vaše veze i ljubavni život uneće više zabave i dešavanja! Početak nove romanse može doneti Venera iz polja partnerstva do 10. februara sa jednom Vodolijom, Vagom ili Ovnom. Lepi aspekti Marsa sa karmičkim čvorom iz njihovog znaka, doneće u periodu od 16. do 21. februara lepo poznanstvo na mestima za zabavu ili relaksaciju, ali i na kraćem putu! Iako ćete početkom meseca osetiti potrebu da uživteu kod kuće, što vam nije svojstveno, astro savet im je da se što više krećete!!! 

Zauzeti Lavovi biće pod posebnim uticajem Venere iz polja strasti i rizika, pa je sredinom februara moguće regenerisanje odnosa sa partnerom, ali i konflikti usled pojačanih strasti. Između 19. i 24. februara Mars i Venera u napetom aspektu donose sumnjičavost, idealizaciju, ali i platonske ljubavi.

POSAO I FINANSIJE 

Lavovi će u februaru na pravi način moći da realizuju sve poslovne ideje, za koje već duže vreme traže pravi momenat i ekipu! Pun mesec iz vašeg znaka oko 2. februara najavljuje uspešan mesec. Od jednog moćnog Ovna ili Vodolije dobiće posebnu podršku i poslovni savet zlata vredan. Rođeni ste lideri, pa ukoliko radite u većem kolektivu, uzivaćete u novim projektima! 

Ako se bavite poslom vezanim za marketing i komunikacije ili radite u velikim kompanijama, februar će biti mesec povećane zarade, Lavovi će postati glavni igrači i mnoge važne odluke zavisiće od vas. Uspeh u igrama na sreću krajem meseca!

Još zanimljivih informacija o LAVOVIMA pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA 

LjUBAV 

Device sa osmehom ulaze u februar. Energija dobro aspektovanog Venere iz polja partnerskih odnosa, braka i veza od 10. februara donosi vam promenu i svi odnosi koji vas već duže vreme guše biće stavljeni na veliki test! Svaka promena biće za vaše dobro! U februaru Device idu na sve ili ništa, a od partnera ćete zahtevati punu pažnju i još veću posvećenost! Ukoliko uspete da ispunite sve njihove prohteve, uživaće kao nikad pre. Device se nikad ne zadovoljavaju osrednjim odnosima, pa vam se tako može desiti da jednog Blizanca, Strelca ili Ovna stavitee na ozbiljan test izdržljivosti u periodu od 13. do 18. februara.

Slobodnim Devicama smeši se nova emocija oko 20. februara, neko ko živi daleko će vas oduseviti, a jedna platonska ljubav dobiće novu dimenziju. 

POSAO I FINANSIJE 

U prethodnom periodu vaš fokus je bio na emotivnim i partnerskim odnosima, a neki poslovni planovi od ranije su stagnirali. Početkom februara lepi aspekti Jupitera iz vašeg polja komunikacije i ugovora  i Sunca iz polja posla, donose veliku finansijsku promenu, ali i promenu saradnika i poznanstvo sa Vodolijom ili Bikom koje vam može jako uticati na tok karijere! Pun mesec iz polja tajni, doneće i jedan tajni poslovni dogovor sa Lavom ili Rakom već do 5. februara. Posebno od sredine februara poslušajte svoju intuiciju i uložite je u pokretanje novog posla! Tranzit Marsa kroz polje karme i dugova doneće vam želju za velikim trošenjem, što vam nije svojstveno. Ne okolišajte – ko daje taj i dobija! Novac koji vam već duže vreme duguju stiže krajem meseca!

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA, pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA 

LjUBAV 

Vage će biti jedni od najsrećnijih znakova zodijaka u februaru!!! Tranzit  Marsa, kroz njihovo polje komunikacije, slobodnim Vagama posebno u periodu od 15. do 22. februara doneće mnogo lepih poruka, poziva i susreta! Pun mesec iz vašeg polja druženja već 1. februara zaokružiće jednu lepu ljubavnu priču i u vaš život doneti nekog o kojem ste oduvek sanjali! Ukoliko je u reč o Lavu, Ovnu ili Vagi, prepustite se intuiciji i žrtvujte slobodu. Ovo može biti sudbinska ljubav, posebno u periodu Venerinog prelaska u znak misterioznih Riba od 10. februara.  

Zauzete Vage mogu proživljavati neku vrstu drame sa partnerom, ali sredinom meseca moguća je i žustrija komnunikacija! Oko 17. februara obratite posebnu pažnju da ne budete previše pod uticajem svojih ili tuđih iluzija! Krajem meseca vaš odnos se popravlja i ulazite u mnogo lepši period, idealan za početak zajedničkog zivota, proširenje porodice i ozvaničenja!

