Gej blog – Groznica subotnje večeri

Tačno je da su pripadnici gej populacije uglavnom jako kreativni, maštoviti, užasno duhoviti i zabavni.

Tačno je da umemo da budemo i vrlo prgavi, komplikovaniji od žena, u nekim situacijama, ,,kraljice drame“ (ovo se odnosi i na one sa mišićima), vični kada je o modi reč, skloni čestim eksperimentisanjima u vezi sa seksom… i da, istina je: najbolji noćni provod ćete imati u gej društvu!

Nije da nisam pokušao da se dobro provedem u društvu strejt ljudi, ali ne ide. Karirani stoljnaci, vašarsko ozvučenje i repertoar od kojeg i depresija padne u depresiju zaista nije što bismo ovde rekli: my cup of tea!

U gej društvu subota veče vam se pretvara u avanturu, a može se opisati ukratko kao nepredvidiva!

Nikada ne znate da li ćete biti pijani, da li ćete završiti u nečijem krevetu ili ćete biti prebijeni na ulici od strane huligana. Ipak, činjenica je da se subota veče u gej društvu pamti.

Ukoliko ste DJ u gej klubu tu i nema mnogo slobode. Morate brinuti o tome da se svaki gost pošteno izđuska, pokaže svoje plesno umeće i naravno napije jer, Bože moj, trebalo bi i gazda da bude zadovoljan!

Dve godine provedene ispred lap topa i miksete u jednom od tri deklarisana beogradska gej lokala pomogle su mi da testiram svoj prag tolerancije koji je često na ivici kada vam se o rame okači pijani gost, željan da pokaže svoju žensku stranu na plesnom podijumu ispraćen pesmom „Frigidna“.

Osim toga što su me često mešali sa džuboks mašinom i pevaljkom koja preznojena ispunjava pijanim gostima muzičke želje do ranih jutarnjih časova, dogodile su se i lepe stvari, lepi ljudi, odlična poznanstva i prijateljstva, nekoliko dobrih „one night only“ situacija, ali i ON! 😊

O njemu nećemo sada ali ćemo zato nastaviti ponešeni groznicom subotnje večeri sa one druge strane DJ pulta.

Kao što sam na početku naglasio, izlazak subotom uveče sa gej ljudima je uvek neplaniran. Baš takva je bila i ta subota koju sam želeo da proslavim sa svojim verovatno „doživotnim pajtosom“.

Slavili smo to što smo single, što smo iznutra slobodni, što ne želimo da čujemo one koji iz sopstvenih kaveza „urlaju“ prepuni mržnje prema tuđoj slobodi, ali onoj unutrašnjoj koja je najbitnija.

Seli smo u prvi lokal sa namerom da zaboravimo na vreme i da se prepustimo osećaju koji će nas u nekom trenutku opomenuti da treba da se krene dalje.

Sledeća destinacija bio nam je lokal veličine špajza, koji je skriven u samom centru grada, a koji ima najduži radni vek. U gej svetu upravo taj lokal je etiketiran kao penzionerski klub te smo, pravo s vrata, shvatili da ne želimo da se bavimo humanitarnim radom i pomažemo starijima.

Od tolike količine ljudi trebalo je malo ohladiti glavu, a vožnja kroz grad je odličan lek za to. Vožnju smo upotpunili aktiviranjem aplikacija pomoću kojih selektujemo, biramo i određujemo u kom smeru će se dalje odvijati naš seksualni život – bar na jednu noć.  Jedan od online prijatelja, bez glave i sa zgodnim telom, pravio je u svom stanu žurku – nije bilo razloga da odbijemo poziv!

Nedaleko od Hrama Svetog Save, u prostranom stanu na šestom spratu dočekao nas je raspoložen i polugo domaćin. Po skupom i predivno uređenom stanu šetale su, flertovale i djuskale ostale zvanice.

S jedne strane u ponudi nam je bio bar sa raznim alkoholnim pićima, s druge strane na stolu bogata ponuda hemije u linijama, a  ispred nas dva druga koja, reklo bi se poput nas, slave svoju slobodu. Nismo krenuli ni levo ni desno već pravo.

Poljupci sa strancima, subotom uveče su posebna priča i pamte se dugo. Nakon što smo se DETALjNO upoznali sa gostima iz Turske, na nečiji predlog rešili smo da još nekoliko sati, koliko je ostalo pre svitanja, iskoristimo i obiđemo još jedan gej klub.

Poput pravih turističkih vodiča uveli smo goste iz Turske u veliki gej klub kao u muzej, dajući im inpute kako da se ponašaju i zašto da nikako ne dodiruju eksponate golim rukama. Najbolji osećaj je svakako za šankom sa kojeg se pruža odličan pogled na ceo klub, a i vi delujete samouverenije odatle. Ograničenih ste plesnih pokreta zbog gužve, jedino što vam preostaje je da se pripijete uz partnera, gledate ga pravo u oči i prepustite se.

Subotom uveče sam u ratu sa svojom intuicijom kojoj verujem i koja me često vodi baš tamo gde bi trebalo da budem. Te večeri ne znam da li je ona uradila dobru stvar za mene.

Na nekoliko metara od mene i gosta iz Turske stajao je ON! 😊

Shvatio sam da je to vrhunac nepredvidivog izlaska i polako osetio da me prolazi groznica subotnje večeri. Neprimetno sam izašao iz kluba i seo u prvi taksi.

Tokom vožnje uživao sam gledajući Beograd kako se lagano budi nedeljom. Tih, ali predivan i voljan da sve lepo što poseduje podeli sa onima koji znaju da ga prepoznaju!

Ovde možete pročitati još tekstova iz kategorije GEJ BLOG!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.