Horoskop otkriva: Pripadnici ovih horoskopskih znakova zbog ljubavi gube glavu!

Retki su oni trezveni, kada ljubav pokuca na vrata, pa ipak, među nama postoje oni, koji već na prvi susret s ljubavlju, izgube glavu. Osim karaktera i senzibiliteta, astrolozi tvrde da na to kako se zaljubljujemo utiče i raspored naših zvezda, kao i horoskopski znak.

Među dvanaest pripadnika zodijaka, ovi se posebno izdvajaju kao horoskopski znakovi, koji se najdublje zaljubljuju:

Ribe

Kada ljubav zakuca na njihova vrata, Ribe ih otvaraju bez pitanja “ko je?”. Ne igraju na sigurno, već dopuštaju da ih emocije preplave, bezrezervno se dajući u odnosu sa partnerom. Što se poverenja tiče, Ribe ga, ne razmišljajući o posledicama daju bez rezerve. A gde će ih takva brzopletost odvesti, ni same nikada nisu sigurne.

Pročitajte: Horoskop otkriva – Šta vas u životu najčešće sputava?

Rak

Čini se da se niko ne vezuje za drugu osobu, kao Rak. A kada nekome poklone svoju pažnju, postaju zarobljeni u mreži ljubavi, nespremni da napuste predmet svoje opsesije, čak ni onda kada su svesni da ta osoba ni najmanje ne zaslužuje njihovu ljubav.

Vaga

Vage žive od osećaja zaljubljenosti. U potrazi za onim sa kojim će provesti ceo život, one padaju u ljubavnu vatru svaki put kada im se učini da je onaj pravi konačno tu. Ipak, za razliku od Rakova, Vage brzo spoznaju istinu i nastavljaju dalje svoj put ka ljubavi.

Pročitajte: Horoskop otkriva – Kako lečite svoje slomljeno srce?

Bik

Kada je ljubav u pitanju, Bikovi kao da žive šablonsku romansu. Zaljube se uvek u isti tip osobe, na isti način se ophode u vezi, a čini se da čak i na isti način ostaju povređeni. Činjenica je dakle, da zbog ljubavi gube glavu, čak i onda kada bi već u napred mogli da znaju kakav ih scenario čeka.

Foto: @marcodamoda

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.