Fashion pitanje dana: Kako osvežiti svoj stil?

Stilski izbori koje pravimo u poslednje vreme su oni u okviru sigurne zone. Nema nekih prilika za doterati se, pa neretko biramo staru, dobru, casual klasiku. Zato se svaka od nas suočava sa stilskom monotonijom, a pitanje koje u poslednje vreme sebi sve češće postavljamo je – kako osvežiti svoj stil?

Birajte casual a ipak sexy

U moru komfornih i oversized komada, ove godine uželeli smo se čak i suptilne doze seksepila. Bluze sa otvorenim leđima ove sezone su jedan od najsuptilnijih sexy komada, koji svakom outfitu, pa čak i onom najjednostavnijem – džins i bele patike, daje posebnu dozu seksepila i flerta.

Vintage kragne su ponovo in

Romantične i retro kragne, koje su se ove sezone vratile na velika vrata, svakom outfitu daju neku posebnu draž i nema nijedne stilske kombinacije, uz koju ne biste mogli da ih nosite i to na fashion i chic način.

Stilizujte košulju na francuski način

Sve što treba da uradite je da prednji deo svoje omiljene košulje upašete u suknju ili pantalone, sa jedne strane, dok ćete drugu stranu pustiti da ravno pada. Dobre minđuše, torba i patike i vi ćete biti naj chic osoba tog dana.

Još više nakita

Ove sezone sve je u dobrom odabiru aksesoara. Minđuše, prstenje, ogrlice, sve vam treba, ali važno je da sve uklopite sa pravom merom.

Svaki put kada osetite da vam je vaš stil dosadio odaberite nešto sasvim novo, inovativno i poigrajte se sa svojim izborima, jer moda je baš to, veliki poligon za igru i izražavanje sebe.

Komentari 1

  1. Goca
    Reply

    Ja uvek dodam neki komad koji je, nazvacemo trendi. U sustini samo ti detalji mogu totalno promeniti necii izgled. 🙂 Esarpa, torba, cipele, nakit itd.

    21 Jun, 2022

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.