Horoskop za februar 2017.

Horoskop pripremila: Aleksandra Grujić.

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Januar je protekao lagano, u slavlju, ali imajući u vidu dominaciju energije Riba, neki od vas su se mogli osećati zbunjeno, izgubljeno i verovatno je da su vas iluzije nadvladale! Krajem januara energija se promenila, i otrežnjenje stiže.

U februar ulećemo spremniji za akciju nego ikad!

Pročitajte mesečni horoskop, a smernice stižu kako za znak tako i za vas podznak.

Ako još uvek niste, obavezno pročitajte i naš godišnji horoskop!

OVAN

Ljubav

Venera iz polja tajni i podsvesti, Ovnove je u januaru ubacila u romantičan film na koji nisu navikli! Spremnosti na akciju po kojoj su poznati nije bilo i prilično su prepuštali stvari slučaju.

Početkom februara Mars iz njihovog polja ličnosti doneće im emotivno buđenje, nov početak i kao da će ih trgnuti iz zimskog ljubavnog sna.

Tajne veze iz januara izlaze na videlo. Ovnovi će pozeleti da i u javnosti uživaju sa svojim izabranicima!

Februar im donosi nov početak sa jednim Lavom, Blizancem ili Bikom i veliku mogućnost da uz pomoć Venere iz prvog polja osvoje koga god žele! Od viška pažnje glava ih neće boleti.

Posao i finansije

Ovnovi će u februaru na pravi način moći da realizuju sve poslovne ideje, koje već duže vreme traže pravi momenat i ekipu!

Od jednog moćnog Lava ili Vodolije dobiće posebnu podršku i poslovni savet zlata vredan. Rođeni lideri, ukoliko rade u većem kolektivu, uživaće u novim projektima!

Ako se bave poslom vezanim za nove tehnologije ili komunikacije u velikim kompanijama, februar će biti mesec povećane zarade, a Ovnovi će postati glavni igrači i mnoge važne odluke zavisiće od njih.

Finansijska situacija na zavidnom nivou, pun mesec oko 10. februara iz njihovog polja zabave donosi mogućnost velikog uspeha u igrama na sreću.

U ovom životu postoje stvari koje će samo tipičan ovan razumeti. Pogledajte koje su!

BIK

Ljubav

Bikovi će već oko 3. februara ući u jednu drugačiju emotivnu fazu.

Konfuzija i pomešane emocije prema jednoj Devici, Vagi ili Lavu će prestati i oni će tačno znati šta žele!

Slobodni Bikovi će ući u kompleksan odnos sa nekim koga su do skoro smatrali prijateljem! Ovo nije loša varijanta, posebno ako je reč o Ribama, Škorpiji ili Jarcu.

Vi volite poznat i proveren teren pa će vam ova veza prijati! Krajem meseca privlačiće vas tajne veze i susreti, pa su sigurna uživanja daleko od očiju javnosti.

Posao i finansije

Bikovi su poznati po tome da privlače novac kao magnet, ali kada je u pitanju njegovo trošenje, vrlo mudre poteze prave!

Tranzit Marsa i Venere iz njihovog polja novca i zarade učiniće da  im u februaru novac  dolazi neverovatnom brzinom, međutim očekuju ih i veći troškovi i ulaganja!

Ovog puta trošiće s ljubavlju. Februar je pravo vreme za ulaganje u nekretnine, ali i nadogradnju znanja! Sunce iz njihovog polja uspeha, u njihov život doneće vrlo uticajne ljude.

Ukoliko se bave poslovima vezanim za odnose sa javnošću ili su zaposleni u nekoj od državnih institucija, uživaće u plodovima svog rada!

Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!
Bikovi su sjajni, a šta ih to odlikuje pročitajte baš ovde!

pexels-photo-26067

BLIZANCI

Ljubav

U februaru će Blizanci biti svoji na svome. Prelazak Venere i Marsa iz patetičnih Riba u energičnog Ovna uneće u njihove veze više zabave i dešavanja.

Početak nove velike ljubavi sa jednom Vodolijom, Vagom ili Ovnom i lepi aspekti Jupitera iz njihovog polja ljubavi doneće prelepo poznanstvo, na mestima za zabavu ili relaksaciju. Iako će početkom meseca osetiti potrebu da uživaju kod kuće, što im nije svojstveno, astro savet im je da se što više kreću!

