Čemu se svaki horoskopski znak može radovati ovog proleća?

Proleće je tu, a zvezde imaju štošta da ispričaju.

Bilo da ste energični ovan, zamišljena riba ili devica u potrazi za savršenstvom, ovo godišnje doba sa sobom nosi mnoštvo zanimljivih stvari. Evo šta nam je proleće 2016. pripremilo.

Ovan

Ovnovi, spremite se. Može se desiti da vam energija bude na strašno niskom nivou tokom maja i juna, pa će vam biti za nijansu teže da započnete nove projekte. Nemojte da vas frustracije totalno obuzmu, s obzirom da je to samo privremeno. Što se ljubavi tiče, vi i vaša voljena osoba provodićete mnogo vremena zajedno, pa vam to možda malo i zasmeta u nekom trenutku. Potrudite se da budete strpljivi, i ostanite čvrsto na zemlji. Nemojte da vas emocije pokolebaju kada pun mesec dođe 22. aprila.

Bik

Osećate se kreativno u poslednje vreme, zar ne? Kao da je vašoj mašti udahnut novi život! E, pa, iskoristite to sada, s obzirom da će ta inspiracija trajati do septembra. Bacili ste se u promet na emotivnom planu i blago vama! Ostavili ste poprilično dobar utisak. Moguće je da ćete preispitivati svoje veze – romantične ili prijateljske. Sve probleme vezane za partnerstva ili finansije rešićete ovog leta.

Blizanci

Stasate u čvrstu, zrelu osobu, dragi blizanče! Ipak, najpre morate iskusiti bol odrastanja. Porodica i dom će vas podmladiti ovog proleća. To ćete zaista ceniti kada karijera i finansije počnu da zahtevaju malo više pažnje. Na poslu savladavajte jedan po jedan zadatak kako biste izbegli bilo kakve frustracije. Možda ćete imati malo poteškoća sa jednom vezom trenutno, ali budite strpljivi. Sve će se rešiti na jesen.

Rak

Počećete da stičete nove veštine, a jedna od njih će biti fokusiranje na detalje. Možda se osećate malo nesigurno po pitanju karijere u poslednje vreme. Samo treba da znate da će se to što radite sada isplatiti kasnije! Mart i maj će biti naročito stresni meseci za vas. Kanališite ovu energiju na pozitivan način kako biste pronašli balans. Ljubavni život će vam biti u punoj snazi, ali na leto ćete već malo oklevati. Kao i uvek, presudite onako kako mislite da je najbolje.

Lav

Dom i porodica su vam u centru pažnje ovog proleća i možda ćete spoznati da tu pomalo vlada haos. Može biti da vam je kuća bučna, ili se vaši raspravljaju ili možda renovirate? Kada sve to počne da vas okupira, fokusirajte svoju energiju na najvažniji temelj: na sebe! Imate taj luksuz da uživate u životu od ovog trena pa sve do septembra! Iskoristite ovaj period do maksimuma, budite prisutni i opažajte sva ta sitna životna zadovoljstva.

Devica

Ovo proleće će vam pružiti prilike da poboljšate svoje komunikacijske veštine, drage naše device. Prvih 6 meseci ove godine vrte se oko toga kako se izražavate – verbalno i kreativno. Prepreke se pretvaraju u mogućnosti. Zgrabite ih! Sve više i više stvari vam se dopada kod vas samih i generalno kod života. Iskoristite ovaj period i raspolažite mudro svojim resursima. April i maj su ključni meseci za finansije i intimu.

Vaga

Najvažnije prolećno čišćenje koje možete odraditi ove sezone je u vašoj glavi! Oprostite i tražite oproštaj tamo gde je potrebno. Period od maja do septembra je idealan da sredite svoje prioritete i otarasite se negativne energije. Iskoristite ovo vreme da se fokusirate na lični razvoj. Vreme od maja do juna je idealno za rešavanje konflikata sa članovima porodice. Uvek slušajte svoje srce, naročito kada se suočavate sa ljubavnim problemima.

Škorpija

Proleće je uzbudljivo vreme za vaš socijalni i kreativni život! U periodu od aprila do avgusta vaša energija će ići od sjaja do očaja, ali budite strpljivi, jer ćete u maju proći kroz reorganizaciju. Ovo će vam dopustiti da vam neke stvari postanu jasnije i podići će vaše samopouzdanje pre nego što stigne leto.

Strelac

Spremite se za nova poglavlja u ljubavi i poslu. Moguće je da ćete u narednim mesecima biti malo isfrustrirani, pa samim tim i besni. Međutim, znate kako kažu: strpljen – spašen. Kanališite ta osećanja na pozitivan način. Ljubav vam je u poslednje vreme kao na roler kousteru, ali mogući su novi, zanimljivi susreti do polovine aprila. 🙂

Jarac

Jarčevi, ove sezone sve se vrti oko toga da budete pozitivni! Vreme je da date sve od sebe, a i zvezde su na vašoj strani. Sve do septembra bićete optimističniji. Hvatajte prilike koje će omogućiti da učite i da se razvijate. Možda ćete upoznati nove ljude koji će vas naučiti da malo više otvorite svoj um.

Vodolija

Često mislite o ljubavi ovih dana, vodolije! I to će trajati sve do septembra. Fokusirajte se na svoje potrebe i želje od sada pa do rane jeseni. Ovo je sjajno vreme da spoznate problematična područja u svom životu i da ih rešite. Možda će biti nekih manjih promena u vašoj karijeri od maja do avgusta. Vi ćete se više radovati letu, jer ćete tada više energije uložiti u ostvarenje svojih snova.

Ribe

Vaš glavni fokus je sada na vezama i to je potpuno u redu! Vrlo je izvesno da ćete upoznati nekog novog u mesecima koji dolaze. Možda će vas spojiti zajednički prijatelj ili posao. Veze (i emotivne i profesionalne) su vama jako bitne, jer vam pomažu da izgradite samopouzdanje i pomažu vašoj karijeri. Razmišljajte o kreativnim načinima poslovanja ovog proleća.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.