Horoskop otkriva: Da li ćete zauvek ostati sami?

Dok su neki ljudi spremni da provedu čitav život sa voljenom osobom, uživaju u posvećenom i predanom odnosu, mnogi smatraju da ih emotivan odnos sputava da se razvijaju u svojoj karijeri, ili drugim, za njih važnim životnim poljima, pa rado biraju da ostanu sami i stvaraju život o kakvom su oduvek maštali.

Naravno sve je stvar karaktera i kada razmišljate o tome zašto ste single važno je da prema sebi budete iskreni i ne krivite sudbinu, ako je to vaš izbor. Naravno, kao i u mnogim drugim segmentima, i na ovaj segment našeg karaktera utiče horoskopski znak u kome smo rođeni.

Dakle, dok pripadnici određenih horoskopskih znakova ne znaju biti sami, nekima je to stvar izbora, jer se jedino na taj način mogu potpuno posvetiti sebi. A kojoj kategoriji vi pripadate?

Ovan

Za Ovnove, biti sam, prilično je teško i ponekad im se čini da život ima smisla samo kada imaju partnera koji ih voli, pored sebe. Kada su single skloni su depresivnim raspoloženjima, pa će se pre ili kasnije upustiti u potragu za nekim sa kim će podeliti svoju intimu i životne lepote, ali i brige.

Bik

Bikovi veruju u balans i svoju komfor zonu. Ako pronađu osobu, koja se uklapa u njihov ideal življenja, vrlo rado će uživati u svojoj romasni, ali onog trenutka, kada im se učini da njihova veza ne štima i da sve poprima one razmere o kojima oni nisu razmišljali, vrlo jednostavno će se povući u svoj miran i povučen samački život, bez velike patnje i teških reči.

Blizanci

Za njih je veza zabava, pa nije čudno kada iz jedne u drugu vezu prelaze bez duže pauze. Oni nemaju problem sa tim da budu sami i čak i tada pronalaze način da se ludo zabave, ali ipak uživaju kada su u vezi, jer vole da okupiraju nečiju pažnju, flertuju i osećaju se poželjno.

Rak

Rakovi vole da su u vezi i to onoj posesivnoj gde postojite samo vas dvoje, a ceo svet je zanemarljiv, međutim, s vremena na vreme, potrebno im je da budu sami, da bi se setili ko su oni zapravo i da bi se ponovo zaljubili u sopstvenu ličnost.

Lav

Kada su u vezi, Lavovi su zaista posvećeni i odani, međutim, kada posle nekog vremena ostanu sami, biraju da se učaure u svoju komfort zonu, jer je za njih uživanje u sebi neuporedivo dragocenije, od dugoročnog truda, koji je neophodan da bi se pronašao odgovarajući partner.

Devica

Device imaju problem da se oproste od svog partnera nakon raskida, pa su skloni da deo njega traže u svakom koga sretnu. Zato je za njih najbolje da ostanu sami dok potpuno ne prebole staru ljubav, a onda će sresti nekoga ko im odgovara po svim merilima.

Vaga

Većinu svog života Vage provedu čeznući za onim savršenim partnerom, a kada im čekanje dosadi, skloni su da posegnu za bilo kim i upuste se u vezu koja je daleko ispod njihovih očekivanja. Umesto niza razočarenja, bolje je da budete sami i uživate u svom životu, dok ne upoznate osobu koju ste celog života čekali.

Škorpija

Škorpije se ponekad upuštaju u veze samo da bi hranile svoj ego, da bi osetile nečiju pažnju i osetile se voljeno, ali ne treba ljubav izjednačavati sa egom. Zato je za pripadnike ovog znaka bolje da budu sami i rade na sebi sve dok se ne izgrade do perfekcije, a onda kada potpuno budu prihvatili sebe, biće spremni i da pruže ljubav, a ne samo da uživaju u tome što su voljeni.

Strelac

Oni vole zabavu i ne žele biti sputani, ali kada prerastu fazu zabavljanja, Strelčevi žele osobu, pred kojom se napokon neće plašiti da pokažu koliko su ranjivi i koliko im je ljubavi i sigurnosti zaista potrebno.

Jarac

Jarčevi ne znaju za kompromis, ili će biti sa osobom koja je za njih savršena, ili će uživati u sebi i svom vremenu i na taj način ostvariti sve svoje ambicije, kojih ima pregršt.

Vodolija

Vodolije su zastrašene vezama, jer se brinu da će to ugroziti njihov integritet i identitet. Za njih je njihov način života sve i samo ako pronađu nekog ko je spreman da ih sledi, spremni su za kompromis. U suprotnom ne plaše se da zauvek ostanu sami.

Ribe

Ribe ne umeju da budu same. One uskaču iz veze u vezu, iako im je srce slomljeno i još uvek pate za starom ljubavlju. Ako odaberete da živite na ovaj način, nećete znati da se nosite sa mnogo važnijim problemima u životu i postaćete zavisni od druge osobe, što nikako nije dobro.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.