Zauzeti Blizanci biće pod posebnim uticajem punog meseca iz njihovog polja komunikacije, pa su sredinom februara mogući konflikti sa partnerom, usled njegove velike sumnjičavosti.

Posao i finansije

Kreativni Blizanci u februar ulaze sa fantastičnim idejama. Velike promene i inovacije ih očekuju, posebno ukoliko se bave poslovima vezanim za inostranstvo, putovanja, ali i trgovinu!

Oko punog meseca sredinom februara očekuje ih lepa poslovna ponuda i ukoliko je u pitanju saradnja ili partnerstvo sa jednim Lavom ili Škorpijom, očekujte potpisivanje važnog ugovora, ali i veliki uspeh!

Finansijska situacija se znatno popravlja i februar je idealan mesec da se rešite starih dugova.

Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!

RAK

Ljubav

Nežni Rakovi, iz januarske idile u februaru, ulaskom Venere u njihovo polje statusa i karijere, poželeće da dodatno učvrste i definišu svoje odnose i tako ništa neće prepuštati slučaju, a na njihovu inicijativu su moguća ozvaničenja veza!

Ukoliko su  u braku ili dužoj vezi sa jednom Škorpijom, Bikom ili Jarcem, mogu očekivati stabilnost i ostvarenje velike zajedničke želje!

Slobodni Rakovi biće zaintrigirani uticajnom osobom sa posla, a većini vas vratiće se neko koga ste davno zaboravili. Dajte još jednu šansu vašoj velikoj ljubavi!

Posao i finansije

Većina Rakova ući će u februar zadovoljna postignutim.

Pun mesec iz njihovog polja novca i materijalnog bogatstva donosi im iznenadnu zaradu i veliku količinu novca. Uživajte u zasluženom!

Posebno ukoliko se bavite javnim poslom, poslovima vezanim za luksuz, ali i uživanje, februar će biti vaš mesec.

Tranzit planete akcije i ambicije, Marsa, kroz vaše astrolosko polje uspeha učiniće da svaki sledeći potez i promena u poslu kojim se bavite bude pun pogodak. Za mnoge od vas februar će biti idealan mesec da date otkaz i započnete svoj biznis!

Nakon punog meseca 11. februara mogući su i veći troškovi. Obradujte sebe i voljene ljude luksuznim komadima ili kraćim putovanjem!

Kako se ponašate u vezi na osnovu svog zodijaka? Saznajte odmah!
Rakovi, naši dragi emotivci, su divni. Evo šta odlikuje tipičnog!

LAV

Ljubav

Lavovi sa osmehom ulaze u februar. Energija dobro aspektovanog Sunca iz njihovog polja odnosa donosi im promenu i svi odnosi koji ih već duže vreme guše biće stavljeni na veliki test.

Svaka promena biće za njihovo dobro. U februaru Lavovi idu na sve ili ništa, a od partnera će zahtevati punu pažnju i još veću posvećenost! Ukoliko uspe da ispuni sve njihove prohteve, uživaće kao nikad pre.

Lavovi se nikad ne zadovoljavaju osrednjim odnosima, pa im se tako može desiti da jednog Blizanca, Strelca ili Ovna stave na ozbiljan test izdržljivosti.

Slobodnim Lavovima smeši se nova emocija oko 13. februara. Neko ko živi daleko će ih oduševiti, a jedna platonska ljubav dobiće novu dimenziju i konačno će se Lavovi osetiti voljenijima nego ikad.

Posao i finansije

Januarska kolotečina prijala je Lavovima da naprave sjajne planove i prodube poslovne kontakte koji će im u narednom periodu doneti puno uspeha.

Mars i Venera iz njihovog polja dalekih putovanja i inostranstva doneće im posebno dobru poslovnu saradnju sa strancima, ali i jednim ambicioznim Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Očekujte uvećanu zaradu i povišicu, posebno ukoliko ste zaposleni u organizaciji ili ozbiljnijim institucijama.

