Horoskop otkriva: Kako lečite svoje slomljeno srce?

Teško je prihvatiti činjenicu da smo u jednom trenutku zaljubljeni u osobu, sa kojom delimo svaki trenutak, a već sutradan smo sami sa hrpom nedefinisanih osećanja.

Svako od nas se sa slomljenim srcem i krajem jedne velike ljubavi nosi na svoj način. Ipak, jedino što tada moramo naučiti je da se borimo za sebe, umesto da samo tonemo u patnju i bol.

Obično je raskid jedne veze, iako težak, došao baš tada kada je sve izgubilo smisao, među vama dvoma. Nova ljubav čeka ispred vašeg praga, samo je potrebno da joj otvorite vrata, kada se potpuno oporavite.

A oporavak je za svakoga od nas potpuno drugačiji i koliko god vam neverovatno zvučalo, naš horoskopski znak ima uticaj na to koliko snažno možemo podneti raskid.

Ovan

Impulsivni Ovnovi, se teško nose sa slomljenim srcem, jer im je ujedno i povređen ponos, pa postaju veoma ljuti, a ponekad čak i agresivni. Zato nakon raskida najviše vremena provode u teretani, gde kroz fizički napor izbacuju svoj emotivni bol, ali i gnev.

Okružuju se velikim brojem obaveza, kako sebi ne bi ostavili slobodno vreme, da razmišljaju o svojim emocijama, jer poslednje što žele je da osete slabost.

Bik

Bikovi su klasičan filmski tip, koji se protiv slomljenog srca bori slušajući balade, dok uživa u omiljenoj brzoj hrani. Za njih je hedonizam jedini način da prevaziđu i prebole emotivnu patnju.

Neretko pokušavaju da fizičkim naporima i radom zaborave na bol, a trebalo bi da nečim zaokupe svoje misli, recimo dobrom knjigom.

Blizanac

Za Blizance je sve u prijateljima. Kada im je zaista teško, oni će pronaći način da nikada ne budu sami. Razgovor sa voljenim ljudima je njihov način da skrenu misli i vrate sebi osmeh na lice.

Rak

Rakovi veoma emotivno i teško podnose karj jedne ljubavi. To ponekad rezultira gubitkom apetita i fizičke snage. U tim trenucima, potrebna im je majčinska ljubav i nega. Oni nakon raskida odlaze u svoje porodično gnezdo, gde će se ušuškati na sigurnom, dok se ne oporave.

Lav

Lavovi se trude da sebi pruže sve, što ima padne na pamet. Provode vreme sa porodicom i prijateljima, uživaju u hrani, odlaze u šoping i flertuju, kako bi nahranili svoj povređeni ego.

Zabava je njihov način, da sve zaborave.

Devica

Device se veoma teško nose sa raskidom, jer za njih to nije bila opcija. Povređene su i ne znaju kako da se nose sa gomilom osećanja, koja ih okupira. Potreban im je mir, koji prronalaze u knjigama, koje su im jedina uteha, kada se bore protiv slomljenog srca.

Vaga

Vage svoj oporavak žele same da prođu. Najviše im prija da borave u prirodi, jer im to pruža potreban mir. Duge šetnje, osluškivanje svojih misli i traženje najboljeg rešenja je sve što im je potrebno, kako bi ponovo postali oni stari.

Škorpija

Škorpije veoma teško stiču poverenje u ljude, ali kada ga jednom steknu, stekle su i prijatelje za ceo život. Upravo sa tim prijateljima žele da podele svoju patnju i u njima traže utehu, za slomljeno srce.

Strelac

Kada mu slome srce, Strelac će preduzeti sve samo da povrati svoju nezavisnost, putovaće i biće stalno u potrazi za novom avanturom.

U momentima, kada se ipak osvrnu na svoj emotivni krah, u njihovoj glavi javlja se hiljadu pitanja. Preboleće tek u trenutku, kada prestanu da traže odgovor na njih.

Jarac

Nakon svakog kraha, Jarčevi utehu traže u svojoj porodici, koja je njihov kompas, za oporavak i život uopšteno.

Vodolija

Kada se bore sa gomilom emocija, Vodolije se okruže ljudima, jer im je zaista potreban ozbiljan, intelektualan razgovor, koji će im skrenuti misli i dati im povod za razmišljanje.

Ribe

Kada im neko slomi srce, Ribe udahnu duboko i žele da same sa sobom sumiraju utiske i pokušaju da shvate šta se upravo dogodilo. Sve što im je potrebno da prebole i krenu dalje su samoća i vreme.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.