Horoskop otkriva: Šta vam slama srce?

Svakome od nas, srce je barem jednom bilo slomljeno, ipak, nastavili smo dalje, zacelili se i ponovo zavoleli. Koliko god spremni bili da zbog ljubavi podnesete mnogo toga, još uvek imate tačku pucanja, a ona ja za svakog od nas različita.

Ovog puta, pričamo o onome, što nas prema horoskopskom znaku, gura preko ivice i lomi naše srce.

OVAN

Ukoliko voljena osoba nije spremna da sa vama deli životnu energiju, spremni ste da usporite i razumete je. Ipak, najviše vas pogađa, kada razumevanje nije obostrano i kada vaš partner nije spreman da vas pusti da živite život svojim plućima, ili vas ne poznaje dovoljno da zna, da vam je to preko potrebno.

BIK

Izdaja vas salma na sitne komade. Ukoliko vam partner zabije nož u leđa, ne stane iza svojih reči i obećanja, vi ste beznadežni. Teško se otvarate i poklanjate poverenje, a kada to jednom uradite postajete ranjivi. Ukoliko vas voljena osoba izneveri, trebaće vam meseci da se oporavite.

BLIZANCI

Kada vidite da se ljubav gasi, a da druga strana, uprkos svom vašem trudu, ne radi ništa da je oživi, ostajete poraženi. Odnos bez ljubavi za vas je ništa, a kada vidite, da je neko nespreman da se bori, to vas beskrajno povređuje.

RAK

Kada ste u odnosu dajete previše sebe. Previše emocija, ljubavi, a ponekad ste čak i previše prisutni. Kad voljena osoba počne da se povlači pred svime što ste joj pružili, osećate se poraženo.

LAV

Ne možete da podnesete ljubomoru, koja proizilazi iz partnerove nesigurnosti. Osim što cenite sebe, znate i koliko ste odani, sumnja u vas, u početku vas umara, onda boli, a na kraju vas tera da se okrenete i odete.

DEVICA

Strah da se prepustite sopstvenim emocijama vam slama srce. Vi ste jedan od retkih znakova, koji emotivno povređuje, ne samo partnera, već i sebe. Distanca nije dobra, ne samo za odnos, već i za pojedinca, jer kada ste daleko od svojih emocija, nemoćni ste da spoznate sebe, ali i sreću.

VAGA

Teško se suočavate sa činjenicom da ste u vezi vi onaj koji voli više. Nije fer da vam ljubav ne bude uzvraćena barem istom merom, kada ste za voljenu osobu spremni da uradite sve.

ŠKORPIJA

Još jedan znak, koji svojom zatvorenošću slomi svoje srce. Kada biste partneru dopustili da vas upozna, možda ne bi otišao, baš onda kad ga zavolite, pa ipak, vaši zidovi, ostaju nedostupni, a unutar njih, vi ste sami, slomljeni i nespremni da ponovo verujete.

STRELAC

Kad osoba nije spremna da na vaše hajde, bespogovorno pruži ruku, jasno vam je da ste iznevereni, jer se vaša iluzija da ste pronašli srodnu dušu tada slama, baš kao vaše srce.

JARAC

Dok ste vi odgovorni i spremni za svako novo poglavlje, koje vam život donese, uviđate da vaš partner na stvari gleda malo drugačije. To je ono što vam zadaje najveći bol, jer vam je jasno da sa voljenom osobom ipak niste na istoj talasnoj dužini i da vam se želje mimoilaze.

VODOLIJE

Kada partner pred vama ostaje zatvoren, ne dopušta vam da mu priđete i upoznate ga, ostajete slomljeni.

RIBE

Vaš način iskazivanja emocija je poseban, a posebno vas boli, kada uvidite da partner nije sposoban to da razume. Tada shvatate da vas voljena osoba ne vidi na način na koji bi trebalo i da je vaš odnos u biti besmislen, a nakon ove spoznaje ostajete slomljenog srca.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.