Horoskop otkriva: Ko su vaši najbolji prijatelji?

Naravno da horoskop ne kreira naš život u potpunosti, ali on utiče na mnoge naše karakterne osobine, a uz to, povećava našu kompatibilnost sa određenim horoskopskim znacima, kako emotivno, tako i prijateljski.

Sudeći po horoskopu, svaki znak sklapa prijateljstva sa najkompatibilnijim pripadnicima Zodijaka, a prema vašem horoskopu, upravo u ovom znaku rođeni su ljudi koji će vam biti prijatelji ceo život!

Ovan

S obzirom na svoju jaku energiju, Ovnovi vrlo lako sklapaju prijateljstva. Prema svojim prijateljima postavljaju se zaštitnički i pružaju im neverovatnu podršku da slede svoje snove. Vole da svoje vreme provode sa različitim, a opet duhovitim i energičnim ljudima, a ponekad znaju biti i veoma posesivni.

Iako se može slagati sa gotovo svim horoskopskim znakovima, teško na kraj izlazi sa Rakom ili Devicom, dok sa Jarcem i Škorpijom može imati love/hate odnos.

Bik

Bikovi su neverovatno harizmatični ljudi, koji umeju da slušaju i gotovo uvek nađu pravi savet za vas. Oni su verovatno najpouzdaniji prijatelji, koje ćete ikad imati.

Dobrog prijatelja pronaći će u svakom znaku, ali odnos dva Bika mogao bi da bude problematičan zbog njihove tvrdoglavosti.

Blizanac

Ako imate prijatelja koji je Blizanac u horoskopu, vama nikad nije dosadno! Blizanci su hodajuća podrška i ništa im nije bitnije, nego da pomognu svojim prijateljima da reše probleme. Kada traže prijatelja, veoma im je bitno da je ta osoba inteligentna i komunikativna.

Posebno dobre odnose, Blizanci imaju sa Ovnovima, Vagama i Lavovima, dok im je veoma teško da komuniciraju sa Ribama i Devicama.

Rak

Za Rakove su prijatelji porodica. Kada neko uđe u njihov život oni postaju predani i velikodušni. Rakovi uživaju da pomažu svojim prijateljima, ali su emotivno toliko osetljivi da je prava umetnost ne povrediti ih. Uvek su puni dobronamernih, gotovo majčinskih saveta.

Uživaće u prijateljstvu sa Škorpijama, dok će njihov odnos sa Strelčevima i Vodolijama biti veoma težak.

Lav

Ovo su osobe vedrog duha, veoma lojalne i posvećene, koje od svojih prijatelja za uzvrat očekuju isto. Sve što njima treba je pažnja i dok god je imaju dovoljno, biće sve uredu.

Mnogi horoskopski znakovi Lavovima odgovaraju, dok im društvo drugog Lava teško pada, zbog sučeljavanja dve jake liderske ličnosti.

Devica

Device su tople osobe, a najveća vrlina im je što tačno znaju šta da kažu u kom trenutku. Za Device je prijateljstvo izlazak iz zone komfora, jer su po prirodi veoma zatvorene. Kada osete nesigurnost, često se povlače u sebe i potrebno im je da se distanciraju.

Čini se da je Devicama teško da se opuste pred pripadnikom bilo kog horoskopskog znaka, a posebno im je teško da se nose sa snažnom energijom Ovna, Strelca i Blizanca.

Vaga

Vage uživaju u velikim grupama prijatelja. Veoma su posvećeni prijatelji, uvek spremni da pruže pomoć. Iskrenost im je najbitnija stavka u prijateljstvu, pa će laž za njih definitivno značiti kraj jednog odnosa.

Vage vole sve ljude na svetu, ali im je teško da uspostave odnos sa Bikom i Ribama.

Škorpija

Škorpije su vrlo selektivne kada je o prijateljstvu reč. Ove tajanstvene duše od svojih retkih prijatelja zahtevaju samo iskrenost i lojalnost. Ove osobe važe za veoma mudre, pa su odlični savetodavci. Međutim, ako ih povredite, zapamtite da su veoma osvetoljubive.

Iako su kompatibilne sa veoma malim brojem ljudi, prijaće im drštvo Raka ili Vage, a teško im ide sa Bikom i Lavom.

Strelac

Šarmantni Strelčevi veoma lako sklapaju prijateljstva. Oni su dnevna doza radosti i optimizma svakome ko im je blizak. Njhiv karakter je sklon avanturi, pa vam sa njima nikada neće biti dosadno. Veoma su revnosni i privrženi prijatelji.

S obzirom na želju za avanturom, najbolje prijatelje pronaći će u Blizancu i Ovnu. Ali društvo Riba i Device im nikako ne prija.

Jarac

Jarčevi su veoma zatvoreni, ali kada do njih doprete, postaće velikodušni i veoma privrženi prijatelji, puni poverenja. Ako im se prijatelj nađe na putu, njihove ambicije, znaju biti prevrtljivi.

Prijateljstvo sa Ovnom, Rakom i Vagom za njih je gotovo nemoguće.

Vodolija

Vodolije su uvek okružene ljudima, ali samo retke od njih, zaista smatraju prijateljima. Posebno vole da u svojoj blizini imaju oštroumne i komunikativne ljude. Veoma su praktični, kada je davanje saveta u pitanju.

Prijaju im Strelčevi i Blizanci, ali im sa Rakom prijateljstvo nikako ne prija.

Ribe

Ribe su saosećajne, privržene i divne osobe. Njihova najveća vrlina je što nikoga ne osuđuju. Njima je takođe potreban oslonac i vrlo često rame za plakanje.

One su sklone da vole i razumeju sve ljude sveta, a najteže im je da prijateljstvo sklope sa Lavom i Vagom.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.