Sredinom februara očekujte priznanja i pohvale za vaš rad! Posebno će vam prijati pun mesec iz vašeg znaka i velika pažnja koju ćete dobiti od saradnika, ali i nadređenih. Poslušajte savet jedne Vodolije ili Ribe u vezi sa veliki poslovnim projektom koji vas očekuje krajem februara.

Svaki znak je na svoj način privlačan. Koja je vaša ,,magnetna sila”? MCT otkriva u ovom tekstu.
I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

pexels-photo-28741

DEVICA

Ljubav

Februar većini  zauzetih Devica donosi olakšanje u odnosu sa partnerom i rešavanju nekih nedoumica. Ukoliko ste sumnjali u partnera sredinom februara, rešićete dileme i sve što vam je stvaralo sumnju izaći će na čistac!

Ulaskom Venere u vaše polje odnosa osetićete novu i lepšu energiju u vašim odnosima.

Konjukcija Marsa i Urana iz vašeg polja seksualnosti i strasti sredinom meseca doneće vam veliku potrebu za slobodom, što partneru može zasmetati. Moguće su manje trzavice, posebno ukoliko partner ne bude želeo da isprati vašu želju za uzbuđenjem i promenama.

Slobodne Device, očekujte predivan februar i jedno novo poznanstvo oko 15!

Posao i finansije

U prethodnom periodu vaš fokus je bio na emotivnim i partnerskim odnosima. Neki planovi od ranije su stagnirali..

Početkom februara lepi aspekti Jupitera iz vašeg polja novca i sunca iz polja posla donose veliku finansijsku promenu, ali i promenu saradnika i poznanstvo sa Vodolijom ili Bikom koje vam može jako uticati na tok karijere.

Pun mesec iz polja tajni doneće i jedan tajni poslovni dogovor sa Lavom ili Rakom!

Posebno od sredine februara poslušajte svoju intuiciju i uložite u pokretanje novog posla.

Tranzit marsa kroz polje karme i dugova doneće vam želju za velikim trošenjem, što vam nije svojstveno. Ne okolišajte – ko daje taj i dobija! Novac koji vam već duže vreme duguju stiže krajem meseca!

Kako se  ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

VAGA

Ljubav

Skup planeta u znaku Riba većini slobodnih Vaga uneo je konfuziju u odnose. Moguće dvoumljenje između više osoba, ali i tajni susreti sa nekim koga znate preko posla.

Slobodne Vage bi do kraja meseca trebalo da upoznaju nekog ko ispunjava sve njihove standarde! Uzivajte u prelepim emocijama posebno ukoliko su u pitanju Strelac, Lav ili Škorpija i ne dozvolite da vas nečija prošlost opterećuje!

Oko 10. februara većina zauzetih Vaga osetiće nalet pozitivne energije. Partner će rešiti neke probleme od ranije, a njegovo zadovoljstvo prijaće i samim Vagama!

Oko 14. februara moguća ozvaničenja u vezi i lepe vesti!

Posao i finansije

Vage će dočekati februar sa velikim olakšanjem. Iako sklone neracionalnim troškovima, u februaru mesecu će im novac pod uticajem Sunca iz njihovog polja zabave dolaziti kao od šale!

Pune energije, i uz podršku Jupitera i Venere kroz poznanstvo sa jednim Ovnom ili Bikom doći će do divne ideje, pa ukoliko do sada nisu, februar će biti idealan da uđu u poslovno partnerski odnos, posebno ukoliko je reč o poslu vezanpm za modu, kreativnost, nove tehnologije, ali i mlade ljude i sport!

Finansijska situacija će, kako februar bude odmicao biti sve bolja. Moguće je da će pod uticajem Marsa ,,patiti” od viška energije i dosta izlaziti i najviše novca trositi na uživanje, ali zasluženo.

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

ŠKORPIJA

Ljubav

Boravak Jupitera u astrološkom polju tajni, većinu Škorpija učinio je još tajanstvenijim!

Februar će biti mesec velikih odluka! Posebno početkom meseca većina zauzetih Škorpija poželeće promenu, a tranzit Venere kroz njihovo polje posla učiniće da pomalo zapostave partnera!

Krajem meseca usmeriće više energije na odnos koji već duže vreme zapostavljaju, doći će do pomirenja i izglađivanja odnosa!

