Horoskop otkriva: Najbolji način da ugodite sebi!

Godinama upoznajemo sebe, uviđamo promene ne samo fizičke, već i one karakterne i spoznajemo stvari koje nam prijaju, ili manje prijaju. Kako je iza svih nas veoma stresan period, vreme je da malo ugodimo sebi.

Da bismo ovog meseca sebi ugodili na pravi način, istražili smo šta zvezde kažu, kako ćemo najbolje sebi pružiti neverovatan ugođaj.

OVAN

S obzirom na ambicije, koje imate, tokom poslednjih meseci prilično ste se istrošili na poslu. Vreme je za slobodan dan, ili čak celu nedelju, kako biste predahnuli i vratili se sebi.

BIK

O da, hrana je apsolutno vaš način da sebe tretirate kao kraljicu. Zato danas napravite obrok o kome dugo razmišljate, ili jednostavno pozovite dostavu. Uživajte kao pravi hedonista, jer je dan za ugađanje sebi. Sutra će biti dovoljno vremena da razmišljate o unetim kalorijama. 🙂

BLIZANCI

Danas želite da ugodite sebi? Provedite dan ispred ogledala, doterajte se, našminkajte i obucite omiljenu odevnu kombinaciju. Jer, danas je dan kada ćete osvojiti svet!

RAK

Ako želite da se osećate dobro, preuredite svoj životni prostor tako da u njemu svakodnevno uživate. Unesite malo svetlosti, cveća i svežine.

LAV

Vreme je za distancu. Kada se osećate energetski iscrpljeno isključite sve ljude koji vam ne prijaju iz svog života. Vreme je da uživate samo u pozitivnim vibracijama.

DEVICA

Sve ste planirali, držali pod kontrolom, a onda je sve krenulo naopako. To je zato što ste previše iscrpljeni. Vreme je za predah. Provedite dan u spa centru ili jednostavno napravite spa dan kod kuće, kako biste se u potpunosti relaksirali.

VAGA

Ovogg vikenda sebe počastite odlukom da dva dana ne radite ništa. Krevet, filmski maraton, omiljena hrana. To je sve što vam treba, kako biste se osećali srećno.

ŠKORPIJA

Dan u prirodi je sve što vam treba. Malo sunca, duga šetnja i svež vazduh su idealan način za detoks od negativnih misli i tenzije.

STRELAC

Energija koju ste akumulirali ponekad je preteška. Zato je sada pravi trenutak da pokušate da je preusmerite. Vreme je za dobar trening.

JARAC

Stavite sve na off i razmislite o stvarima koje vas duboko inspirišu i raduju, a kada ih se setite, odaberite barem jednu od njih i posvetite joj vreme.

VODOLIJA

Ovo je vreme koje morate utrošiti da zavolite sebe. Pokušajte sa pozitivnim afirmacijama i samospoznajom.

RIBE

Izlazak sa prijateljicama, omiljeni koktel i đuskanje do jutra. To je ono što vam treba i to što pre!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.