Evo kako da imate porcelanski ten!

Svaka od nas uživa u nanošenju make up-a jer je to način da pored toga što suptilno prikrivamo svoje nedostatke, podjednako jednostavno i smerno naglasimo svoju prirodnu lepotu, naravno, ako smo dovoljno vešte da izaberemo savršenu nijansu korektora i pudera, kako bi naš ten izgledao prirodno i besprekorno.

U beauty svetu koji gotovo svakodnevno lansira nove make up linije, postala je gotovo prava umetnost izabrati savršenu nijansu i formulu pudera koji nam odgovara. Ali sa Urban Decay Stay Naked proizvodom, vaš ten će konačno biti kao u porculanske lutke!

OSTANI VERNA SEBI. OSTANI ONO ŠTO JESI.

Dosta nam je proizvoda koji obećavaju  bolju kožu i ideja o tome da je za besprekoran izgled potrebno sakriti svoje pravo lice. Predstavljamo lagani tečni puder Stay Naked, koji sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu, za osećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se ideji o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima. Budimo realne—ne samo da svaka osoba ima drugačiji ton kože, nego se i na licu iste osobe može pronaći više različitih nijansi. Suptilni podtonovi nas čine jedinstvenim, a 30 nijansi ovog pudera je precizno osmišljeno tako da ističu pravu boju individualne kože.

STVOREN ZA PRAKTIČNU UPOTREBU

Stay Naked savršeno pristaje osećaju naše kože zahvaljujući prozračnoj i fleksibilnoj formuli koja se kreće zajedno sa tobom. Ovaj dugotrajni tečni puder prijatniji je na koži i izgleda bolje zbog boje koja odgovara tonu kože i umanjuje vidljivost pora. Osim toga, veganski je proizvod, nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog porekla.

PRONAĐI SVOJU GOLU ISTINU

Inovativna formula srednje pokrivne moći, koja se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju tvoje kože, uključujući glavni  ton i suptilne podtonove. U ponudi imamo 30 nijansi koje su podeljenje prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova. Nakon što odaberete intenzitet, bitno je da odredite da li je vaš glavni ton hladan, neutralan ili topao. Nakon toga ćete precizirati podtonove: ružičasti, maslinasti, plavi (boja šljive), neutralni, žuti (zlatni), narandžasti (boje breskve) i crveni (raskošni).

Pronađite svoju golu istinu pomoću mrežnog alata za određivanje nijanse ili se obrati kozmetičarima brenda Urban Decay u parfimeriji.

Lagani tečni puder Stay Naked (preporučena maloprodajna cena: 4648,00 RSD) dostupan je u  Sephora parfimerijama. 

POD NAŠIM SI OKRILJEM

Uz visokoprekrivajući korektor Stay Naked rešen je problem pronalaska pravog tona vaše kože. Predstavljamo glavni ton—ključni element preciznog otkrivanja tačne nijanse. Stvorena je prava nauku iz dekorativne kozmetike tako što smo uračunali intenzitet nijansi, glavne tonove i podtonove, a sve kako bi se otkrila vaša gola istina (odnosno prava nijansa kože). Uz prošireni asortiman u kojem se nalazi 25 veganskih nijasi, imamo dovoljno pokrića za sve.

FORMULA KOJA TI SE PRILAGOĐAVA

Stay Naked korektor ima 25% više pigmenata, a formula je i dalje lagana, prozračna, vodootporna i gotovo neprimetna na koži, pa ćete gotovo 24 sata imati besprekoran, prirodni ten na licu. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je postići najbolji ten koji ste ikad imale.

Osim toga, korektor se može koristiti za gotovo sve namene: od prekrivanja nesavršenosti do isticanja jagodica. Fleksibilna formula sa delimično mat završnim izgledom osmišljena je tako da traje ceo dan i celu noć, a ti ne moraš da brineš ni o čemu (popravke nisu potrebne).

Ovaj korektor ide korak dalje čak i prilikom izrade aplikatora sa najzaobljenijim vrhom do sada. Upotrebite ravnu stranu za precizno i umereno nanošenje ili nanesi veću količinu korektora zaobljenim delom kada vam je potrebna veća pokrivna moć.

Visokoprekrivajući korektor Stay Naked (preporučena maloprodajna cena: 3456,00 RSD) dostupan je u Sephora parfimerijama.

Naravno, šminka je jedna od najvećih strasti svake od nas, ali da bi istakla našu prirodnu lepotu, neophodno je da adekvatno negujemo našu kožu, kako bi ona bila zdrava podloga za nanošenje nešto težeg make up-a, a kako da pronađete savršene proizvode za negu vaše kože, pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.