Slobodne Škorpije spojiće lepo i korisno, a jedno lepo druženje sa  Rakom, Ribama ili Bikom koje poznaju preko posla, može se pretvoriti u veliku ljubav ukoliko zaboravite svoju svoju burnu prošlost i date šansu onom ko zaista vredi!

Posao i finansije

Prodorne Škorpije i u februaru će  pod uticajem Marsa iz polja obaveza i posla sa lakoćom ostvariti sve ciljeve.

Posebno ukoliko su deo tima i bave se dinamičnim i zahtevnim poslom ,ili su na visokoj funkciji!

Ukoliko ne uspeju da se izbore sa viškom posla, februar će biti mesec izazova, ali i konflikta sa saradnicima.

Iako takmičarski nastrojeni, napravićete prave poslovne poteze i započeti projekat koje ste davno želeli.

Februar će biti idealan za nadogradnju znanja i učenje nečeg novog. Pun mesec iz vašeg polja planova oko 11. februara biće idealan da fokus stavite na sopstveni biznis!

Finansijska situacija pod uticajem Saturna i Venere donosi vrhunsku zaradu ili povišicu oko 14. februara.

Škorpije, volimo vas neizmerno, jer se na svoj način jedinstvene. Evo i na koji.

girl-sea-binoculars-vacation-160514

STRELAC

Ljubav

Optimistični, druželjubivi i veseli Strelčevi u prethodnom periodu bili su posvećeni kući, porodici, moguća je bila sumnja u partnera, ali i preterana osetljivost što njima nije svojstveno.

Februar mesec doneće im mnogo dobre energije, a ulaskom Venere i Marsa u njihovo polje ljubavi, zauzeti Strelčevi pozeleće proširenje porodice, a ovaj mesec će im biti i idealan period za to!

Slobodnim Strelčevima ovi tranziti donose novu ljubav. Sa jednim Ovnom, Jarcem ili Blizancem doživećete nešto više od zabave.

Posao i finansije

Strelčevi će u februaru blistati kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Skup planeta iz vatrenog Ovna doneće im prekopotrebnu energiju i vratiti entuzijazam, koji je u prethodnom periodu utihnuo!

Saradnja sa uspešnim Bikom ili uticajnim Lavom može im promeniti tok karijere! Ukoliko se bavite poslom vezanim za kreativnost, sport ili obrazovanje, ne propustite priliku za napredovanje oko 16. februara.

Novac vam se u februaru neće zadržavati u rukama, trošićete ga sa zadovoljstvom, ali sa druge strane dolaziće iz neočekivanih izvora! Februar će biti idealan za veliku kupovinu nečeg zaista vrednog.

S obzirom na to da vino i ljubav ne mogu jedno bez drugog, pogledajte koje je vino idealno za vaš horoskopski znak!
Pročitajte ovde šta odlikuje tipičnog strelca.

JARAC

Ljubav

Sigurni u svoje emocije i stabilni, Jarčevi će u februaru doživeti transformaciju. Neće dozvoliti da ih iko sputava, a tranzit Marsa kroz njihovo polje intime i emocija može im doneti konflikte unutar kuće!

Do 10. februara biće idealan period da sve nesuglasice sa partnerom reše i sredinom meseca uđu u mirniju luku puni positive.

Za većinu zauzetih jarčeva biće ovo period velikih uzbudjenja i turbulencija. Iako vole stabilnost, Uran, planeta iznenađenja, ali i sam partner će od njih ovoga puta zahtevati da promene ugao gledanja na ljubav.

Oko 13. februara mesec iz polja karme i prošlosti može im doneti vezu sa nekim koga već duže vreme poznaju i obnoviti vezu sa jednim Rakom, Devicom ili Škorpijom!

Iako će u početku biti teže, ne propustite ovaj aspekt i uživanje je zagarantovano.

Posao i finansije

Jarčevi će februar dočekati puni novih poslovnih ideja! Tranzit Sunca iz polja novca učiniće da ne izostane i finansijska podrška.

Jupiter iz polja velikih planova i ideja donosi im pravi momenat za pozajmice, jer će im se u februaru vratiti trostruko više, posebno ukoliko rade u državnim firmama, medijima ili sa nekom vrstom stvaralaštva.

