Horoskop otkriva: Šta za vas predstavlja zdrav emotivni odnos?

Postoje osnovne granice u čije okvire se svrstava zdrav emotivni odnos. Reč je o razumevanju, kompromisu i podršci, naravno i ljubavi. Ipak, čini se da svaki horoskopski znak ima svoje viđenje zdrave veze…

Ovan

Ovnovi žele svu pažnju, koju druga strana može da pruži, ipak, oni su spremni da se potrude da je zasluže. Za njih je osvajanje partnera izazov, a sve što za uzvrat očekuju je bezuslovna podrška i minimum patetike.

Bik

Komunikacija i poverenje su neophodni, da bi odan i lojalan Bik osećao sigurnost u vezi. Kada jednom izgubite poverenje, iluzija o zdravom odnosu se ruši i Bik kreće u potragu za novim utočištem i zonom komfora.

Blizanac

Zatvoreni Blizanci, koji svoj kompleksni karakter retko kome u potpunosti otkriju u zdravoj vezi vide utočište, dom u kome ih uvek čeka neko ko je spreman da se nosi sa svim njihovim prirodama i neko ko je u stanju da ih u trenucima nesigurnosti ubedi da je sve uredu.

Rak

Rakovi ne znaju za površne odnose. Za njih je svaka ljubav ona u kojoj su se u potpunosti dali i isto očekuju i od svog partnera. Ukoliko primete da ste hladni, nepristupačni i daleki, prvo će biti slomljeni, onda će početi da sumnjaju, a zatim će zauvek otići.

Lav

Lavovi poseduju svoju viziju sveta i života i u nju uklapaju samo onu osobu, koja je spremna da je potpuno prihvati. Ukoliko je emotivni partner u stanju da sledi jednog Lava, on će se za svog partnera boriti snažnije i jače nego za sebe, jer to je za njih prava ljubav, potpuno pripadanje i odanost.

Devica

Device očekuju da se partner za njih bori bez pogovora i iz dana u dan, posebno onda kada i sebi postanu teške i nedostupne. Ubedite ih da su vredne borbe, i da ćete uvek stajati iza njih, da ih uhvatite pri padu.

Vaga

Za Vage je jednostavnost sinonim za zdravu vezu. Sa partnerom ništa ne bi trebalo da bude teško, od običnog popodnevnog razgovora pa sve do velikih životnih planova. Jednostavno, otvorena i laka komunikacija uz bezuslovnu ljubav za Vage znači zdrav emotivan odnos.

Škorpija

Škorpije se vrlo teško otvaraju i svoje poverenje vrlo retko daju nekome. To što su još uvek pored vas, znači da je veza zdrava i da nemaju potrebu da se zatvore u sebe.

Strelac

Ako jednom Strelcu pružite vetar u leđa kada želi da radi na sebi i razvija se. Ako mu date slobodu, kada mu je to potrebno, onda ste vi osoba, pored koje će on provesti život.

Jarac

Jarac će vas pustiti da se potpuno sami borite za njega. Iz dana u dan, korak po korak. Ali ako uspete i osvojite njegovo srce, imaćete stabilan oslonac, upornog saveznika i utočište za ceo život.

@junebugweddings

Vodolija

Vodolije su same sebi dovoljne. Zato je izuzetno važno da i u vezi osete da imaju slobodu.

Ribe

S obzirom na njihovu posvećenost, Ribama je potrebno da nađu partnera koji ih prihvata, koji ih ne shvata pogrešno i koji s lakoćom podnosi njihovu romantičnu prirodu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.