Horoskop otkriva: Ove stvari vas dovode do ludila!

Već smo mnogo puta pisali o tome da nas naš horoskopski znak ne oblikuje kao ličnost, ali u nekoj određenoj meri, utiče na naš karakter i na naše stavove, ponašanja i sve što donekle volimo i ne volimo.

Postoje određene stvari, osobine, ljudske navike, koje svako od nas ne voli da vidi, da bude prisutan dok se realizuju. Od takvih situacija, koje nam nisu prijatne i koje zaista ne želimo da vidimo, mi se distanciramo na poseban način, a koliko god vam neverovatno bilo, pored vaspitanja, na to utiče i naš horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su posebno osetljivi na pogrešnu procenu drugih ljudi, a kako su veoma impulsivni i nemaju takta, često se desi da ih ljudi doživljavaju na potpuno pogrešan način, bez imalo uloženog truda, kako bi ih bolje upoznali i shvatili. U tim trenucima, oni stvaraju zidove i povlače se unutra, dok ih ljutnja ne prođe.

Bik

Bikovi ne vole da troše svoje reči, za njih je to pre svega znak nepoštovanja. Očekuju da ih sagovornik sasluša, a ako je to previše, onda će demonstrativno zaćutati, jer je to najmanje što mogu da učine iz poštovanja prema sebi.

Blizanac

Bilo da je reč o odluci od životne važnosti, ili nekoj trivijalnoj odluci, koju moraju doneti svakog dana, ne postoji ništa što Blizanci manje vole. Za njih dilema oko donošenja odluke narušava mir, koji oni posebno cene. Ponekad u takvim situacijama, samo odugovlače, što ih dovodi u neugodan položaj.

Rak

Rakovi mrze kada ih prijatelji ne slušaju. Veoma su odlučni, kada su njihovi životi u pitanju, a pored toga žive u čvrstom ubeđenju da najbolje znaju šta je dobro i za njihove prijatelje. Ako prijatelji odbijaju da poslušaju, Rakovi se neretko distanciraju na neko vreme, dok ih ljutnja ne prođe.

Lav

Lavovi ne vole nepredvidive situacije, u kojima se teško snalaze. Oni su navikli da su u svemu najbolji i da sve svoje namere nepogrešivo sprovode u delo, pa ih situacije u kojima se ne snalaze baš najbolje, dovode do ludila.

Devica

Što se Devica tiče, malo je toga što one zapravo vole, ali najviše od svega ih nervira prisustvo, za njih, nepoželjnih ljudi. Tada se distanciraju i jasno stavljaju do znanja drugima, koliko su nepoželjni.

Vaga

Ako išta uznemiruje Vage, to je pokušaj neke osobe, da ih u nešto ubedi, iako ima manje znanja od njih. One veoma cene svoje ubeđenje i svoje znanje i posebno drže do svog stava.

Škorpija

Škorpije su veoma ambiciozne i žele da se dokažu na svakom polju, ali ponekad se osećaju kao da ih prevelika očekivanja, koja od sebe imaju, guše, a to je osećanje koje ih zaista izbaci iz koloseka.

Strelac

Strelčevi su odani prijatelji, puni poverenja, ali najviše od svega mrze laž i izdaju i zato, kada nekoga uhvate u laži, posebno ako je u pitanju bliska osoba, za njih je to neoprostivo.

Jarac

Jarčevi su uvek u pravu i strašno ih nervira kada njihova reč nije poslednja. U tim trenucima gube kompas i mogli bi svašta da izgovore u besu.

Vodolija

Vodolije ne vole da izgube kontrolu, što im se nažalost često dešava. Tato su vrlo često pod stresom i tenziom, kako bi sve zadržali na svom mestu.

Ribe

Ribe su veoma posvećene, ali i podjednako svesne onoga što mogu da pruže, a najviše ih porazi, kada ne dobiju za uzvrat, barem onoliko koliko su u neki odnos uložile. Jednostavno ne vole da ih razočara osoba, od koje su više očekivale.

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.