Opustite se i ovaj put rizikujte.

Sredinom meseca, pun mesec iz polja dugova i finansijske podrške donosi mogućnost za ulazak u rizičan posao, ali i neočekivanu zaradu preko osobe u znaku Lava ili Device.

A evo i šta odlikuje tipičnog jarca!

VODOLIJA

Ljubav

Vodolije će biti jedni od najsrećnijih znakova zodijaka u februaru!

Tranzit Venere i Marsa kroz njihovo polje komunikacije, slobodnim Vodolijama doneće mnogo lepih poruka, poziva i susreta.

Pun mesec iz vašeg polja veza i brakova oko 11. februara zaokružiće jednu lepu ljubavnu priču i u vaš život doneti nekog o kom ste oduvek sanjali!

Ukoliko je u pitanju Lav, Ovan ili Vaga, prepustite se intuiciji i žrtvujte slobodu, ovo može biti sudbinska ljubav!

Zauzete Vodolije mogu proživljavati neku vrstu drame sa partnerom, ali sredinom meseca moguća je i žustrija komnunikacija.

Krajem meseca njihov odnos se popravlja i ulaze u mnogo lepi period, idealan za početak zajedničog života, proširenje porodice i ozvaničenja.

Posao i finansije

Za sve Vodolije februar će poslovno biti jedan od najuspešnijih meseci u ovoj 2017. godini!

Oko 15. februara očekuje ih nova poslovna ponuda, a u tom poslu moći će da ispolje njima ono najvažnije: slobodu i talente i sa lakoćom zarade novac, radeći ono što vole!

Sunce iz prvog astrološkog polja, poboljšaće njihove liderske sposobnosti, a sve što započnu biće sjajno i uspešno!

Pun mesec iz polja partnerstva, donosi savršenu saradnju sa Lavom ili Devicom, ukoliko je posao vezan za pomoć drugima, neku vrstu administracije ili komunikacije, zajedničkim snagama do kraja meseca napravičete odlične poteze!

Vodolije su takođe pune interesantnih osobenosti. Pročitajte ovde koje su!

RIBE

Ljubav

Skup planeta u prvom polju doneo je osetljivim Ribama još veću emotivnost, a u februaru energija će se po njihovo dobro promeniti!

Usled lepih aspekata Sunca iz polja želja i Jupitera iz polja strasti i ljubavi, zauzete Ribe čitav februar uzivace sa partnerom!

Pun mesec iz polja obaveza može ih nakratko odvojiti od ljubavi, ali pravi partner će vas razumeti.

Slobodne Ribe očekuje uzbudljiv period, a neko sa posla neprimetno će ući u njihov emotivni život!

Krajem meseca sa jednim Rakom, Škorpijom ili Vodolijom doživećete nešto više od poslovne saradnje. Ljubav je tamo gde su vam misli.

Posao i finansije

Februar će doneti energiju završetka starih ili poslova koji već duže vreme stagniraju, a početak meseca biće idealan za obnovu stare saradnje sa jednom Vagom ili Jarcem.

Venera i Mars iz polja finansija doneće neočekivano dobru zaradu, a ona će najpre doći iz dalekog inostranstva, tajnih poslova, poslova iza scene i poslova vezanih za negu i ulepšavanje!

Mars će mnoge od vas pokrenuti na pokretanje velikih poslovnih promena. Izvor finansija će se sredinom meseca promeniti. Mnogima je moguća zarada kroz dva posla, a onima u partnerskim poslovima i razmirice oko zarade! Ne sumnjajte u saradnju sa Devicom ili Bikom, oni vas nikad neće izneveriti.

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!

Ukoliko vas zanima još detalja, za sve astro savete možete pisati Aleksandri Grujić!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika
Podeli ovaj post:

Komentari 3

 1. kristina
  Reply

  Nadam se da ce biti tako ,vreme ce pokazati svoje.

  24 Januar, 2017
 2. ina lucic
  Reply

  hvala draga!!!

  25 Januar, 2017
 3. lana
  Reply

  Ribe sam u horoskopu i sviđa mi se kolega ali ništa da se dogodi. Eh kad bi bilo☹

  25 Januar, 2017

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.