Evo kako je najpoželjniji gej reagovao na odbijanje

Mnogo je gore kada vas odbijanje učini uplašenim nego nesigurnim, jer nesigurnost se nekako uvek lakše prevaziđe od straha.

Oni koji nikada nisu bili odbijeni verovatno nikada nisu ni imali kontakt sa drugim ljudima.

Prirodno je da u trenutku kada ste odbijeni to “Ne” prihvatite kao svoj poraz, ali takođe sami birate da li želite to “Ne” da pretvorite u lavinu negativnih misli i dozvolite da u vama to probudi strah i poljulja vaše samopouzdanje.

Da, bio sam odbijen, bio sam povređen tim odbijanjem, ali onog trenutka kada sam shvatio da se i to da preživeti shvatio sam da tuđe “Ne” nikako ne može da utiče na moje samopouzdanje, ukoliko je ono izgrađeno na nekim drugim, pozitivnim stvarima koje su me oblikovale kao ličnost.

Boris je onako izvajanog tela, smeđ, sa prelepim osmehom bio san svakog gej momka. Ono što je bio Vilijam Levi ženama (doduše i nama) to je Boris bio u gej svetu.

Njegov posao u klubu je bio da dođe i pogleda dečka kojeg želi da ima – sve ostalo je išlo bez problema i lako. Uživao je u tome, a kako i ne bi kada je sve vreme ovog sveta posvetio zatezanju i oblikovanju svog tela. To ga je činilo srećnim tako da mu, kao jedan od prijatelja, to nikada nisam uzimao za zlo.

Tuđe ambicije o vezama ga nisu interesovale. Njegova politika je bila da dva muškarca ne bi trebalo da budu u vezi i da gej populacija postoji samo zato da bi iskusila sve čari hedonizma.

Boris je bio direktan, bez dlake na jeziku. Nije pazio na tuđa osećanja jer je svoja pretvorio u mišićnu masu. Umeo je, bez pardona, da odbije momke koji mu se nisu dopadali a koji su se odvažili da mu priđu. Bilo mi je u nekoliko navrata neprijatno u njegovo ime, pa sam išao i izvinjavao se, govoreći im da on u biti i nije baš toliko arogantan i nadmen.

Privatna žurka koja je bila organizovana tog leta bila je nešto što se definitivno nije smelo propustiti. Sa već ustaljenim scenarijom, preplanulim tenom i namerom da i te večeri “probere” ono najbolje za sebe, Boris se pojavio na žurki – podrazumeva se, poslednji.

S obzirom na to da sam došao pola sata pre njega, uočio sam dečka za kojeg sam bio siguran da te večeri neće promaći Borisu. Sa pićem u ruci Boris je već neko vreme stajao, pomalo nervozan, ali i više nego spreman da “pokupi” svoj plen.

Kada je osetio da je trenutak prišao mu je i oslonio se, kao i uvek, na svoj savršen fizički izgled i reputaciju koja mu u ovom slučaju nije išla na ruku. Posmatrao sam istorijski trenutak u gej svetu, kada on, najpoželjniji dečko među gejevima – biva odbijen.

Samopouzdanje čvrsto i ogromno, kao kineski zid, bilo je srušeno za tren. Tada sam shvatio da ono i nije bilo od tako čvrstog materijala.

Nakon situacije o kojoj se naširoko pričalo, shvatio sam da mu je mnogo vremena trebalo da se vrati u normalu i prihvati ovu tužnu istinu. Njegovo samopouzdanje, samim tim i ličnost, dobilo je novi oblik – Boris je već godinu dana u vezi, što me posebno raduje!

Dozvolite sebi da vam neko kaže “NE” samo zato da biste osetili lepotu onog trenutka kada vam neko drugi kaže “DA!”.

Još tekstova iz kategorije GEJ BLOG pročitajte ovde!

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.