Horoskop otrkiva: Kako ćete upoznati ljubav svog života?

Koliko ste puta do sada pomislile: On je taj! A ipak nije bio? Verovatno mnogo. Ipak, nema razloga da očajavate, jer se prava ljubav obično dogodi u pravo vreme, baš onda kada joj se najmanje nadate.

Horoskop otkriva kako ćete upoznati ljubav svog života:

Ovan

S obzirom na to, koliko je Ovnovima posao bitan, šanse da pravu ljubav upoznaju na poslovnom putu su velike. Neretko stupate u kontakt sa novim ljudima iz poslovnog sveta, a vašoj harizmi tada, nemoguće je odoleti.

Horoskop otkriva

Bik

Bikovi se najsigurnije osećaju u svojoj komfor zoni, pa će ljubav svog života verovatno upoznati na nekoj proslavi, koju su sami organizovali.

Blizanac

Blizanci su toliko otvoreni i prilagodljivi, da se šanse za ljubav nalaze svuda oko njih. Njihov šarm pleni, pa će ih prava osoba primetiti i boriti se za njih, baš onako kako oni to žele.

Horoskop otkriva – Rak će pravu ljubav upoznati u krugu prijatelja

S obzirom da su često povučeni i da vreme najrađe provode sa porodicom i prijateljima. Svoju ljubav upoznaće preko najbližih prijatelja i već na početku steći će veliko poverenje u nju.

Lav

Lavove može da isprati samo neko ko je dovoljno jak poput njih samih. Takvu osobu, vrlo verovatno srešće u poslovnim krugovima.

@shawneeandsimon

Devica

Izbirljive Device partnera će pronaći na nekom od brojnih kurseva, koji pohađaju, kako bi se usavršile. Samo neko ko marljivo radi na sebi, može biti njihov pravi izbor.

Vaga

Vage, koje uživaju u malim radostima, poput šetnje, partnera će pronaći sasvim spontano, tokom prve jutarnje kafe. Jedan slučajno započet razgovor prerašće u pravu ljubav.

Horoskop otkriva – Škorpije će privući osoba sa sličnim interesovanjeima

Škorpije, koje izuzetno drže do rada na sebi, upoznaće osobu podjednakog stava, sa sličnim interesovanjima, a verovatno i karakterom.

Strelac

Strelčevi će pravu ljubav sresti, tokom jedne od svojih ludih avantura. I da, i ta veza biće velika avantura puna uzbuđenja.

Jarac

S obzirom na to koliko su Jarčevi posvećeni poslu, ljubavih jedino i samo tu može zateći i privući im pažnju.

@shawneeandsimon

Vodolija

Vodolije obožavaju zabavu i lude izlaske do zore. Baš prilikom jednog takvog izlaska upoznaće svoju pravu ljubav.

Ribe

S obzirom na to koliko su Ribe povučene, sa novom osobom, najčešće ih upoznaju prijatelji. A tako neretko biva i sa pravom ljubavlju.

Foto: @shavneeandsimon

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.