Proslava u čast filma

Mlada i veoma uspešna filmska organizacija mladog Krstivoja Miljkovića pod nazivom FFC – Film Fan Club, nedavno je proslavila svoj četvrti rođendan. Na gala proslavi upriličenoj u Roda Cineplex – u na Banovom brdu, okupio se veliki broj ljubitelja sedme umetnosti među kojima su i glumci Uroš Jovčić, Darko Ivić i glumica Jugoslava Drašković, koju pamtimo kao Đinu iz serije ,,Srećni ljudi”.

DSC_0095

,,Na ideju  da pišem blog sam došao onog trenutka kada sam prvi put otišao u bioskop i odgledao film ,Prometej’. S obzirom na to da sam iz Sokobanje i da mi je najbliži bioskop bio u Nišu, u gradu u kojem se prvi 3D bioskop otvorio 2012. godine, toliko sam bio oduševljen da sam rešio da otvorim Facebook stranicu koja će promovisati filmska ostvarenja. Kasnije, kada sam malo stupio u taj svet i kada sam upoznao neke ljude, rešio sam da otvorim i blog gde ljudi mogu čitati novosti iz sveta filma”, kaže  Krstivoje.

DSC_0071

Kako je vreme prolazilo, njegov blog je posećivao sve veći broj ljudi. Kako i sam navodi, zadovoljan je kako je sve ispalo: ,,Jako sam zadovoljan učinkom! Iz godine u godinu sve je više prijatelja i sponzora! Ne mogu nikada da zaboravim svoju prvu saradnju sa bioskopom ,Roda Cineplex’ čiji mi je ceo tim, predvođen Jugoslavom Drašković i Zoranom Cvetanovićem, pružio veliku podršku” –  iskren je naš sagovornik i dodaje da radi punom parom i da je broj njegovih saradnika sve veći.

DSC_0121

Za kraj nam je otkrio koje filmove moramo pogledati tokom leta: ,,Od filmova koji su trenutno u bioskopu, mogu da preporučim jednu veoma dobru komediju  ,Obaveštajci’, a nešto za mlađu publiku, film ,U potrazi za Dori’ koji su gosti rođendana mogli da gledaju.”

Komentari 1

  1. Ivica
    Reply

    Svaka cast

    1 Novembar, 2016

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.