DUNE LONDON KOLEKCIJA ZA BUDUĆE MLADE

ISPRATITE MODNI TREND: BELO

Ovog proleća i leta žene će šetati u belom, a razlog više su i preudobne i ’’sanjarske’’ kolekcije cipela. Dune London cipele dočaraće bajku svake devojke i žene, venčavala se ona ove godine, ili ne. Prvi modeli cipela dostupni su već od februara 2022. godine, a tokom proleća očekujte raskošne modele baš kao iz snova.

Pročitajte: Saveti za stilizaciju – Kako nositi belo ove sezone?

Sezona venčanja počinje i parovi su željni kao nikada ranije da svoju ljubavnu priču ovekoveče 2022. godine. Iako još uvek postoje neka ograničenja, venčanja ponovo izgledaju kao pre, sa većim listama gostiju, egzotičnim putovanjima i upriličeni modernim dizajnerskim detaljima. Čak i ako izgovaranje „da“ nije u vašem planu za 2022. godinu, to ne znači da neće biti razloga da se pojavite i pokažete u potpuno belom. Taj „sanjarski“ momenat viđen je na pistama visoke mode. Takođe, postalo je očigledno da su dizajneri dali saglasnost da se potpuno beo anasambl nosi tokom cele godine.

Ove godine Dune London cipele iznenadiće vas svojim raskošnim kristalnim detaljima, prefinjenošću i elegancijom. Isprobajte luksuz koji ove godine i te kako zaslužujete.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.