Horoskop otkriva: Kako ispoljavate ljutnju?

Iako se uglavnom trudimo da svoje emocije povremeno utišamo i u datoj situaciju budemo na visini zadatka, neretko stvari uspeju da izmaknu kontroli. Naše najtamnije strane, ljutnju, bes, očaj, najčešće znaju samo oni, kojima dopustimo da nam priđu dovoljno blizu, ipak, oni ponekad vide sve ono što smo želeli da sakrijemo od svih – našu slabu stranu.

Horoskop otkriva kako svako od nas reaguje kada je ljut i kako svoje slabosti ispoljava pred drugima.

Ovan

Kada ste besni, niko vas više ne zanima i veoma brzo vaše raspoloženje obaspe svaku osobu sa kojom dođete u kontakt. Pokušajte da ne budete toksični.

@lolitamas

Bik

Dižete stubove oko sebe i štitite se od svake vrste razgovora, a ako neko pokuša da vam se približi, postajete paranoični.

Blizanac

Kada ste ljuti, u vama se pre svega sukobe vaše dve strane ličnosti. Tada ste sami sebi nepodnošljivi, pa vam je kontakt sa drugima suvišan i trudite se da ga izbegnete.

Rak

Kada ste ljuti postajete prava drama queen. Plač, histerija i netrpeljivost su svuda gde se pojavite, a drugima je izuzetno teško da vas takvu trpe.

Lav

Sada samo želite nekoga ko će vam hraniti ego. Ukoliko vaši prijatelji nisu na visini zadatka i osetite da vam fali pažnja, postajete pravi skandal majstor.

@zave.x

Devica

Postajete sitničavi, ponekad cinični i ljudima oko sebe ne date mira, pokušajte da zastanete i udahnete duboko, možda ćete uspeti da čujete svoj glas razuma.

Vaga

Potpuno gušite emocije i slušate samo svoj racio, tada postajete hladnokrvni i možete povrediti mnoge.

Škorpija

Kada ste povređeni, vaš ego postaje zid koji brani vašu krhku ličnost, a o taj zid, najčešće se slome oni koji su vam najdraži.

Strelac

Postajete nesigurni, treba vam podrška i hvatate se za slamku. Nedorasli ste da se nosite sa emocijama kada ste ljuti. Pokušajte da date sve od sebe.

@concosalometto

Jarac

Pokušavate da pronađete zanimaciju i skrenete misli, ali vam to nikako ne uspeva i svaki put postanete party breaker.

Vodolija

Kada su ljute, Vodolije su sklone spletkama, a to se neretko završi prilično loše.

Riba

Samosažaljevanje počinje na 3, 2, 1… Vaš mazohizam ponekad je iscrpljuć i za ljude oko vas.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.