POSAO I FINANSIJE  

Za sve Vage februar će poslovno biti jedan od najuspešnijih meseci u ovoj 2018. godini! Oko 15. februara očekuje vas nova poslovna ponuda, a u tom poslu moći ćete da ispoljite ono najvažnije: slobodu, talente i da sa lakoćom zaradite novac radeći ono sto volite! Sunce, iz astrološkog polja kreativnosti i zabave, poboljšaće produktivnost, a sve što započnete između 10. i 18. februara biće sjajno i uspešno! 

Pun mesec iz polja timskog rada donosi savršenu saradnju sa Lavom ili Devicom. Ukoliko je posao vezan za pomoć drugima, neku vrstu administracije ili komunikacije, zajedničkim snagama do kraja meseca napravićete odlične poteze!

Još zanimljivih informacija o VAGAMA, pročitajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA 

LjUBAV 

Februar većini  zauzetih Škorpija donosi olakšanje u odnosu sa partnerom i pri rešavanju nekih nedoumica. Ukoliko ste sumnjali u partnera, sredinom februara rešićete dileme, a sve što vam je stvaralo sumnju, izaći će na čistac! Ulaskom Venere u vaše polje putovanja i odnosa, osetićete novu i lepšu energiju u vašim odnosima! 

Kvadrat Marsa i Neptuna iz vašeg polja ljubavi i strasti sredinom meseca doneće vam veliku potrebu za slobodom, što partneru može zasmetati pa su moguće manje trzavice, posebno ukoliko partner ne bude želeo da isprati vašu zelju za uzbuđenjem i promenama. 

Slobodne Škorpije očekuje lepa ljubavna dešavanja, posebno u periodu od 11. do 21. februara kada ćete, pod uticajem romantične Venere iz Riba i vašeg polja ljubavi, biti na meti suprotnog pola, a posebno jednog Lava ili Device. 

POSAO I FINANSIJE

Škorpije su poznate po tome da privlače novac kao magnet, ali kada je u pitanju trošenje prave vrlo mudre poteze! Tranzit Marsa iz njihovog polja novca i zarade, učiniće da vam u februaru novac dolazi neverovatnom brzinom, međutim očekuju vas i veći troškovi i ulaganja! 

Ovog puta trošićete s ljubavlju! Februar je pravo vreme za ulaganje u nekretnine, ali i za nadogradnju znanja! Sunce iz polja uspeha, u vaš život doneće vrlo uticajne ljude. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za odnose sa javnošću ili ste zaposleni u nekoj od državnih institucija, uživaćete u plodovima svog rada!

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA, pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC 

LjUBAV 

Skup planeta u znaku Vodolije i Riba većini slobodnih Strelčeva uneće malo konfuzija u odnose. Moguće je dvoumljenje između više osoba, ali i tajni susreti sa nekim koga znate preko posla.  

Slobodni Strelčevi bi do kraja meseca trebalo da upoznaju nekog ko ispunjava sve vaše standarde! Uzivajte u prelepim emocijama, posebno ukoliko je reč o Strelcu, Lavu ili Škorpiji. Ne dozvolite da vas nečija prošlost opterećuje!

Oko 10. februara većina zauzetih Strelčeva osetiće nalet pozitivne energije pod uticajem Marsa iz njihovog znaka. Partner će rešiti neke probleme od ranije, a njegovo zadovoljstvo prijaće i samim Strelčevima! Oko 14. februara moguća su ozvaničenja u vezi i lepe vesti! 

POSAO I FINANSIJE

Optimistični i snalažljivi Strelčevi u februar ulaze sa fantastičnim idejama. Velike promene i inovacije očekuju vas posebno ukoliko se bavite poslovima u vezi sa inostranstvom, putovanjima, ali i u vezi sa trgovinom! 

Oko punog meseca, već 1. februara, očekuje vas lepa poslovna ponuda. Ukoliko je u pitanju saradnja ili partnerstvo sa jednim Lavom ili Škorpijom, očekujte potpisivanje važnog ugovora, ali i veliki uspeh! Finansijska situacija se znatno popravlja, pa je februar idealan mesec da se rešite starih dugova. 

Mars iz vašeg znaka učiniće vas posebno ambicioznim i borbenim, a javna priznanja i pohvale od 16. do 24. februara neće izostati.

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA, pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC 

LjUBAV 

Skup planeta u prvom polju doneo je racionalnim Jarčevima veću emotivnost, a konjukcija Venere i Plutona iz vašeg znaka donosi vam i veoma važnu odluku koja se tiče ljubavi i partnerstva. U februaru energija će se promeniti na vaše dobro! Nećete osećati pritisak ni emotivni zemljotres iz januara, a poželećete i da se malo opuste. 

