Horoskop otkriva: Evo šta bi trebalo da znate kada vam se čini da su vam sve lađe potonule!

Postoje životne situacije tokom kojih nam se zaista čini da nema izlaza, ipak, pred svakim od nas se otvori prozor kada se zatvore vrata, samo treba biti dovoljno strpljiv i videti znak. Uteha postoji za svakoga od nas, baš kao i rešenje, a evo čega bi vaš horoskopski znak trebalo da se seti kada mu se čini da nema nazad.

OVAN

Kada vam se čini da je sve izgubljeno, setite se da ste bili i u težim situacijama i da nikada niste odustali. Vi ste rođeni borci i za vas ne postoji nemoguće!

BIK

Zaboravite na ponos i utehu i pomoć potražite kod bliskih ljudi, za koje već znate da ste sjajno odabrali!

BLIZANCI

U kriznim situacijama obično zovete prijatelje, međutim oprečna mišljenja vas zbunjuju pa vam rešenje problema izgleda još dalje. Zapamtite vi ste ključ, osamite se, razmislite i poslušajte svoj unutrašnji glas.

RAK

To što ste oko sebe podigli zid ne čini vas otpornim, već usamljenim u bici za preživljavanje. Da biste se suočili sa nedaćama i rešili probleme, prvo morate naučiti da se otvorite prema životu.

LAV

Ponekad je dovoljno da se povučete u svoja četiri zida i zacelite rane, nemojte to sebi uskraćivati.

DEVICA

Nijedan problem nije dramatičan, onoliko koliko vama to izgleda. Pokušajte da spustite loptu i situaciji pristupite racionalno.

VAGA

Od preteranog truda i brige oko drugih, često ste istrošeni kada na red dođe rešavanje vaših problema, zato s vremena na vreme dopustite sebi da budete sebični i prvo raščistite nered u svom dvorištu.

ŠKORPIJA

Sve emocije nosite u sebi i neretko se dovedete do pucanja. U želji da ne opteretite druge, sebe gurate preko granice. Ne strahujte da pričate o svojim emocijama.

STRELAC

Kada sve počne da vas guši, priuštite sebi malo slobode. Idite u prirodu, udahnite duboko i prepustite se sebi i svojim mislima.

JARAC

Ponekad je dovoljno da usporite i pustite da život sam donese rešenje.

VODOLIJA

Kada vas problemi otklone, najbolje je da se fokusirate na jedan po jedan i postupno rešite sve što vas tišti, ne rasipajući svoju energiju na sve strane.

RIBE

Vreme je da u teškim situacijama testirate svoje granice. Kada vam problem pokuca na vrata suočite se sa njim, iznenadiće vas koliko ste jaki zapravo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.