Horoskop otkriva: Šta trpite u emotivom odosu?

Sve ono što u emotivnom odnosu ne teče glatko, već se osećate kao da trpite, u emotivni odnos unosi nesklad. Vreme je da otkrijete šta to možda i nesvesno trpite u vezi i da prestanete što pre, jer kompromis je jedno, a trpljenje nešto sasvim drugo i nema benefite na vaš emotivni odnos.

OVAN

Često ustuknete pred pravilima koje vam partner postavlja. Vaša veza može biti samo timski rad i jednakost partnera. Ukoliko osetite da vaš partner želi da bude glavni, gubi vaše poštovanje, zato nemojte trpeti, već mu na vreme skrenite pažnju.

BIK

Partner želli da ima potpunu kontrolu nad vama. Kako ne biste postali sumnjičavi ta kontrola je neretko u vidu brige, preterane privrženosti, ali to je nešto što vi ne želite od svog odnosa. Ne trpite posesivnost i čim osetite da vas odnos guši oslobodite se.

BLIZANAC

Vaše emocije su samo vaše i niko nema prava da procenjuje njihove vrednosti. Ako neko želi da procenjuje validnost vaših osećanja ne veruje vam dovoljno i nema razloga da ga u tim okolnostima trpite.

RAK

Vi ste neretko žrtva emocionalnog iskorišćavanja. Ukoliko osećate da partner od vas traži više nego što možete da pružite, okrenite se i idite, jer je svaki odnos u suštini obostrano davanje.

LAV

O, teško je poverovati, ali Lavovi se često menjaju u želji da partneru dokažu da su dovoljno dobri. Nemojte to raditi i ne trpite kritiku koja nije konstruktivna, jer u tom slučaju, partner vas nije prihvatio onakvima kakvi ste, već konstantno želi da vas menja, a tu nema ljubavi.

DEVICA

Slepi ste pred partnerovim manipulacijama, međutim, kada zaista progledate ponekad dajete drugu šansu i ostajete pored osobe koja se poigrava vašim osećanjima. Nemojte to radite, okrenite se na vreme i idite.

VAGA

Ne trpite ako osetite da vas partner ne poštuje. Na prvo nepoštovanje vaših želja vreme je da bežite. Budite hrabri i ne osvrćite se.

ŠKORPIJA

Život u dvoje za vas je već dovoljno težak i predstavlja izlazak iz zone komfora. Ukoliko primetite da vam partner diktira tempo i postavlja pravila pokušajte da se distancirate i podvucite crtu. Nema razloga da trpite i živite život kakav ne želite, samo zato što to neko drugi želi od vas.

STRELAC

Ako u partneru nemate podršku već nekoga ko konstantno narušava vaše samopouzdanje, nemojte trpeti ni dana. Ne treba vam neko ko će vas uvlačiti u nesigurnost već neko pored koga ćete biti potpuno sigurni.

JARAC

Vi ste po prirodi neverovatno trpeljivi, ali vam je teško da se nosite sa nepravdom. Ipak, pokušavajući da razumete nepravedne gestove partnera, štetite sebi i svom miru.

VODOLIJA

Ne volite raspravu, ali primećujete da je njegova uvek poslednja. Treba vam neko ko vas razume i ko je na vašem duhovnom nivou. Međutim, ako neko ne osluškuje vaš duh, pored njega vam nije mesto.

RIBE

Vi ste posvećeni i skloni kompromisu, ali kada vidite da je partneru jedini cilj da vas menja i da pridikuje povucite granicu. Treba vam neko ko vas voli i prihvata i zato nemojte trpeti nekoga ko vas menja i zato ne gubite svoje dragoceno vreme i ne trošite svoje emocije.

Foto: @throutheglass

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.