Lepi aspekti Sunca iz polja želja i Marsa iz polja tajni i uživanja, zauzetim Jarčevima doneće u periodu od 11. do 17. februara oscilacije u odnosu sa partnerom i neodlučnost. Venera i njeni aspekti sa Neptunom mogu vas nakratko odvojiti od realnosti, pa ćete možda previše zahtevati od partnera ili maštati o bajci. Prava osoba će razumeti vašu maštu, ali morate joj jasno definisati šta želite. Kraće putovanje sa partnerom rešiće neke nedoumice.

Slobodne Jarčeve očekuje uzbudljiv period, a krajem meseca neko sa posla neprimetno ce ući u vaš emotivni žvot! Sa jednim Rakom, Škorpijom ili Vodolijom dozivećete nesto više od poslovne saradnje.

POSAO I FINANSIJE

Vecina Jarčeva ući će u februar zadovoljni postignutim! Pun mesec iz polja novca i materijalnog bogatstva, donosi vam iznenadnu zaradu i veliku količinu novca! Uživajte u zasluzenom. Posebno ukoliko se bavite javnim poslom ili poslovima vezanim za luksuz i uživanje, februar će biti vaš mesec! Tranzit planete akcije i ambicije Marsa, kroz znak optimističnog Strelca, učiniće da svaki sledeći potez i promena u poslu kojim se bavite bude pun pogodak! Za mnoge od vas februar će biti idealan mesec da date otkaz i započnete svoj biznis!

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA, pročitajte ovde!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA 

LjUBAV 

Venera iz polja tajni i podsvesti Vodolije je u januaru ubacila u romantičan film na koji nisu navikle. Spremnost na akciju, po kojoj ste poznati, bila je veća nego ranije pa ništa niste prepuštale slučaju! Početkom februara Mars iz polja druženja i grupnih okupljanja doneće im emotivno buđenje, nov ljubavni početak i kao da će vas trgnuti iz zimskog ljubavnog sna!  

Tajne veze iz januara izlaze na videlo. Vodolije će, pod uticajem Sunca iz vašeg znaka, od 12. do 18. februara uživati javno sa svojim izabranicima! Februar donosi novi početak sa jednim Lavom, Blizancem ili Bikom i veliku mogućnost da uz pomoć Venere i Marsa iz polja komunikacija, osvojite koga god želite! Krajem februara poziv od Vage ili Bika iz inostranstva ili nekog koga niste dugo videli, mogao bi da vam promeni poglede na ljubav. 

POSAO I FINANSIJE

Vodolije će februar dočekati sa mnogo novih poslovnih ideja! Pun mesec iz polja partnerstva i velikodušnog znaka Lava, donosi vam nove saradnike i dobru zaradu. Tranzit Sunca iz vašeg znaka učiniće da ne izostane finansijska podrška. Jupiter iz polja velikih planova i ideja donosi vam pravi momenat za pozajmice. U februaru će vam se vratiti trostruko više, posebno ukoliko radite u državnim firmama, medijima ili ste u nekoj vrsti stvaralaštva! Opustite se i ovaj put rizikujte, a svoje ideje izložite bez suzdržavanja.

 Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA, pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE 

LjUBAV 

Boravak Jupitera u astrološkom polju ljubavi  i uživanja većinu Riba učinio je još tajanstvenijim i romantičnijim. Februar neće biti mesec velikih odluka, ali će vam doneti  želju za promenama, kao i nova poznanstva. Pod uticajem Sunca iz polja tajni i podsvesti zračićete unutrašnjim zadovoljstvom i misterijom. Posebno početkom meseca većina zauzetih Riba poželeće nešto drugačije, a tranzit Venere kroz njihovo polje ličnosti učiniće da pomalo zapostavite partnera! Moguće su i duple veze i prevare u periodu od 11. do 18. februara. Krajem meseca usmerićete više energije na odnos koji ste možda zapostavili. Doći će i do pomirenja i izglađivanja odnosa! 

Slobodne Ribe spojiće lepo i korisno, a jedno lepo druzenje sa Rakom, Ribama ili Bikom, koje poznajete preko posla, može se pretvoriti u veliku ljubav, ali samo ukoliko zaboravite svoju burnu prošlost i date šansu onom ko zaista vredi!

POSAO I FINANSIJE 

Ribe će u februaru blistati kako na privatnom, tako i na poslovnom planu! Venera će vas učiniti magnetom za novac, posebno u periodu od 13. do 22. februara. Mars iz vatrenog Strelca doneće vam preko potrebnu energiju i vratiti vam entuzijazam koji je u prethodnom periodu utihnuo! Saradnja sa uspešnim Bikom ili uticajnim Lavom može vam promeniti tok karijere! 

Ukoliko se bavite poslom vezanim za kreativnost, sport ili obrazovanje, ne propustite priliku za napredovanje oko 16. februara. Novac vam se u februaru nece zadržavati u rukama. Trošićete ga sa zadovoljstvom, ali sa druge strane dolaziće iz neočekivanih izvora. Februar će biti idealan za veliku kupovinu nečeg zaista vrednog.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.